Haydi Kayserili Güzeller Yeniden Buluşuyoruz..

bir ordayız bir burda kaydirigubbakcemile3
valla kayseri küçük yer bu kadar ara uzatmaya gerek yok buluşalım dedik

eee bize yakışmaz mı be seydam:teytey:
sen geldiğinde de buluşalım valla bi topik de senin için açılır be güzelim
açılan topik olsun aralar açılmasın dimi ama:lepi:

günaydın Kayseri nin güzelleri maşallah mubaettiniz bol olsun, kaçırmışım ben
isolcum hayırlısıyla istediğin gibi bir ev bulursun ınşallah canım benim
8 mayıs bana uyar bir işim yok gibi görünüyor, bizim kızlarda gelirler inşallah, bu sefer Yağmur umuda getircem kuzumsuz tadı olmuyor.

canımm..
saol..
yağmuruda getir nolurrr..
efeyide getirsin epruu..
setrinisada kadir esatı getirsin..
bende yiyim onlarıı..
cokacimcoookcokacimcoook

bide Ceren in bebeği Berke miz var oda çok tatlı ınşallah onlarda gelirler

Kiz isolde gozun doysun hepsi senin mi olacak yagmuru da biz aliriz. kaydirigubbakcemile2

Bencede kocaman kayserı mıze nasıl kÜÇÇÜk dersın sen nazzz

Benım kızımın Çenesı hepınıze yeter anacım merak etmeyın

ayyy ne güzel arkadaşlar yaa
bende kayseriliyim ama istanbulda yaşıyorum. kayseriye bundan 3 yıl önce tatile gitmiştim.ama bana o kadar huzur dolu gelmiştikiii
keşke kayseride yaşasam bendee

ayyy ne güzel arkadaşlar yaa
bende kayseriliyim ama istanbulda yaşıyorum. kayseriye bundan 3 yıl önce tatile gitmiştim.ama bana o kadar huzur dolu gelmiştikiii
keşke kayseride yaşasam bendee

canım benim yaaaaa..
en çok neyini özledin kayserinin de baaammm

valla 1,5 ay kalmıştım gittiğimde. balıkçıların falan olduğu bir yer var,kalenin oraları falan gezmiştim. ve çok huzur bulmuştum.minibüsleri tıklım tıklım değil o çok güzell.ya birde sanki insanları bile bir başka geldi bana.herkesde sakinlik var panik yok.öyle iştee.

herkese selam
vay vay klik gelmiş keşke bütün kayserililer burda olsa da hepberaber buluşsak ama işte....

kliğim valla artık minibüs bile yok onun yerine gereksiz bir tramvayımız var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…