Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende doğumdan sonraki ilk adetimi oğlumun 1 yaş doğum gunusunden sonra oldum yan tam 1 yıl sonra cok enteresandı :KK70: kısmetinde varsa o gelip seni bulur diyorlar ya eğer bi durum varsa ufacık bi ihtimalden bile hamile kalıyorsun 5 liralık ucuz testlerden al dene bnce bi kac gun sonra ortalama 2 haftada oluşuyormuş :)
Hadi ya bizimde 3 ay kaldı. Işın tuhaf yani sol kasigim sizliyo bu kadar erken olmaz ama bu da gebelerde bi belirti. Aman benim bişeyim cikmicakta iste merak. Hatta esimle o an emin miyiz diye birbirimize baktik. Hayırlısı artık. :KK70:

rachelgreen rachelgreen Evet aynen gecen gun dedim yaşımda ilerliyor ve de eskisi gibi ara verince hemen anında hamile kalamıyorsun :) bizi 18 lik çıtır sanıyorlar galiba, yaş oldu 30 :KK70:

Bende bu konuyu arastirdim biraz bazi topiklerde rastladim ovi testleri ile belirliyorlar ama baya zorlu testlere gore yumurtlama gununu tesbit edip kiz bebek icin testte cift cizgi olmadan iliski birakilacak imis erkek icin ise tam yumurtlama gunu cift cizgi oldugunda birliktelik olursa erkek olabiliyormus tabi bunlar tahmin bence ama uygulayip dogru cinsiyeti yakalayanda cok.baya stres olur sanirim belkide hic birsey yapmamak en iyisidir.ben cok merak ederdim nasil farkli cinsiyet oluyor diye oglu olanin bide kizi yada kizi olanin oglu belkide bu yontemleri uygulayanda coktur.sizin varmi uygulayacaginiz yada bildiginiz yontem?insan farkli cinsiyet istiyor ama ara uzun olunca bebis ozledigimiz icin sanirim bian once saglikli birsekilde gelmesini istiyoruz.
Aynen bu kdr sıkıntı stres yapar gebelik sürecince ve de beklentiye girip olmayınca hayal kırıklığıda cabası :) bende bi kız cocugu istiyorum ama Allah hayırlısını nasip etsin :)

Hadi ya bizimde 3 ay kaldı. Işın tuhaf yani sol kasigim sizliyo bu kadar erken olmaz ama bu da gebelerde bi belirti. Aman benim bişeyim cikmicakta iste merak. Hatta esimle o an emin miyiz diye birbirimize baktik. Hayırlısı artık. :KK70:
Hiç belli olmuyor bu işler ama düşük bi ihtimalde olsa inşallah hayırlısı olsun :)))

En uzun adet olmayan ben miyim acaba :) doğumdan sonra 18 ay adet olmadim. Hatta menopoza mi giriyorum diye doktora gitmistim :olamaz:Emzirdigim süre boyunca süt seni çok iyi korumus dedi doktor. Hamile kalirmiydim bilmiyorum ama korunmasaydim keşke.

En uzun adet olmayan ben miyim acaba :) doğumdan sonra 18 ay adet olmadim. Hatta menopoza mi giriyorum diye doktora gitmistim :olamaz:Emzirdigim süre boyunca süt seni çok iyi korumus dedi doktor. Hamile kalirmiydim bilmiyorum ama korunmasaydim keşke.

Süt koruması adet olmadıgın surece degil ama canim emzirme aralıklariylada alakali.Sonradan aralar acildikca degisirmis.2 saati gecmiyorsa emzirme,korurmus :)

Baktim cnm cikmadi:KK43:( buayda olmadi galiba ama ovu testlerim pozitif cikio offf anam offf
Benimse öyleydi gecen ay :KK43: ovu testi pozitif hcg testi negatif cıkıyordu. Cok sinir bozucu bir durum... kırmızılar gelene kadar umudunu kaybedemiyor inşallah bi mucize olur canım. daha önceden cok gorduk cunku, sonradan pozitif cıkanı :)

Valla canim silik cizgi seklinde cikiyor benim hamileligimde adetime 1 hafta vardi ve cikmisti silik olarak
Ben o zevki tadamadım maalesef ilk hamileliğimde direk kan testiyle öğrendim ama keşke o anı yaşamak için sonradan test cubuguylada baksaydım dedim :KK70:

