bir de bu bozuklukları nerede bütünletiyorsunuz? bir sürü minik bozuk, kuyumcu kızar herhalde:)
markete git cnm onlar seve seve alıyo valla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de bu bozuklukları nerede bütünletiyorsunuz? bir sürü minik bozuk, kuyumcu kızar herhalde:)
ben altın almıyorum şuan geçen gün dolar aldım mesela tercih meselesi istersen bankaya at..
cnm dedigin giibi altını harcayamassın ama para gider malesef..benimde kumbaram var eşim eve gelince cebindeki bozuklukları atıyor baya para oluyor ama apartman aydatına veriyorum yadaaaa acil bşy olunca markete gidiyorum..eşimmm daha eve para bırakma olayına alışamadı yeni evliyisss..bende çarşıya çıkcagım zamannn kumbaradan alıyorum öyle oluncada hiç bşy kalmıyorrr...iyi biriktirmişsin vallaaaaa..50 tl daha biriktir 4 çeyrek yap koy köşeye:)tam altın yapsan gözüne az gelir sanki:)nekdr çok çeyrek okdr çok para biriktiresi gelir insanın:)
markete git cnm onlar seve seve alıyo valla:)
bizim bankada da hesabımız var ama eşimle ortak, ona sürpriz olsun istiyorum.
baktım şimdi bizim kumbarada baya demir para varmış 50 tl daha çıktık 4 altın alıcam gidip :) gerçi 16 tlsi minik minik demir ama kuyumcuda laf etmesin artık o kadar dimi:)
ays kısss negüzel 4 çeyrekin olcak:)
ya bizim burda küçük market yok süper marketlerde kime vericez ki kasalar hep dolu:S
ben onları az az harcıyım markete gittikçe bari :)
uzun vadede en iyi yatırımdır altın canım ben hiç şaşmam hep altın yaparım param oldumu nakit herzaman harcanmaya hazırdır ama altın nedense bozdurulmaz...duygusal bir bağ kuruyoruz sanırım onlarla...heheheeemerhaba kızlar birşey sormak istiyorum, ben de katılmak istiyorum hatta kenarda eşimden ayrı biriktirdim para var biriktirip sürpriz olsun dediğim ama altın alsak daha mı karlı derseniz, nakit bırakmak daha mantıklı değil mi, altın satarken düşüyor ya, gerçi altın olunca da harcanmaz değil mi kafam karıştı:S
benim 350 tl vardı onla altın mı alsam ne yapsam:S
kuyumcular bayılır bozuklara şekerim harcama al git,kalanı birdahiki ay yapıcağın çeyrek için başlangıç yapbir de bu bozuklukları nerede bütünletiyorsunuz? bir sürü minik bozuk, kuyumcu kızar herhalde:)
hoşgeldiniz kızlarrr...
ben para biriktiremem hemen harcarım elbise kıyafet saç baş derken avcumda bişey kalmaz
inşallah buranın sayesinde heray 1 tanede olsa çeyrek yapmayı planlıyorum...
3 4 yıl sonra ev almayı planlıyoruz şimdiki evimiz de kendimizin ama bitanede şehir merkezinde apartman dairesi istiyoruz..ozamana kadar ben altın yapıcam eşim nakit biriktircek sonrada krediyle bir ev alıcaz inşallah
hoşgeldiniz kızlarrr...
ben para biriktiremem hemen harcarım elbise kıyafet saç baş derken avcumda bişey kalmaz
inşallah buranın sayesinde heray 1 tanede olsa çeyrek yapmayı planlıyorum...
3 4 yıl sonra ev almayı planlıyoruz şimdiki evimiz de kendimizin ama bitanede şehir merkezinde apartman dairesi istiyoruz..ozamana kadar ben altın yapıcam eşim nakit biriktircek sonrada krediyle bir ev alıcaz inşallah
hemşirem sen al kumbara gerisi geliyor canım.
biz burada bol bol gaza geliyoruz,
inşallah sende gaza gelip para biriktirmeye başlarsın.
çok güzel bir hayal...bu bile seni birikim yapmaya iter canımbirikim yapmak guzel bisey,
bir sekilde lazim olacaktir o birikimler; ev, araba, yeni is kurma cocugun egitimi.........
biz de evlenmeden once kredi ile ev aldik; 2 yildir oduyoruz, daha 4 yil odeyecegiz;
4 yil sonuna kadar biraz daha birikim yapabilirsek bu evin borcu da bitmis olursa (herhangi bir aksilik, saglik problemi vs. olmazsa- Allah korusun) yeni bir takim yatirimlar dusunebiliriz
o yuzden biz de esimle elimize gectikce bankaya az bucuk biseyler koyuyoruz
ama bana da simdi bir hayal kurdurdunuz, bi suru altin biriktirmisim mesela esimden habersiz; boyle bir ihtiyac aninda cikarip koyuyorum onune; ne iyi ne guzel olurrr
her ay 1 altin ben de alicam kizlar...
hadi bakalim herkese bereketli birikimlerr
katıl katıllllay insallah canim, mutlaka ise yarar, ki altin degeri düsmeyen aksine cogalan bir sey. bende katilabilirim :)
süpersin canım....bol olsun birikimin...Kızlar beni de ekleyebilir misiniz listenizde, sayenizde gaza geldim kenara koyduğum 350 tlyi, kavanozdaki demirlerle 420ye tamamladım ve 4 tane çeyrek altın aldım. Kumbaraya da 12 tl koydum.
bu arada kuyumcu 1 tlden aşağı bozuk para almam dedi yahu zorla kabul ettirdim ama 50krları. 5-10-25 likleri ne yapıcam bilmiyorum
evet hanımlar bugun kumbarama 50 tl attım.785 tl oldu...herkesin kumbaraları bereketli olsun İNŞALLAH...
paraları saydım geldim
bu hafta sonu 7. çeyreğimle bilekliğimi alıcam inşallah 150 lira olmuş kumbarada
benide eklermisin listeye lahanacım..12 çeyrek var bende kumbaramda da 55 lira...hadi bismillah...
100 tl de benden bugun kızlar.oldu 900 tl...
kızlar şu çok geniş bilezikler şuan nekadar bilen varmı?
bende çarşıya çıkmamak için kendimi zor tutyorum.
çıkarsam kıyafet neyim alırım.
sonra ya bol gelir yada dar
ya modası geçer yada rengi hoşuma gitmemeye başlar.
ee bu sefer ver ona ver buna
haydi yine al oooo bunu sonu yokki.
ben çok elışveriş yapardım,
özelikle kıyafet alırdım.
ama artık akıllandım ihtyaç dışında hiç birşey almamaya başladım.
şimdi sadece altın alıyorum.
iyide yapıyorum.