Haydi Kayserili Güzeller Yeniden Buluşuyoruz..

günaydın kızlar
bengü cüm getir tabi kaç yaşında oğlun, benimde 4 yaşında kızım var getiricem, epru nun oğluşu var o gelicek, setrinisanın 4 yaşında oğluşu var oda gelicek, hepsi arkadaşlık ederler

geçen sefer bendelerdide ondan kııı:kedi:bu sefer ekerim belki bu çay bahçesi eski stadın karşosındakimi yoksa üst geçidin ordakimi cad de..oğlumuda getiriyimmi siz getiriyomusunuz

eski stadın karşısındaki

allah canınızı almasın emi..
arkamdan atıp tutmuşlarr bakaaleeee....
kaydirigubbakcemile3
ama bak kafayı sıyırdıgım dooru...
o konuda haklsınız...

isol yandın kuzum sennnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

epru gördüm seni napıyon bakim yokmu müdürünlaelaelaelaelae

benimki bugün yokkkksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

Günaydın gözellerrrr bende gelebildim nihayet:lepi: Chiglet yeni buluşma topiği açıldı diyeli beri girecem walla bitürlü kısmet olmadı herkeşler ii dir inşallah. hamişlerimiz nasıllar doğurdular mı yoksam gerçi sensi gelmiş caka ve rapunzell naaaptı acep?Chiglet yazmış zati bende gelcem oğluşumla buluşmaya bu sefer uzun uzun otururuz inşallah.

koşturmaca devam güzelim, ev,iş çocuk derken nasıl geçiyor günler anlamıyorum
anlıyorum seni canım. koşuşturmakta güzeldir herhalde aşırı yorucu olmadığı sürece :)
bende işim olsada koşuştursam diye çabalıyorum kaydirigubbakcemile3

bendenizcim nasılsın canikom
accık derslerden kaldır basınıda bi hava al bacımmm
Şeniz
canım bende bi panik başladı hiç sorma, sınav yaklaşıyoeyvahedigeldismile gözüm korkuyo bu sınavdan kafamçokkarıştıeyvahedigeldismile
sen nasılsın şekerim?

Allah kolaylık versin canım yaa benim kardeşimde sınava kitlendi yemeden içmeden kesildi çocuk az kaldı sıkın dişinizi bakalıminşallah hayırlısı olur.

kayserinin güzel hatunları herkese hayırlı cumalar rabbim bu güzel gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inş....
yine buluşmamı ayarlıyosunuz bakıyım

hımm onay ın orası belediye çay bahçesi... emirgan biraz daha yukarda ted koleji yakınlarında.. anladım.. saat kaç gibi tamamen toplanıcaz şeker...

valla kızlar saati muhtemelen öğleden sonr aolur gibi..
çnk ben ogün çalışıo olcam ve yine her buluşmamızda oldugu gibi kaçıcam...
ama bu sfer izin alcam yaa..
sizinle akşama kadar oturmak istiorum bu sefer..

arkadaşımıda benim kuaföre götürcem o gün.. buluşacağımız yere de yakın Allahtan... Fazla zaman kaybı olmaz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…