• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ay maaşallah...50 -59 kg hanımlarını burda görmek te varmış =)))
Naılsınız kilodaşlarımmm
naber fıstığımm:3:

esas sen nerelerdesin ayran içtik ayrı düştük:23:yaaa
biz iyiyiz verdik kiloları altın günlerne katılmaya başladık:1:

yavru kuş nerelerdesin sen yahu?

:)
aynen senin dediğin gibi tatlım biraz sıkıldım nerde bizim eski günler :51:
bölüme mecburen ara vermek bana yaramadı

samimiyet yok gibii:44: :18:
ilerliyen günlerde duruma göre bakarım yoksa aklım orda:31:

listede gördüğünüz gibi sıfırlanmış durumdayım ,
çünkü bugün kendime ciciler aldım:)
çiğdemciğim ekliyorum canım resimleri.
çok önemli olmasada istediğim şeylerdi.
ayrıca kuyumcudan naklen bildiriyorum.
biz altın düşecek diye bekliyoruz ama bugün adamlar kış geliyor sizde bilirsiniz ki altın uçacak dedi:)
şu anda en güzel altına yatırım zamanıymış.

işte cicilerim...

2124.jpg

2136.jpg

gule gule kullan tatlım cok hosuma gıttı.ılk bastakı bıleklık sans bıleklıgı dıye mi geciyor cnm.bıde ne kadara aldın acaba.ınan cok begendım.cok ıyı yapmıssın cnm almakla.mutlu gunlerde huzurla kullan cnm....

Kizlar sayacli kumbara 10 Euroydu, basit de birsey. yarin daha uygun bulacagim bir yere bakicam, olmazsa basit bir kumbara alicam.

Kizlar sayacli kumbara 10 Euroydu, basit de birsey. yarin daha uygun bulacagim bir yere bakicam, olmazsa basit bir kumbara alicam.

yavrum boşver sayacı ya, sayması daha zevkli zaten :1:
benim tafta bir çikolata kutum vardı onu yaptım kumbara :)

evet leylaelacimm;

bence de haftalik ya da zor olursa aylik bir bildirim ve liste gunu olsun

her ayin 31'i mesela

herkes bu ay 1 altin aldim; ya da 50 tl biriktirdim diye bildirsin , o da liste haline getirilsin

olmaz mi?
evet canım olur bence
oooo baya kalabalıklaşmışız .
maaşALLAH:)

liste konusuna gelince siz bilirsiniz ne derseniz bana uyar.
konumuz en başta hani her ay bir altın şeklindeydi ya.
isterseniz her ay başı herkes bana nakit ve altın tutarını bildiriri.
aylık liste hazrılarım.
aralarda attıklarnızıda buraya yazarsınız yine.
ayın 1 den beşine kadar süre veririrz.
her ay başı güncelleris .
karar sizin kızlar:)
bana uyuyo ve sanırsam herkeze uyuyo bu durum..
ama gene boş bırakmayalım burayı sürekli girip birikimleri bildirelim ki olaydan kopmayalım biyerde de sırf burdaki sinerji ile bu birikimleri yapmaya çalışıyoruz demi...

4 tl attım bugün aoldum 25 tl cik...
bugün kızıma bir altın daha aldım kızlar geçen hafta 99tl den 4 tane almıştım bugün 101 tl den 1 adet aldım.sanırım dediğiniz gibi altın artıcak...

tafta dediği sanırım kadife kumaş.çikolata kutularını kadife kumaşlarla süslüyorlar ya.arkadaş kumbaraya para vermemek için yapmış.ben para biriktirenlere hayret ediyorum.eşim para verir sağolsun oğlum 1-2 tl derken paramı bitirir.

buarada kızım bizden zengin yaaa...bacaksız......:)) bu ay sırf 4 altını oldu tabi 1 ayda birikmedi parası ama olsun...

tafta dediği sanırım kadife kumaş.çikolata kutularını kadife kumaşlarla süslüyorlar ya.arkadaş kumbaraya para vermemek için yapmış.ben para biriktirenlere hayret ediyorum.eşim para verir sağolsun oğlum 1-2 tl derken paramı bitirir.

cocuk olunca habire istiyordur dimi..

hmm o halde ciko kutusunu kast etti sanirim. amaan biriksinde nereye girerse girsin :D

bu gidisle kavanoz yöntemine dönücem ama kendime güvenemiyorum acarim falan :D
canim benim türkcem kit tafta nedir ?

kaygan perde kumaşları olur ya satenin kalını ondan. ikramlık çikolata kutusu işte yahu, mehtapın dediği gibi kumbaraya para vermemek için yaptım sen de öyle o kumbara parası 10 euroyu da içine atarsın :D

4 tl attım bugün aoldum 25 tl cik...
bugün kızıma bir altın daha aldım kızlar geçen hafta 99tl den 4 tane almıştım bugün 101 tl den 1 adet aldım.sanırım dediğiniz gibi altın artıcak...

aaa ben 105 e aldım, kazıklandım mı ya, 4 tane aldım bir de :14:

lacheis canım şehirden şehire değişir güzelim altın fiyatı üzülme ordada piyasa öyle demekki...bozdururkende sen benden daha fazlaya bozdurcaksın sonuçta..:))

lacheis canım şehirden şehire değişir güzelim altın fiyatı üzülme ordada piyasa öyle demekki...bozdururkende sen benden daha fazlaya bozdurcaksın sonuçta..:))

iyi o zaman, kuyumcuya bozuk para konusunda gıcık olmuştum atardım gider kafasına. bu aralar esnaflarla aram hiç iyi değil:S

kız delirdin miiii hiç altın atılırmı adamın kafasınaaaa vermezdi bide paranı
şakaşaka....alemsin...

Back