- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
Aşk nelere kadirmiş...
Yeni öğrendim!
Yazık onsuz geçen zamanıma... Ne kadar aldanmışım ben!
benim bir erkek arkadaşım var başkasından da hoşlanıyorum ama offf yani.
Bu durum benimde başıma geldi, hemde bugün, benimde sevgilim var, ama bugün bi çocukla tanıştım, sanırım çok hoşlandım çocuktan, oda benden hoşlandı sanırım, numaramı falan istedi, verdim bende, hakikaten canım off yani.
benden bir tane daha .bende konuştum diğeriyle ne bilim arada arıyor buluşalım diyor buluşucam galiba ne yapim ya amann canımız sağolsun .
Erkek arkadaşım eskiden benimle bu kadar ilgilenmiyordu ve ben onun üzerine düşüyordum çok,şimdi aşırı ilgili sanki ben ilgisizleşiyorum bu defa da neden böyle oluyo..
Daha dün gece de sevgilimle kavga etmiştim, küsüz şu anda konuşmuyoruz, adam sabahtan beri ne aradı ne sordu nede mesaj attı, bende atmadım, aramadım, bugün bu çocukla tanışmam da tam üstüne geldi, sağolsun sağolsun, ne yapayım, hoşlandım yani, off, hoşlandığın çocuk mu buluşalım diyen ?
Erkek arkadaşım eskiden benimle bu kadar ilgilenmiyordu ve ben onun üzerine düşüyordum çok,şimdi aşırı ilgili sanki ben ilgisizleşiyorum bu defa da neden böyle oluyo..
evett .bilmiyorum ya buluşmak istiyorum gerçi tanımak .sevgilimle bir aydan beri birlikteyiz zaten ama oda başka şehirde bazen benle ilgilemiyor o yüzden içim rahat yani .banane oda ilgili olsaydı zaten uzak bir yerde benden .
Anladım canım, ee daha çok yeniymiş ilişkiniz, uzakta olunca biraz zor yürüyor be tatlım, artı bide ilgilenmiyor diyorsun, işte ilgilenmeyince bizde başkalarına doğru kayıyoruz, onların ilgisi hoşumuza gidiyor.
evet adam yok sanki başkasına gidincede neden gittin oluyolar neden gittin nasıl gittin bide kötü oluyourz amann banane artık istedğimi yapıcam valla .isterim görüşürüm istemem görüşmem kimeye hesap vermicem .
o bendede oluyo sanki arada bir zamanlar o kadar üzerine düştüm ki şimdide o aynı şekilde bana cidden niye böyle oluyo:26:
cok zor bır durum yaaBen de birine aşığım. Ama o bana bakmıyor, başka biri var o da benden hoşlanıyor. Öyle yani