- Konu Sahibi Esra_Babies
Hayitlrli olsun cnmHayırlı olsun CNm mevlam bizede nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayitlrli olsun cnmHayırlı olsun CNm mevlam bizede nasip etsin
Allah buyuk havalar guzelken arabaya koyar gider gelirsin kisinda servise verirsin. Tek cocuk seninki bir saat ders calistirsan zaten yeterli. Bide beni dusun birine anlatiyorum bitiyo digeri basliyor :) rabbim saglikli omurler versin gerisi halloluyor ohh hamisligin keyfini cikar. İnsallah benimde 3. Bebisim gelir biran once cok istiyorumSağol canım teşekkür ederim içime su serptin.Annem yada bi yakınım olsaydı yanımda bende dert etmezdim ama küçüğü bırakacak yerim yok onun için biraz sıkıntı çekicem sanki
Gözün aydin canim rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin.darisi bizim başimiza inşallah156 beta canım
Mrh canım aramıza hoşgeldinMerhaba bende 2. Çocuğu düşünüyorum
Bi kızım var yaklaşık 6/7 aydır deniyoruz
Allah hepimize nasip etsin inş
Bi daha ay hep beraber mücadeleye devam canım yılmak yok olana kadar devam artık hangi ay canı isterse nazlı bebişlerin :)Evet ben olabilirim canım yazmıştım ama arada kaynamış olabilir 1 hafta sonra tekrar yaptırdığım test aynı 1.20 çıktı negatif 7_8 gün geçmişti doktor progestron verdi gebelik varsa tutunur yoksa adet olmanı sağlar dedi 2 gündür içiyorum tık yok gebelik kesin yok eminin çünkü şüpheli ilişkiden 10 gün sonra tekrarlandı geç döllenme ihtimaline karşın ama değer aynı adetimi bekliyorum kısmet değilmiş
Hemennn yakalaaa hatta işini boz canımm gidemesin, cocuktan önemlimi dimi yaKızlar soğan kürüne başladım bugün. İnşallah faydası olur. Ama bu seferde eşimi şehir dışına gönderiyorlar. Gitmeden olmalı
Aaa süper bi haber canım hamileler coğalıyor hadi darısı başımıza inşallah:)))Bugun aksam evde test yaptim çok silik ikinci çizgi çıktı. Bi kac gün sonra yine yapcam koyulasirsa kan testi yapcam hayırlısı olsun ins. Geçen ayki düşükten sonra teselli olacak☺
Kız bu ay çalışma yapmadığımız halde az önce hapşırdım bildiğin dikişim yırtıldı sanki o kadar kasığım acıdı öyle bi gerildiki anlatamam salak diyorum kendi kendime hamilelikle ne ilgisi var üşüttüm bellikiKizlar yumurtlama gunum gecti ve simdi sacma bir sekilde hemilelik belirtisi ariyorum kendimde gözum seyrise galiba hamileyim diyorum
Daha erken gibi sanki canım bekle biraz daha zor bi durum gerci ve de sıkıcıYaa arkadaslar benim cok koyu beyz ve hafif sarimsi bir akintim var birde asiri gazim var hamile olabilir miyim acaba
Hadi gözün aydın canım tatlı bir bebiş geliyor sayfamıza hadi hayırlısı :)Gece 2 de çıktı sonuç canım 156
kendi kendimize nasılda güzel kafayı yedirdi bu çoçuklar bizeOo gözünaydın canım benim kırmızılar da geldi gibi diyorum ama çok açık pembe 2_3 damla bşşey tövbeler olsun bir de yerleşme kanaması çıkmasın kızlar valla çok gülerim adet 10 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması mı olurmuş
Hamile Annelerimiz...
@sarikirmizim
@meltem151515515 :
@PrensAnnesi89 :
@aseton44 :
Sevgili Anne adaylarımız
@ahminelask : 23 Ekim
@Incitanesi35 : 29 Ekim
@gcm19944 :31 Ekim
hayatbenimm 05 Kasım
@lhuzurum : 05 Kasım
E Esra_Babies 07 Kasım
@rachelgreen : 10 Kasım
S serkubra 10 Kasım
@GaSeLLe : 13 kasım
@Elmira2017 13 Kasım
@hacerbayrammm : 13 Kasım
@gulsahctl : 14 Kasım
emi01 : 16 kasım
@yazgelini : 16 Kasım
@KumraL_KrakeR 23 Kasım
@Dea_Tacita15 :
plojovic :
R reklam
@Spencer90
Olur insaalahBenim de oğlumun kardeşi olsun
Durumunda değişiklik olan var mı kızlar :) kırmızı ya da yeşil kart yiyen :)))
Olsun tabi niye olmasınmış :))))) bat ın kaçtı canım :)))Benim de oğlumun kardeşi olsun
Ahh biz şu kadınlar inşallah vardır bebiş canım beklediğimize değer :)))Üff sanki ilk kez hamile kalıcam gibi belirti arıyorum sürekli herşeyi hamileliğe yoruyorum zorla göğüslerim acıyo yaa evet evet acıyo kesin acıyo modundayım
Hayırlısı olsun, Bu ay niye korunma var canım :)Bugun kirmizi karti yedim cok sukur benim icin bekledigim biseydi iyi haber :))))
Kontrole gittim.Bu ayda korunma var zaten.
Yesil karta dogru kosuyorum insallah :))))
Tamam canım düzeltiyorum, benimde 6 kasım bu ay boş gecti rahatca bekliyorum:)Cnm benim bat 5 kasimmis yanlis hesaplamisim ya
Hayırlısı olsun canım, durmak yok yola devam inşallah bi daha ki ay doldurcaz listeyi el birliğiyle, yüklenin kocalaraBen de bgün test yaptım predictor early dayanamadım negatifi gördüm bidaki aya kaldık zaten ilk aydan tutsa şaşardım
Hayırlısı olsun, Bu ay niye korunma var canım :)
Alemsin yaa. Zaten her zaman zorsunduğum şeyi şimdi isteyerek yapınca adamda şaşıyorHayırlısı olsun canım, durmak yok yola devam inşallah bi daha ki ay doldurcaz listeyi el birliğiyle, yüklenin kocalara
Haha aynı ben normalde üff yorgunum çock olayı olunca aşkımm kasıklarım ağrıyo sanırım yumurtladımAlemsin yaa. Zaten her zaman zorsunduğum şeyi şimdi isteyerek yapınca adamda şaşıyor
Bugün kasıklarımda ağrı var. Yumurtladım galiba :))