günaydın canlarım...herkes iyidir umarım hadi bu ay müjdeleri bekliyorum sizden..
ilaçlarıma ve soğan kürüme devam ediyorum ama akıntı namına hiç bişi yok..sadece yumurtlama dönemimde beyaz akıntı oldu bitti şuan.. zaten o dönemide kaçırdım ..eğer tuttuysada o yakaladığım günün hatrına bakalım artık..sizden umutluyum arkadşlar Rabbim sizlere bu muttluluğu yaşatsın inş..
bide elimde fazla ovulasyon testi var bikaç gün geçsin tekrarlıcam. koyu çıkarsa umudum o olur. çıkmazsa bu ayıda kaçırdık..
günaydıınnn...inşallah hamilesindir canım :) benimde dün başladı çok önemli olan haftaminşallah bu ay olur...Martın sonuna doğru mutlu haberi size vermeyi çok isterim,Allah herkese hayırlısını nasip etsin...
inşallah canım inşşallah dua ediyorum bol bol..işten eve giderken otobüste bile dua okuyorum içimden :...(...eşime bu ay mutlu haberi vermek istiyorum artık:.(
senin dah da az kalmış canım :) hadi hayırlısı
Mart benim uğurlu ayım.....İnşallah bende Martta bebiş müjdesi veririm....:))
evet canım hamılesın :) allah bızede nasıp eder ıns o cızgıyı gormeyı :) sevın bence %100000 hamılesın sen
şimdi kan testi yaptırmaya gidiiyoruz, rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin :)
benimde bat 13 mart inşallah olmam
amiiiiiiin canımmmmmmmm mujdelerını beklıyoruz :)
bende 18 . de adet gunum yakınmıs haberlesır ıns hepımız guzel haberler alırız :) dua etmeyı unutmayalım
Arkadaşlar Allah'ım bu ay hepimize bebişi müjdelesin inşallahbende sizler gibi bu ayın 20 si gibi bebek haberini bekliyorum :) rabbim inşallah nasip eder bu ay...Hepinizin dualarını bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?