Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baştan söylesene canımmmm
bence sana verdiği harçlıktan biriktirmek daha kolay olur
selam canım
nasılsın
ay maaşallah...50 -59 kg hanımlarını burda görmek te varmış =)))
Naılsınız kilodaşlarımmm
Merhaba kızlar bende başlıyorum bugü itibarı ile 35,50 tl :)))
kızlar benim sürücü kursunda tanıştığım bir ablam var,
o bu konuda çokü başarılı, sürekli biriktiriyor, birikimlerinide altın yapmış, dolar yapmış..
yaklaşık 8 senedir biriktirdikleriyle, kendisine araba almıştı tam 15 binliralık..
damlaya damlaya göl oluyor işte, bunun gibide bir sürü örnek var, 3-5 kuruş tek başına hiç bişey olmuyor, eriyip gidiyor.. ama birikipte çoğalınca, sanki bulunmuş gibi oluyor o para...
canim biriktirme aliskanligi bende de var,
bu artik bi yasam bicimi ya da takinti olmus ben de. daha universitedeyken burslarimdan bile artirip biriktirdim, abim calistigi halde ben ogrenci oldugum halde bana gelirdi paraya sıkistigi zaman...
calismaya hayatina baslayinca da para biriktirdim ben, bir de kimseye bahsetmem ben su kadar param var ya da biriktiriyorum vs diye; ama ben de o senin ablan gibi kendime araba aldim bekarken, cok az bir kredi kullanmistim arabayi alirken bayag bi pesinat cikarmistim herkes sasirmisti
evlendikten sonra ilk yilimizda hic para biriktiremedik esimle, biriktirmeyi birakin zor yetirdik cunku. ev almistik onun 3 adet ara odemeleri vardi, tum paramizi toplayip muteahhide yatiriyorduk. bir de esya taksitleri vs.. neyseki simdi o ara odemeler bitti, normal kredi taksidi de o kadar dokunmuyor;
esim de benim gibi tutumludur, savurgan degildir ama yine de tasarruf isini bana birakiyor;
maaslari alinca nereye ne odeyeceksen odemelerimizi yapiyoruz, biraz nakit ayiriyoruz kendimize harclik, artan olursa da biriktiriyoruz
ama kendimizi cok sikmadan, inaniyorum ki biraz daha siksak daha iyi birikim yapabiliriz; o yuzden ben de bir yandan su altin olayina gireyim dedim sizlerle, dedigin gibi damlaya damlaya gol olur,
az cok dememek, kenara koymak lazim,,
her elimize geceni "bu az bunu biriktirsem ne olur" diyerek harcarsak elimizde hicbisey kalmaz diy mi ama ;-))) ama azlar biraraya gelince cok olur ..
gerci ben de hic bozuk bulunmaz kizlar;
eve servisle gidip geliyorum, yemegi sirkette yiyorum,
yol ya da yemek vs odemeyince bozuk da cikmiyor
h.sonu da esimle olunca o oduyor herseyi cogunlukla,
nasil bozuk biriktirsem ki ben, en iyisi esimden tirtiklamak
kizlar listeye dahil olmak icin napmamiz gerekiyorr ??
canım ne kadar birikim yaptığını belirt yeter bknz.leylaela 23tl cik le bile listede yeralmakta
canim biriktirme aliskanligi bende de var,
bu artik bi yasam bicimi ya da takinti olmus ben de. daha universitedeyken burslarimdan bile artirip biriktirdim, abim calistigi halde ben ogrenci oldugum halde bana gelirdi paraya sıkistigi zaman...
calismaya hayatina baslayinca da para biriktirdim ben, bir de kimseye bahsetmem ben su kadar param var ya da biriktiriyorum vs diye; ama ben de o senin ablan gibi kendime araba aldim bekarken, cok az bir kredi kullanmistim arabayi alirken bayag bi pesinat cikarmistim herkes sasirmisti
evlendikten sonra ilk yilimizda hic para biriktiremedik esimle, biriktirmeyi birakin zor yetirdik cunku. ev almistik onun 3 adet ara odemeleri vardi, tum paramizi toplayip muteahhide yatiriyorduk. bir de esya taksitleri vs.. neyseki simdi o ara odemeler bitti, normal kredi taksidi de o kadar dokunmuyor;
esim de benim gibi tutumludur, savurgan degildir ama yine de tasarruf isini bana birakiyor;
maaslari alinca nereye ne odeyeceksen odemelerimizi yapiyoruz, biraz nakit ayiriyoruz kendimize harclik, artan olursa da biriktiriyoruz
ama kendimizi cok sikmadan, inaniyorum ki biraz daha siksak daha iyi birikim yapabiliriz; o yuzden ben de bir yandan su altin olayina gireyim dedim sizlerle, dedigin gibi damlaya damlaya gol olur,
az cok dememek, kenara koymak lazim,,
her elimize geceni "bu az bunu biriktirsem ne olur" diyerek harcarsak elimizde hicbisey kalmaz diy mi ama ;-))) ama azlar biraraya gelince cok olur ..
gerci ben de hic bozuk bulunmaz kizlar;
eve servisle gidip geliyorum, yemegi sirkette yiyorum,
yol ya da yemek vs odemeyince bozuk da cikmiyor
h.sonu da esimle olunca o oduyor herseyi cogunlukla,
nasil bozuk biriktirsem ki ben, en iyisi esimden tirtiklamak