• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

iyi akşamlar kızlar,
günüm vardı katıldım geldim,
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz, güzel paylaşımlar, bol bol birikimli günler olur inşallah..
bende bugün 20 tl güne götürdüm, 3 tl de kumbarama attım..

Hosbulduk...

Listeye yazilmak icin ne yapiyorduk ?
yarin kumbara alicam güzel bitane :) aslinda sayaclilar var, ondan mi alsam

Son düzenleme:
ben kumbara yapmadım:))
evde var çok güzel bir iki tane ama cam olsun içini göreyim istedim doldukça doldurasım gelir belki diye....oyüzden kavonozu kumbaraya çevirdim :6:

Hosbulduk...

Listeye yazilmak icin ne yapiyorduk ?
yarin kumbara alicam güzel bitane :) aslinda sayaclilar var, ondan mi alsam

ben kumbara yapmadım:))
evde var çok güzel bir iki tane ama cam olsun içini göreyim istedim doldukça doldurasım gelir belki diye....oyüzden kavonozu kumbaraya çevirdim :6:

bende pek kumbaraya atmıyorum teneke kolaların ağzını biraz daha açıp ordan atıyorum paraları, hem alma şansımda olmuyor dolunca kesip çıkarıyorum paraları,
annemden kalma yöntem o hep öyle biriktitdi,
babm sıkışıncada getiri önüne kordu anneciğim

selam kızlar :3:
ne güzel bi bölüm bu böyle :34:
bende 2 senedir doğru dürüst birikim yapamıyordum :55::26:
şimdi azda olsa bişiler yaparım artık :61:

bi çeyrek olması şartmı??
yanii doğruyu söylemek gerekirse şu an için fazlada şansımı zorlayamamda:39:
kısa lafın özüü beni alın aranızaaa:52:lütfeeeenn:62:

huyum kurusun.... kumbara kültürü edinmem gerekiyor önce :D
tamam edin bakalım..
selam kızlar :3:
ne güzel bi bölüm bu böyle :34:
bende 2 senedir doğru dürüst birikim yapamıyordum :55::26:
şimdi azda olsa bişiler yaparım artık :61:

bi çeyrek olması şartmı??
yanii doğruyu söylemek gerekirse şu an için fazlada şansımı zorlayamamda:39:
kısa lafın özüü beni alın aranızaaa:52:lütfeeeenn:62:

hiç bir şart yok bildiğim kadarıyla herkez bişeyler yapmaya çalışıyo işte bakın ben listede 23 tl yim şuan...:52:

tamam edin bakalım..

hiç bir şart yok bildiğim kadarıyla herkez bişeyler yapmaya çalışıyo işte bakın ben listede 23 tl yim şuan...:52:
selam canım 50 _59 da kızlar neler yapıyor diye bir bakayım dedim :1:
kendimi burda buldum :61:
neyse şu an en züürdünüz benim heralde :37:

leylaela arkadaşımız davet etti bende merak ettim bi bakayım dedim topiğe,benimde kıyıda köşede çeyereklerim olsa diye hayal ettim ama bizim evde biraz imkansız gibi.çünkü benim eşim tam bir birikim manyağı.hesabı kitabı çok iyi yapar herşeyi not tutar excelde.havuz dediği birikimlerimize önem verir.parasının bi kısmı borsada bi kısmı altın, birazda dolar olur ve hangisi yüksekse ondan kar eder.evdede ahşap bi kumbaramız var bozuklukları yanında taşımaz eve gelir gelmez atar cebindekileri kumbaraya.yani ben hiç ortalıkta,koltuk altında filan bozuk para bulamam.nasıl yapsamki :44:

leylaela arkadaşımız davet etti bende merak ettim bi bakayım dedim topiğe,benimde kıyıda köşede çeyereklerim olsa diye hayal ettim ama bizim evde biraz imkansız gibi.çünkü benim eşim tam bir birikim manyağı.hesabı kitabı çok iyi yapar herşeyi not tutar excelde.havuz dediği birikimlerimize önem verir.parasının bi kısmı borsada bi kısmı altın, birazda dolar olur ve hangisi yüksekse ondan kar eder.evdede ahşap bi kumbaramız var bozuklukları yanında taşımaz eve gelir gelmez atar cebindekileri kumbaraya.yani ben hiç ortalıkta,koltuk altında filan bozuk para bulamam.nasıl yapsamki :44:

eşini tebrik ediyorum cidden,
benim eşim de tam tersi hiç bilmez hesabı,
iş konusunda hesap kitap tutar ama iş harcamaya gelince hiç bilmez hiçç

fznb kızzzz sen harca annem harcaaaaa
nasılsa biriktiren var baksana hemde nasıl sıkııııı amaannnn
boşver sen harca gitsinnnn:52:

ben de leylaya katılıyorum fznb eşin nasıl olsa biriktiriyor. genelde erkekler savurgan olduğundan kadınlara düşer tasarruf ama seninki nasıl olsa biriktiriyormuş :)
ama yine de o paraları attığınız yerden günde 2-3 alıp biriktirebilirsin.

fznb kızzzz sen harca annem harcaaaaa
nasılsa biriktiren var baksana hemde nasıl sıkııııı amaannnn
boşver sen harca gitsinnnn:52:

:9: ilahi leylaaa
benim eşimde kılı kılına hesap ister eski halimden bilir bi kirli çıkılık yaptığımı ama o halimi unuttu artık :1: :27:

ben de leylaya katılıyorum fznb eşin nasıl olsa biriktiriyor. genelde erkekler savurgan olduğundan kadınlara düşer tasarruf ama seninki nasıl olsa biriktiriyormuş :)
ama yine de o paraları attığınız yerden günde 2-3 alıp biriktirebilirsin.
selam canım :3:
nasılsın :16:

ayyy kızlar söylemeyi unuttum benim eşim kayserili :)
lachesisin dediği gibi kumbaradan araklayayım.yada eşim bana her ay düzenli harçlık verir nedense ben çok çabuk bitiririm o paradan azar azar biriktireyim.hem böyece daha düzgün harcarım belkim paramı.

lachesisin dediği gibi kumbaradan araklayayım.yada eşim bana her ay düzenli harçlık verir nedense ben çok çabuk bitiririm o paradan azar azar biriktireyim.hem böyece daha düzgün harcarım belkim paramı.

para dayanmiyor ki dimi..
esinin kayserili olmasi herseyi acikliyor :D

baştan söylesene canımmmm:9:
bence sana verdiği harçlıktan biriktirmek daha kolay olur:34:

Back