Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözün aydin kuzum inşallah darısı başımıza

Oo gözünaydın canım benim kırmızılar da geldi gibi diyorum ama çok açık pembe 2_3 damla bşşey tövbeler olsun bir de yerleşme kanaması çıkmasın kızlar valla çok gülerim adet 10 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması mı olurmuş

Sağol canım çok teşekkür ederim.Yaa belki üstüne görüyorsun canım olamaz mı ki çok erken diye çıkmıyordur belki.Yani inşaallah :)

Bende sevindim canım ama doğumdan sonra bende oğlum da biraz sıkıntı yaşayacağız gibi 5.5 yaşında Emir'im Temmuzda 2.doğum ve Eylülde oğlum 1.sınıf
Gozun aydin canim. Hic dert etme okuku falan benim cocuklar ikizler bu sene 1e basladik birde kendim goturup getiriyorum. İnan hamile kalsam yada dogum yapsaydimda zorlanacagimi sanmiyorum. Oyle abartildigi kadar zor degil

Gozun aydin canim. Hic dert etme okuku falan benim cocuklar ikizler bu sene 1e basladik birde kendim goturup getiriyorum. İnan hamile kalsam yada dogum yapsaydimda zorlanacagimi sanmiyorum. Oyle abartildigi kadar zor degil
Sağol canım teşekkür ederim içime su serptin.Annem yada bi yakınım olsaydı yanımda bende dert etmezdim ama küçüğü bırakacak yerim yok onun için biraz sıkıntı çekicem sanki

Sağol canım çok teşekkür ederim.Yaa belki üstüne görüyorsun canım olamaz mı ki çok erken diye çıkmıyordur belki.Yani inşaallah :)
Kız gözünü seveyim yapma huni takıp gezicem ortalıkta artık yok canım kesin kırmızı kartı yedim çok şükür iyice bunalmıştım diğer aya inş sana yetişmeye çalışırım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…