• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

aralık ayı listesinde kendini görüceksindir,hoşgeldin
buarada amin inş.allah gönlüne göre verir seninde

soran olmuş,ben yaptığım altınları evde kasamız var oraya koyyorum bide kocam birikimlerimi bilir ondan habersiz yapmıyorum ben

hoşbulduk :)) benıde aranıza aldıgınız ıcın tesekkur ederım.

aLTın hesabı hakkında bılgı verebılırsenız bende altınlarımı o sekılde saklamak ıstıyorum cok farkettmıyo degılmı ?

lahana asyadan kartın varsa şubeye uğra altın hesabı açtır.net şifresi adı al..net üzerinden günlük al sat yapabilirsin eğer zamanın varsa..mesela bugun 61 liradan aldın 10 gram akşam 61-500 oldu sattın veya ertesi gün oldu 62 kar'ın olmuş oluyor,tabiki bankladaki rakam yüksekse kar daha çok oluyor:)
10 binliran olsa altın alsat yapsan gunluk en kötü duruma göre 30-50 lira arası kazanırsın..rakamyüksek olunca 0,50 yükseliş bile güzel kazandırıyor:)

ecrin çok sağol canım yine kafa karışıklığı bir anımda bana yardımcı olmuştun.tekrar teşekkür ederim...
peki mesela hani altın olarak birikim yaptığımızda diyelimki biri sorunca 10 çeyreğim var ,peki altın hesabı olunca bunu nasıl tabir ediyoruz:)

lahana sürekli finans sayfalarını takip etmen gerekecek tabi al sat vs için..dow jones nasdag gibi borsaları hergün bakcaksın vs...:)hadikolay geleee...

ay ben anca bankanın sayfasında al sat yapabilirim.diğerinden anlamam pek:)

iyi geceler hanımlar 4 tl gitti bugün kumbraya.
para biriktirmenin benim için çok elzem olmadığı bi evde illa bende kkdekiler gibi kumbarama para atacağım diye yanıp tutuşan ben yeni bi taktik geliştirdim kendimce.benim kociş markete,kasaba mümkün olan heryerde kredi kartı kullanır ve kullanmamı ister.kredi kartı olunca benim şundan kalan dediğim bi para üstü olamıyo.mesela bugün markete gittim 18 lira tuttu kart kullandım.amaaaa buraya dikkat sanki nakit ödemişçesine 20 lira vermişimde cebimde 2 tl kalmış.haayali olarak para üstünü makul şekilde bizimkinden istedim ve bu konuda anlaştık.
belki böylece kumbaram biraz daha para görür.

:29:
herkes biriktirmek adına kendine göre bir yol bulmaya çalışıyor.
ne güzel ya.
umarım yeni taktik işe yarar.

iyi geceler hanımlar 4 tl gitti bugün kumbraya.
para biriktirmenin benim için çok elzem olmadığı bi evde illa bende kkdekiler gibi kumbarama para atacağım diye yanıp tutuşan ben yeni bi taktik geliştirdim kendimce.benim kociş markete,kasaba mümkün olan heryerde kredi kartı kullanır ve kullanmamı ister.kredi kartı olunca benim şundan kalan dediğim bi para üstü olamıyo.mesela bugün markete gittim 18 lira tuttu kart kullandım.amaaaa buraya dikkat sanki nakit ödemişçesine 20 lira vermişimde cebimde 2 tl kalmış.haayali olarak para üstünü makul şekilde bizimkinden istedim ve bu konuda anlaştık.
belki böylece kumbaram biraz daha para görür.

şekerim sende tüm para at illa bozuk olmasına gerek yok. şahsen ben kağıt parada çok atıyorum sadece bozuklara kalırsak :30:

2 gündür evden çıukmadığım için 1 lira bile atamıyom yaaaa
bu kumbaraya para koyabilmek içinde harcamak gerekiyo biyerde
şimdi ben kardamıyım zarardamı anlamadım:))

Leylacım bende aynı durumdayım canım,
bu ay çok fenayım , üstelik ödemem gerekn borcumda var..
eşimden bugün 20 tl aldım, onuda güne götürcem,

selam benden bugün 3,25 maaşı yedim kızlar artık 10 kuruşlarla birikime devam etcem

bayramdada annem çocuklara para vermek için bir poşet para bozdurur poşette kalanlarıda çaktırmadan atcam kumbirşe:emir_bebek:

Benim de altın hesabım var fakat ben kendım altınları evde biriktiryorum . Neden derseniz onları elimde fiziksel olarak algılamak iyi geliyor bana :) Her akşam bakıyorum . Ufak kasam var onun içinde saklıyorum . Ama saklama konusunda tereddüt edenler için bankada olan altın hesabı daha mantıklı tabi .