Süt koruması adet olmadıgın surece degil ama canim emzirme aralıklariylada alakali.Sonradan aralar acildikca degisirmis.2 saati gecmiyorsa emzirme,korurmus :)
Benim annem süt korur diye korunmamış :) ablam 3 aylıkken annem bana hamile kalmış :)))) ondan dolayı mecbur eşim korundu yinede 1 sene ama son 1 kaç aydır ovu. günleri değerlendirmeye çalışıyorum ama sonuc negatif boşa korunmuşuz :)))

Benimse öyleydi gecen ay :KK43: ovu testi pozitif hcg testi negatif cıkıyordu. Cok sinir bozucu bir durum... kırmızılar gelene kadar umudunu kaybedemiyor inşallah bi mucize olur canım. daha önceden cok gorduk cunku, sonradan pozitif cıkanı :)
Insallah cnm ya cok umutluydum ve hala umutluyum nedense cunku cok sanci cekiyorum ve ne gelen var ne giden ve su gbi akintim var seffaaf kokusuz bsey ilk defa basima gelio boyle dha onceden yoktu acaba erkenmi yaptimki 3gun var bata

Ben o zevki tadamadım maalesef ilk hamileliğimde direk kan testiyle öğrendim ama keşke o anı yaşamak için sonradan test cubuguylada baksaydım dedim :KK70:
Seninle aynıyım bende. Kan testiyle öğrenmiştim direk. Zaten ovulasyon nedir. Testi var mı çook sonra öğrendim. Çocuklarımızda aynı sene doğmuş. Bi farkımız benden küçüksün heralde. En yaşlı benim :skandal:

Benim ogrenisimde baya garipti ilk ay denemistik olmamosti 2. Ay yumurtlama gunu filan takip edip demedik bende 4 gun sonra erken gebelik testi yapmistim ve negatifdi doktora gittim gmuayene oncesi test cubugu verdiler tabi ben pek onemsemeden yaptim sonra ultrason icin odaya gectim bebek suaunuyoruz ama gecen ay ve bu ay olmadi dedim hemsirede zaten hazirmis hamilesinki demisti bende oylelikle ogrenmistim bu arada dip not erken gebelik testini yapmaninda gunu varmis bunu ogrendim 5 gunmüs

Selam kızlar benimde 10 yaşinda oğlum var.bir kardeşi olsun çok istiyor.özellikle kiz kardeş.geçen sene ağustos ayinda boş gebelikten bir kürtajim var.bu arada en yaşliniz benim heralde 39 yasindayim

Benim annem süt korur diye korunmamış :) ablam 3 aylıkken annem bana hamile kalmış :)))) ondan dolayı mecbur eşim korundu yinede 1 sene ama son 1 kaç aydır ovu. günleri değerlendirmeye çalışıyorum ama sonuc negatif boşa korunmuşuz :)))

Iste dusunsene hic 2 saati asmayacak emme arası,cok zor.Ilk aylarda hadi durmadan emziriyorsun gecen gunduz bir de sonra yavas yavas kayiyor o is :))))
O zaman beklemiyordun ya olurdun:))))

Insallah cnm ya cok umutluydum ve hala umutluyum nedense cunku cok sanci cekiyorum ve ne gelen var ne giden ve su gbi akintim var seffaaf kokusuz bsey ilk defa basima gelio boyle dha onceden yoktu acaba erkenmi yaptimki 3gun var bata
Hiç belli olmuyor canım hamilelik hormonu önce kana sonra idrara geciyormuş :)

Iste dusunsene hic 2 saati asmayacak emme arası,cok zor.Ilk aylarda hadi durmadan emziriyorsun gecen gunduz bir de sonra yavas yavas kayiyor o is :))))
O zaman beklemiyordun ya olurdun:))))
Biz hiç saatli emziremedikki :))) uyuyodu uyanıyordu meme, iki dakka boş duruyordu üçüncü dakka meme, bildiğin tiryakiydi 2,5 yaşında bıraktırdım artık bi şekilde. Dediğin gibi arada denk gelirdi kesin kazayla :))))

X