• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hemşire deilim ben bakma öle yazdığına cnm muhasebeciyim ben =) aşkımın durummmu iyi cnm aama ben alışmışım çalışmaya :1:
dilmisin:))))))):9::9:anladım çalışma ozman evlen kociş baksınnn:1:

[
altın daha çok yükselecekmiş kuyumcu söylemişti.
Fırsatınız varken alın derim...
evt dün haberleri izledim altın tavan yapcakmış dahadaa altın en iyi yatırım aracı lahanm:4:

kızlar bende dün 4.5 attım kumbişeeee

[aferin bebemm:23:

çidomm arsamı alcan kızıznaa neğüzel bi düşünce şekliii tebrik ettim senii cnmm...
kaç tl atınn kasım için şimdii... zehra bilezik aldı diye biliyorum bendee yanılıyormuyuzki zehroş:3:

günaydın kızlar vallaha ben şuan yaptıklarımı 3 veya 4 yıl sonra bozdurcağım için zarar etmem asla diye düşünüyorum bugün 60 küsürlerdeki altın ozaman mutlaka 70 küsürlerde olur..hele kızıma yaptıklarım belki 10 15 yıl sonra bozulcak o yüzden ona alırken hiççç bakmıyom düşmüşmü çıkmışmı...altın zengini yapcam kızımı...:1:

ayy inşallah canım aslında ona böyle aşiret düğünlerinde yapılıyo altından kemer falan sonra metre metre zincirler yapmak istiyorum ama neylersin ki imkan bu kadar...:))
ay bana yapsalardı kesin belime takar takar gezerdim ohhhhh sefam olsun diye....görmemişin kemeri olmuş tutmuş...:1:
ama ne yazıkki hain kayınvalde 1 bilezik taktı

dogu ve günetdoguda öyleymiş haketen anenmgilin komşusu kızıznı vermiş dogulu birilerine maşaşlah donaltmışalr kzızı ama severek evlenmişler tabii
1bilezikmi taktı one be görğüsüz neden okdar az pekii...madii durumundanmıki:2:

sen bilezik alammışmıydın canım, yanlış hatırlıyorum sanırım,
sen bilirsin tabii, ama ban kalırsa al derim, gün geçtikçe artıyor

bilezik aldımda canım benım 2 çeyrek para duruyo daha almadım bıde eşımı kandırırsam bı tane daha bılezık almak ıstıyodum o yuzden o çeyreklerın parasını bekletmıyımd egıdım alıyım barı:)

altın daha çok yükselecekmiş kuyumcu söylemişti.
Fırsatınız varken alın derim...

doğru soyluyosun

çidomm arsamı alcan kızıznaa neğüzel bi düşünce şekliii tebrik ettim senii cnmm...
kaç tl atınn kasım için şimdii... zehra bilezik aldı diye biliyorum bendee yanılıyormuyuzki zehroş:3:

canım aldım ben bılezıkte 1 tane dah alaıyım dıodum ben aldığımdan berı ıkı gun oldu 2 tl zam geldı:(

ayy inşallah canım aslında ona böyle aşiret düğünlerinde yapılıyo altından kemer falan sonra metre metre zincirler yapmak istiyorum ama neylersin ki imkan bu kadar...:))
ay bana yapsalardı kesin belime takar takar gezerdim ohhhhh sefam olsun diye....görmemişin kemeri olmuş tutmuş...:1:

ayy o kemerlerden bende çok ıstemıştım ama olmadı bende takar gezerdım ne guzel senın kayınvaldede abartmış ben bana set takmadılar dıye uzuluyodum senınkı daha fenaymış:1::1:

mrb kızlar aldığınız çeyrekleri nerede saklıyorsunuz veya saklayacaksınız
hani kocişten gizli biriktirecekler için soruyorum?

annem in teyzesinde vardı öyle kemer çok güzel duruyor çocukları hesaplatmış şu an satsa 1 daire parası yapıyormuş

ayy bizde doğuluyuz melisdeniz ama biz doğuluyuz tabi...:1:
bize gelin gelen yaşıyo da
biz yaşıyamadık
kayınvalidemin şuan 1 kışlık 2 yazlık olmak üzere 3 evi var eminim bankada parası var,dolu dolu altın takısı var hatta bende görür kıskanır gider aynısıda alır kendine öyle görgüsüzdür,bitane de çok güzel arabaları var
bana bi tane set alıdılar pançik pinçik şeklinde kayınpederle bir taktılar kolyeyi k.peder küpeleri kaynana şeklinde:1:
bide çok haltetmiş gibi böbürleneböbürlene bir bilezik taktı
takımın içinden 14 ayar bilezik çıktı ondan şüpheleniyorum:1:

oyyy altın pik yapmış yawwwww
geçen ay iyiki kızımın kumbarasını boşaltıp 99 dan 4 tane çeyreğini almışım

ama sağolsun kocam herşeyimi yaptı onlara inat takısından altınından yüzgörümlüğümden pırlantasına kadar....bu yılki evlilik yıldönümümüzde inci set yaptı,gene doğumumda 7 taş pırlanta taktı

Allah herkese boyle koca nasip etsin inşallah :)) artık koca ıstemekle kalmadım bıde boyle koca..

herneyse bende para bırıktırmeye başlamıstımkı gozum konuya takıldı. saydım hemen paracıklarımı 38,5TLcik..

benıde alın lısteye lutfen..

Allah herkese boyle koca nasip etsin inşallah :)) artık koca ıstemekle kalmadım bıde boyle koca..

herneyse bende para bırıktırmeye başlamıstımkı gozum konuya takıldı. saydım hemen paracıklarımı 38,5TLcik..

benıde alın lısteye lutfen..

aralık ayı listesinde kendini görüceksindir,hoşgeldin
buarada amin inş.allah gönlüne göre verir seninde

soran olmuş,ben yaptığım altınları evde kasamız var oraya koyyorum bide kocam birikimlerimi bilir ondan habersiz yapmıyorum ben

Back