bence oyle yukselıncede ıhtıyacın oolmassa satma varsın dursun altın yavaş yavaş yukselıyo ayrı bı kart vermıyolar bızım iş bankasında vadesız hesabımız vardı ve ınternet bankacılığını kullanıyoduk ınternnetten açtık bakanın sıtesınden vadesız altın hesabı dıye.ama sen kullanmıyosan ınternet bankacılığını gıt hesabının bulundugu şubeye altın hesabı açtırmak ıstıyorum de onlar açar ve ınternetten takıp etmek ıstıyorum de ınternet şıfresı ve kullanıcı adı verıyolar sana boylece arada bakarsın çok ıhtıyacın olursa bozdurursun en azından nerde saklıycam derdın olmaz çalındımı kayboldumu dıye duşunmessın.bankamıtığede normal banka kartını taktıktan sonra şımdı tam hatırlamıyorum ama ordakı yazılardan takıp ederek kartın hesabını seçıyodun sanırım ordanda altın hesabı dıe çıkıyodu belkı o bankanınkı farklıdır zor bışey deıl yanı bankaya gıttığındede yıne sorarsın hadı hayırlı olsun canım.

işte bende bunu merak edıyorum nezamandır.acıklaman ıcın cok sagol canım.bizde altın hesabına gecmeyı düşünüyoruz.eşimin işbankası maas hesabından internet üzerinden yada bankamatıkten olabılıyomus.ayrıca bir heasp acmıyomusuz.bende gram olarak parama göre atın alıp uzun vadede satmayı düşünüyorum yani gunluk veya bırıkı gun sonra degıl de bikac ay falan sonra satıs yaparım heralde.sonucta altın sürekli yükseliyor.hem biraz para deger kazanmıs olur 10-15 tl bile kar etsem iyidir gene de diye düşünüyorum evde durdukca bi getirisi yok zaten.yalnız ben sunu öğrenmek istiyorum bu işlem için ayrıca bir masraf alınıyomu banka tarafından yoksa sadece banka kartına işlem masrafımı(hani heryıl ödediğimiz) alıyolar.bilgin varsa yazarsan sevınırım.:71:

selam kızlar... ben bu ay malesef yokum... kızıma ayakkabı yaptırdık... engelli benim kızım yürüyemiyor onun için... 375 lira bi ayakkabı yaaa... 2 ay sonra sigorta geri ödeyecekmiş bakalım... allah sigortası olmayana yardım etsin inşallah... daha bi de kurban var... çocuklara bayramlık felan derken inşallah biriktirdiğimizi harcamak durumunda kalmayız bakalım...

işte bende bunu merak edıyorum nezamandır.acıklaman ıcın cok sagol canım.bizde altın hesabına gecmeyı düşünüyoruz.eşimin işbankası maas hesabından internet üzerinden yada bankamatıkten olabılıyomus.ayrıca bir heasp acmıyomusuz.bende gram olarak parama göre atın alıp uzun vadede satmayı düşünüyorum yani gunluk veya bırıkı gun sonra degıl de bikac ay falan sonra satıs yaparım heralde.sonucta altın sürekli yükseliyor.hem biraz para deger kazanmıs olur 10-15 tl bile kar etsem iyidir gene de diye düşünüyorum evde durdukca bi getirisi yok zaten.yalnız ben sunu öğrenmek istiyorum bu işlem için ayrıca bir masraf alınıyomu banka tarafından yoksa sadece banka kartına işlem masrafımı(hani heryıl ödediğimiz) alıyolar.bilgin varsa yazarsan sevınırım.:71:

canım bız çok uzun bı sure kullanmadık 2 ay falan eşım sıkışınca sattı onları ınetrnetten kredı kartı borcunu odedı hemen:)bend ebu sıstemın bıze yaramıyacağına karar verdım ama bı masraf almadolar sanıyorum almazlarda uzun sure kullanmış olan bırı daha ıyı bılır tabıaltın hesabııçın değilde sanırım alırlarsa hesap ışletım ucretı alınıyo onuda ıtıraz edersen gerı alıyosun dıye bılıyorum canım yardımcı olabılmışımdır umarım

arkadaslar benım bankada vadelı hesabım vardı bugun ekım ayı ıcerısınde bırıktırmıs oldugum 1100 tl ye 200 tl daha katarak 1300 tl yatırdım.bankadakı toplam bırıkımım 7300 tl oldu.ben 2009 un ağustos ayından berı bırıktırıyorum.işte böyle arkadaşlar bu aydan biriktirdiğim 90 tl yi de içine kattım.yani şu anda bu aya ait param yok.bugün bismillah deyip başlıcam İNŞALLAH...

tesekkur ederım zehracım.bende böyle biliyorum hesap işletim ücreti alınır dıye.bakalım ilerleyen günlerde actırıcaz galiba altın hesabı.baktımki bize uygun gelmedi bende yine eski sisteme dönerim deden kalma yastık altı:)ama bu seferde saklama sorunu var işte canım.bilemedim valla napmalı en iyi hangısı denemek lazım tabii.denemeden öğrenemeyecegız anlasılan.yardımın ıcın sagol tekrardan

Bozukları biriktirmek kolayda ..eşim her akşam gelip eve bırakıyor cebindeki bozukları.. 1 tl ler hariç ... ama genede bayaa toplanıyor... ekmek falan alırken kullanıp tüketiyorum
sonrası var onları bütünletmeye gitmek var ...bankayamı vermek gerekiyor? kim alır okadar bozuk parayı

kuyumcular alıyor fırıncılar alıyor
alan çok canım illaki bulunur yani alanı

Back