Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzel haftalar diliyorum hepinize benimde ovuluasyon tarihim sizler gibi olmaliydi ama nedende ben iki gun önce ovuluaasyontestinde pozitifi gördüm anlam veremedim çünkü hiç akıntım vesaire olmadı çünkü
canım normal pozitif çıkması 23 şubatla 28 şubat arası ovulosyon tarihlerimiz ama en yüksek ovulasyon tarihimiz 27 şubat bugün gebe kalma şansımız daha yüksek..
Benim siklusa pek uymuyorr da ondan dedimm ne yedim ne içtiysemm bu ayy bende şaşırdımm normalde 15. 16. günlerde pozitifi görürdüm ama şimdi yaklaşık 8. 9. gün görmüş oldumm bakalım nasip neyse göreceğiz onudaa
adet uzunluğunuz ne kadar benim 27 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor...
benim bu aralar biraz sıkıntılı pek belli olmuyor ben bir ameliyat geçirdim ondan beridir bir 27 34 32 30 diye devam ediyor bu ay nasıl olacak bakalımm
geçmiş olsun inşallah kısa zaman içinde düzene girer...
10 ay oldu ama 10 senelik evliyim
Baya geç kara vermişsinizz inşallahh daha fazla bekletmeden gelir canım yaaa beklemek çok zor ama umudunun hep var olması kadar güzel birşey yokk emin ol[/QUOTE
haklısın canım beklemek çok zor...allah hepimizin yardımcısı olsun...tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşalaah....