-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Canım naptın sonuç ne çıktıHakkında hayırlısı canım önümüzdeki aya kısmet olur inşaallah
Canım test al yap yada bekle bu semptomlarla nerden bilelimYaa arkadaslar benim cok koyu beyz ve hafif sarimsi bir akintim var birde asiri gazim var hamile olabilir miyim acaba
8 gun var ama daha bata testte kesin cikmaz kiCanım test al yap yada bekle bu semptomlarla nerden bilelim
Bekle o zaman canım ınsallah hamıssındır çocuğun kaç yasında8 gun var ama daha bata testte kesin cikmaz ki
Gece 2 de çıktı sonuç canım 156Internetten bak canim sabaha kalmaz :)))
Gece 2 de çıktı sonuç canım 156Internetten bak canim sabaha kalmaz :)))
Salı günü yani 31 ekim bat tı canım ama çok baş dönmesi var diye bi önçeki perşembe de kan virmiştim 7.49 çıkmıştı 31 ekim sabahı tekrar kan verdim gece 2 de çıktı sonuç 156Kaç günün geçiyo canm
Hadi gözün aydin kuzum inşallah darısı başımızaSalı günü yani 31 ekim bat tı canım ama çok baş dönmesi var diye bi önçeki perşembe de kan virmiştim 7.49 çıkmıştı 31 ekim sabahı tekrar kan verdim gece 2 de çıktı sonuç 156sizlerden de halırlı haberler inşaallah en yakın zamnda
Çok sağol canım benim inşaallah darısı senin ve isteyen herkesin başınaHadi gözün aydin kuzum inşallah darısı başımıza
Oo gözünaydın canım benim kırmızılar da geldi gibi diyorum ama çok açık pembe 2_3 damla bşşey tövbeler olsun bir de yerleşme kanaması çıkmasın kızlar valla çok gülerim adet 10 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması mı olurmuş156 beta canım
Çok sevındımm canııımm:)) ilk çocuk kaç yasında156 beta canım
Sağol canım çok teşekkür ederim.Yaa belki üstüne görüyorsun canım olamaz mı ki çok erken diye çıkmıyordur belki.Yani inşaallah :)Oo gözünaydın canım benim kırmızılar da geldi gibi diyorum ama çok açık pembe 2_3 damla bşşey tövbeler olsun bir de yerleşme kanaması çıkmasın kızlar valla çok gülerim adet 10 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması mı olurmuş
Bende sevindim canım ama doğumdan sonra bende oğlum da biraz sıkıntı yaşayacağız gibi 5.5 yaşında Emir'im Temmuzda 2.doğum ve Eylülde oğlum 1.sınıfÇok sevındımm canııımm:)) ilk çocuk kaç yasında
Gozun aydin canim. Hic dert etme okuku falan benim cocuklar ikizler bu sene 1e basladik birde kendim goturup getiriyorum. İnan hamile kalsam yada dogum yapsaydimda zorlanacagimi sanmiyorum. Oyle abartildigi kadar zor degilBende sevindim canım ama doğumdan sonra bende oğlum da biraz sıkıntı yaşayacağız gibi 5.5 yaşında Emir'im Temmuzda 2.doğum ve Eylülde oğlum 1.sınıf
Sağol canım teşekkür ederim içime su serptin.Annem yada bi yakınım olsaydı yanımda bende dert etmezdim ama küçüğü bırakacak yerim yok onun için biraz sıkıntı çekicem sankiGozun aydin canim. Hic dert etme okuku falan benim cocuklar ikizler bu sene 1e basladik birde kendim goturup getiriyorum. İnan hamile kalsam yada dogum yapsaydimda zorlanacagimi sanmiyorum. Oyle abartildigi kadar zor degil
Kız gözünü seveyim yapma huni takıp gezicem ortalıkta artık yok canım kesin kırmızı kartı yedim çok şükür iyice bunalmıştım diğer aya inş sana yetişmeye çalışırım merak etmeSağol canım çok teşekkür ederim.Yaa belki üstüne görüyorsun canım olamaz mı ki çok erken diye çıkmıyordur belki.Yani inşaallah :)
Hayırlı olsun CNm mevlam bizede nasip etsin156 beta canım