Haydi itirafa!

Itirafım baştan sona topiği okuyunca gerçekleşti madem bu bir itiraf topıği peki o halde ;
Ben burayı okuyunca bi kez daha anladım ki biz bayanların bi ortamız yok bakıyorumda biri sevgilim uzakta ve ben başkasından hoşlanıyorum diyor ha bide ekliyor çünkü bana hem uzak hemde ilgisiz bende başkasından hoşlanıyorum iyi ediyorum bana kim hesap soracak vs diyor.
Diğerimiz ise ya sevgilim çok ilgi gösteriyor buda benim ona olan ilgimi azaltıyor bu kadar üzerime düşmese belki ben daha çok ilgili olurum diyor.
Bu arada ben kimseyi suçlamıyorum söyleyen arkadaşlar asla yanlış anlamasın beni ama şu bi gerçek ve ben bunu itiraf etmek istiyorum kızlar bizde bi dengesizlik var yada adı her neyse ışte yani sanırım memnuniyetsizlik bu çünkü bakarmisnz biri ilgisiz diye başkasından hoşlanıyorum diyor (gerçi ilgisizliği sanki bahane ediyormuş gibi geldi bana ama neysee)diğeri ise çok ilgili böyle olmasa ben ona sanırım daha iyi ilgi göstercem diyor.
E şimdi soruyorum size bu sizcede memnuniyetsizlik değil mi ?

Hayattan gerçekten ne istediğimi, ne beklediğimi hiç bilemedim; hala da bilmiyorum.

itiraf ediyorum iğneden,asansörden,doğumdan,cinsel ilişkiden çok korkuyorum hatta korkulu rüyalarım diyebilirimmmmm
itiraf ediyorum çok kinciyimmm özellikle son zamanlarda
itiraf ediyorum bazen sinirlenip pc kumanda vs gibi aletlere küfür ediyorumm
itiraf ediyorum sevgilimi kaybetmekten aşırı derecede çok korkuyorummm :127:

Önemli değil tatlım ya,iyi hissettiysen ne güzel..dert ettiğin sorun aşılmayacak bir şey değil ki,o söylediğin kızlardan daha güzel olursun kim bilir

keşkeee ama ne zaman diyet yapmaya kalksam evde börekler, çörekler.. annem izin vermiyo bi türlü ama bu defa kesin kararlıyım bozmak yok

itiraf ediyorummmmm babaaaa küçükken ev tlfonu faturasının yüklü gelmasinin sebebi bendim. sinyal sesinden sonra müzik bırakıyodum

itiraf ediyorum bugün arkadaşımı çok kıskandım. bugün onun doğum günü. ve kutlama telefonları hiç susmadı. benim doğum günümü eşim bile zor hatırlıyor.

itiraf ediyorum

bugun 3 e kadar uyudum

itiraf ediyorum

esim ve kizim, ben yatak yorgan horul horul uyur iken kahvalti ettiler

itiraf ediyorum

ne olmus yani aksama kadar uyumak benim hakkim degil mi deyip hic te pisman olmadim

itiraf ediyorum

2 haftadir ütü yapmadim

itiraf ediyorum

iki haftadir fitness de sadece sauna ya girip wellness de 1 saat uyuyorum

itiraf ediyorum

arabayi itfaiye yoluma park ettigim icin 25 euro ceza yedim

itiraf ediyorum

koskoca 2 dilim pizza 1 bardak kola arkasindan da 1 paket cukulata yedim

itiraf ediyorum

nikodin bandi bi ise yaramadi

itiraf ediyorum bugün arkadaşımın yeni evine gittim bir beğendim bir beğendim ona imrendim
ama içimden hep maaşallah dedim
kadın hamile birşey olursa vicdan azabı çekerim

itiraf ediyorum amacım sadece msj sayımı yükseltmek.sırf o yüzden yazıyorum şuan

Eylül 2011'de Aöf son sınıfı artık bitirmek icin sıkı sıkıya ders calısmaya basladım..
Aralık 2011'de 65.6 olarak diyet serüvenime basladım... 10 kilo verdim...
Sevgilimle olan sorunlarımın büyük bir kısmını hallettim...

Gizliden gizliye bunları basardıgım icin kendimle gurur duyuyorum.. Cok azimle hepsinin üstesinden geldimm.......

Belki abartı gibi gelebilir ama bunlar benim icin zor ve basaramadıgım seylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…