Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de suraya ilişeyim bat 14 kasim ama 2. Degil benim 3.kardeş
Hemen ekliyorum canım evet sayfa adında bi esneklik tanımam lazımdı ikinci bebiş diye cıkıvermiş ağzımdan sayfayı kurarken :) aslında cocuguna kardeş yapmak isteyenleri toplamak istedim
Oglum 7 Yasinda kizim 1 yasinda ve 3.yüde yapip jubilemi yapmak istiyorum nasipse
Ooowww cesaretine hayran kaldım canım maşallah bende önce 2 cocuğu buyutup sonradan 3e tamamlamak istiyorum Rabbim hepimize nasip eder inşallah :)))
Benide ekleyin bat 23 ekim ama gelen giden yok
Hemen ekliyorum canım, test yaptınmı canım :) inşallah hamilesindir :)
tesekkurler canim ilk cocugum 4 yasinda. Darisi tum bebek isteyen arkdaslara olsun
Bizimde bu gidişle araları 4 yaş olcak. Amin canım hayırlısı inşallah

oğlum aralık ayında 4 bitip 5 girecek . hayırlısı artık
Oo maşallah abi olcak yaşa gelmiş annesi, bi kardeş iyi paklar onu :)))
Benim oğlumda 2 yaşında. Peşpeşe olsun dedim ama bekliyorum daha. Hayırlısı :)
Ben oğlum 1 yaşındayken 2ye niyetlendim herkes delimisin diyordu ama maalesef planlar tutmadı ertelemek zorunda kaldık :) ee ne demişler insanlar plan yaparken hayat tepelerinden bakıp gülermiş :))) bizimkide öle oldu ama kısmet diyelim :)))

Aslında 3. Cocuga kizim dogupda abisiyle aralarinda 6 yas olmasina ragmen oyun oymadiklarini hatta kavga bile ettiklerini gorunce karar verdim ve hata yapmisim keske oglum dogdukdan daha kisa sure sonra yapsaymisim dedim ama malesef ozaman sarkdaydik sartlar oyle oldu ama simdi arasi fazla olmasin istiyorum bu arada korkuyorumda cunku 3 de sezeryan olacak

Arkadaşlar ben adet 2 gün geçince kan testi verdim ultrasonla da bakıldı çünkü çok şiddetli ağrın vardı ama 1.20 çıktı belirtilerim çok belirgin doktor bile hsmliesin gibi düşünelim dedi bir sürü şey anlatı ama sonuçlar öyle demiyor dikkatimi çeken şey yumurtlama sıvısının adetten 1 hafta önce gelip hala geliyor olması geç yumurtlama ve döllenme mi diye düşündüm 1 hafta bekle olmazsan gel testi yenileriz dedi hayırlısı hala gelen giden yok kısmet Allah hepimize nasio etsin inş ❤

Kızlar ben altı ay sonunda iki gün önce aldım güzel haberi çok şükür Rabbime ikinci bebişin geliyo inşallah sağlıkla güzellikle Rabbim sizlerden nasip etsin
Tebrik ederim canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallah

Kızlar peki hangi ayda doğum yapmak isteriz sebepleri nelerdir:)
Kışın hamile kalayım bahara doğurayım diyordum tutturamadık :) şuanda da bu ay hamile kalıp yaz sonunu yakalamanın peşindeyim, çalıştığım için doğum iznine cıktığımda yaz boyu evimde olurum diye planlamışım cunku yazın hamile hamile işe gitmek zor gelecek gibi gözüküyor kısmet tabi :)

Aynısını gecen ay yaşadım bulantısından tutda baş dönmesi kasık batması tiksinti koku hassasiyeti hepsi oldu ama sonuc hüsrandı şok oldum... inşallah seninki bebiştendir, eger varsa gec döllenmeden dolayı cıkmamış olabilir:) mutlaka bilgilendir bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…