Haydi Kayserili Güzeller Yeniden Buluşuyoruz..

canım benim Migros un ilerisinde Atlas halı vardı kapanmıştı oraya kocaman İstanbul Etiler Ulus osyete pazarı cumartesi pazar burada diye afiş asmışlar

hahh bildim kız bu champion falan varya onun hizasında dimi..
bu optimall falan var hani..
bizde gecen ordan gecerken reklamlarını görmüştük..
demek oraya açılıomuşş..
oohhh gezecek bi yer daha çıktı yaşasınnn

ben şimdiden Yağmur a böyle bir gezmeye gidicez desem kıyafet derdine düşüyor ne giyicem ben diye, tabeee birde rujsuz çıkmıyor, kumam benim

ben şimdiden Yağmur a böyle bir gezmeye gidicez desem kıyafet derdine düşüyor ne giyicem ben diye, tabeee birde rujsuz çıkmıyor, kumam benim

alllaaaahh şimdiden kokoşluga başlamışız....
bayanssulusmilebayanssulusmile

kızlar 8 mayıs cumartesi bizde misafir var ben ne yazıkki katılamam. başka sefere inşallah.

yok isolcum champinona varmıyosun, köprünün bu tarafında kalıyor tramvayın son durağına yakın hakkatten süper olsu bizim yolun üstü Talas a gitmek zor oluyordu cuma günü iş çıkışı zaten eşimde götürmüyordu

desenize benim kuzum iki aşk arasında kalacakkafamçokkarıştı
canım benim Migros un ilerisinde Atlas halı vardı kapanmıştı oraya kocaman İstanbul Etiler Ulus osyete pazarı cumartesi pazar burada diye afiş asmışlar

evet ben de okudum biz de gitmeyi planlıyoruz haftasonu
merak ediyorum talastakinden farklımı acaba?

alllaaaahh şimdiden kokoşluga başlamışız....
bayanssulusmilebayanssulusmile
sen ne diyosun varya mağazaya gidiyoruz, kendi beğendiklerini alıyor, bana bunları alın diyor biz ödüyoruz, ama beğendikleride çok zevkli oluyor kuzumun

kızlar 8 mayıs cumartesi bizde misafir var ben ne yazıkki katılamam. başka sefere inşallah.
yapma yaaa geçen seferde galiba sende misafir vardı

bayanssulusmileyağmurumuz yapcek tabi hatun sonuçta her yaşta aynıyızbayanssulusmile

belkide görüşürüz

anasına çekmiş yavrum, oje sürerim içime sinmez Yağmur gel sanada sürüyüm derim

olur mu olur chigletcim pazarda ön buluşma olur bize gelecek hafta için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…