Haydi itirafa!

Unutulmak çok kötü gerçekten ve en acısıda sevildiğini sanırken öyle olmadığını anlamak.

Aşk nelere kadirmiş...
Yeni öğrendim!
Yazık onsuz geçen zamanıma... Ne kadar aldanmışım ben!

ilk defa bu kadar çok aşık olduğumu hissetmiştim
ama o şimdi başkasıyla beraber ve çok mutlu

benim bir erkek arkadaşım var başkasından da hoşlanıyorum ama offf yani.

Bu durum benimde başıma geldi, hemde bugün, benimde sevgilim var, ama bugün bi çocukla tanıştım, sanırım çok hoşlandım çocuktan, oda benden hoşlandı sanırım, numaramı falan istedi, verdim bende, hakikaten canım off yani.

benden bir tane daha .bende konuştum diğeriyle ne bilim arada arıyor buluşalım diyor buluşucam galiba ne yapim ya amann canımız sağolsun .

benden bir tane daha .bende konuştum diğeriyle ne bilim arada arıyor buluşalım diyor buluşucam galiba ne yapim ya amann canımız sağolsun .

Daha dün gece de sevgilimle kavga etmiştim, küsüz şu anda konuşmuyoruz, adam sabahtan beri ne aradı ne sordu nede mesaj attı, bende atmadım, aramadım, bugün bu çocukla tanışmam da tam üstüne geldi, sağolsun sağolsun, ne yapayım, hoşlandım yani, off, hoşlandığın çocuk mu buluşalım diyen ?

Erkek arkadaşım eskiden benimle bu kadar ilgilenmiyordu ve ben onun üzerine düşüyordum çok,şimdi aşırı ilgili sanki ben ilgisizleşiyorum bu defa da neden böyle oluyo..

daha ne istiyon kıs millet arayıp da bulamıyo

evett .bilmiyorum ya buluşmak istiyorum gerçi tanımak .sevgilimle bir aydan beri birlikteyiz zaten ama oda başka şehirde bazen benle ilgilemiyor o yüzden içim rahat yani .banane oda ilgili olsaydı zaten uzak bir yerde benden .

Erkek arkadaşım eskiden benimle bu kadar ilgilenmiyordu ve ben onun üzerine düşüyordum çok,şimdi aşırı ilgili sanki ben ilgisizleşiyorum bu defa da neden böyle oluyo..

o bendede oluyo sanki arada bir zamanlar o kadar üzerine düştüm ki şimdide o aynı şekilde bana cidden niye böyle oluyo:26:

evett .bilmiyorum ya buluşmak istiyorum gerçi tanımak .sevgilimle bir aydan beri birlikteyiz zaten ama oda başka şehirde bazen benle ilgilemiyor o yüzden içim rahat yani .banane oda ilgili olsaydı zaten uzak bir yerde benden .

Anladım canım, ee daha çok yeniymiş ilişkiniz, uzakta olunca biraz zor yürüyor be tatlım, artı bide ilgilenmiyor diyorsun, işte ilgilenmeyince bizde başkalarına doğru kayıyoruz, onların ilgisi hoşumuza gidiyor.

ya ben onunla birlikte iken onu hiç sevmiyodum sadece çok ii anlaşıyorduk hatta bazen ya ben bu adamla mı evlenicem diyodum.:44::44:
Ama şimdi onu çok özledim
çok kötü ayrıldk geri dönüşü de yokkk

evet adam yok sanki başkasına gidincede neden gittin oluyolar neden gittin nasıl gittin bide kötü oluyourz amann banane artık istedğimi yapıcam valla .isterim görüşürüm istemem görüşmem kimeye hesap vermicem .

Aynen katılıyorum canım sana, istediğimizi yaparız, haklısın, çok doğru söylüyorsun, kimseye hesap vermek zorunda değiliz, biz adamlara ilgi gösteriyoruz da ne oluyor, bi tarafları kalkıyor, tepemize çıkartıyoruz, sanki kıymet mi biliyorlar, değerimizi mi biliyorlar, biz gidince de suçlu oluyoruz.

birkaç gün önce ayrıldığım insan kılıklıdan güzel bir intikam almak isterdim.. ömrü boyunca unutamasın hatta ve bende yaptığım şeyi düşündükçe zevkten dört köşe olayım..

o bendede oluyo sanki arada bir zamanlar o kadar üzerine düştüm ki şimdide o aynı şekilde bana cidden niye böyle oluyo:26:

Canım biliyorum az çok biliyorum durumunu siz de ayrılık yaşadınız biz de yaşadık canım geçen seneydi ,o kadar şey götürdü ki benden,dönsün,benimle eskisi gibi ilgilensin dünyalar benim olurdu başka şey gözüm görmüyordu,sonra döndü barıştık, daha iyiye gitmeye başladı,o zamanlar benden mutlusu yoktu uçuyordum..bu defa da onda kaybetme korkusu oldu galiba aşırı kıskançlık her şeye karışma ve kısıtlama çok arttı,onu çok seviyorum biliyorum ayrılsak eskisinden daha kötü olurum..böyle yapmasa daha mutlu olcaz ve daha ilgili olcam..sizde durum ne canım?

Son düzenleme:
Birini seviyorum,çok seviyorum bana herkesi her şeyi unutturdu.Benimle ilgileniyor biliyorum,birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama hala aramızda bir şey yok.yaş farkını mı yoksa okul bittikten sonra memleketime döneceğimi mi sorun ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…