• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

KK NİCK BİRİKEN ALTIN BİRİKEN PARA
1 karalahana 1 ad 50
2 waterlily 18,6
3 hera 5 ad 144,5
4 deren1907 2 ad 64
5 puncshe 20,4
6 kaderim 2
7 zehra1025 4 ad 3
8 yazmacakaralamaca 1 ad 43
9 angel_86 950
10 ciğdem83 3 ad 36
11 melisdeniz 3 ad
12 esra salih 528
13 juliettt 117,6
14 izmirli87 1 ad 24
15 eyylül 44
16 deryacık 1 ad 23,7
17 balpeteğim
18 biirade 35
19 tatlıanne 3 ad 7
20 bayanseyma 1 ad 20
21 maibeyaz 2 ad 745
22 başıyazmalıkız 2 ad
23 sumak 2 ad 30
24 lpg li ferrari 27,7
25 celif 50
26 green33 6 ad 150
27
28 evcadisi 113
29 cosmopoli 8
30 kibela24 1 ad 35
31 claramavi 2 ad
32 cıgdem_k 5 ad 18,5
33 ecrin1001 12 ad 80
34 leylaela 23
35 marsmellow 1 ad 15
36 angelgozde 8
37 kelebek2005 4
38 hemşirem

benide eklemişsn tşk ederm karalahana :31:

Son düzenleme:
deren canım eve gidip para attığın zamn listeye ekleyeceğim seni.
çoğalabilir demişsin ya :)

bende bir çeyrek 27,50 olan paramı 150 tlye tamamladım.(altınım yoktu var gibi farzedip parasını ayırmıştım)
bununlada size yazdığım gibi bileğime bişiy alacağım.
sıfırlayıp yeniden başlamam lazım hayırlısı bakalım.

canım olsun oda altın , tekrar biriktirirsin bilekliğinide gül güle takın..
30 tl bırıktırmıstım uzerıne 20 daha koydum ama ,katıldıgım güne gıttı ..

elde var sadece bozukluklar..

saydım 3.25 cıktı :) :5:

canım günde birikim zaten, paran boşa gitmemiş, maşallah sanada,

Heracım sende harika gidiyorsun,
benimde bugün günüm var esasında günüm100 tl olacaktı, itiraz edildi, 50 tl olsun dediler, onuda veremyiz denildi ve sadece 20 tl olarak kararlaştırılmıştı,
ama ben eşime öncesi 100 tl demiştim oda kabul etmişti, şimdi eşimden 100 alıp kenara koyucam biriksin o para, yazın tatil için düşünüyorum çocuklara ve bize oda lazım,

selam kızlar.. bende 19.09.2010 da evlendim ve evlendiğim günden beri hem eşim hem de ben bozuk para biriktiriyoruz :)

şimdiye kadar 1 çeyreğim oldu şu anda da kumbaramda 13 TL var ;) beni de alır mısınız aranıza

selam kızlar.. bende 19.09.2010 da evlendim ve evlendiğim günden beri hem eşim hem de ben bozuk para biriktiriyoruz :)

şimdiye kadar 1 çeyreğim oldu şu anda da kumbaramda 13 TL var ;) beni de alır mısınız aranıza

senı takdır ettım arkadaşım boşa zaman geçırmeden hemen para bırıtkırmeye koyulmuşun az çok deme koy kenara benım boyle bır senem boşa geçtı ılk sene ama olsun geçte olsa bırıktırdım senın de bırıkımlerın hayırlı olur ınşallah:34::34:

deren canım eve gidip para attığın zamn listeye ekleyeceğim seni.
çoğalabilir demişsin ya :)

bende bir çeyrek 27,50 olan paramı 150 tlye tamamladım.(altınım yoktu var gibi farzedip parasını ayırmıştım)
bununlada size yazdığım gibi bileğime bişiy alacağım.
sıfırlayıp yeniden başlamam lazım hayırlısı bakalım.

Ay canım benım ya tm ben akşam yazarım toplu şekilde:)

merhaba arkadaşlar negüzel sayfalar ilerlemiş herkez birikim içinde ...:))
bende 8 tl attım bugün...
karalahana canım benim listede birikimim 23 gözüküyo ama benim henüz 18 tlm var ama olsun sen değiştirme onu ben oraya yetişmeye çalıştıkça atıyom zaten daha iyi oldu benim için kumbaramla senin liste eşitlenince söylerim ben sana ozman ekleme yaparsın
biranönce biriktirip ilk çeyreğimi almak istiyorum yaaaa
çok hevesliyim....
eskiden çalışırken maaşımı aldığım gün kuyumcuya gider 2 tane ata altını alırdım,ozaman 250 tl verirdim,şimdi bitanesine nerdeyse iki katını vericez...ama taaa ozaman aldığım 10 tam altınımı hala bozdurmadım saklıyorum eşimde ellemiyo bikaçkez kredi çekti ama onlara dokunmadı onlar senin nezaman ne istersen öyle bozdur diyo sağolsun bende ev alırken inşallah diyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar birşey sormak istiyorum, ben de katılmak istiyorum hatta kenarda eşimden ayrı biriktirdim para var biriktirip sürpriz olsun dediğim ama altın alsak daha mı karlı derseniz, nakit bırakmak daha mantıklı değil mi, altın satarken düşüyor ya, gerçi altın olunca da harcanmaz değil mi kafam karıştı:S
benim 350 tl vardı onla altın mı alsam ne yapsam:S

merhaba kızlar birşey sormak istiyorum, ben de katılmak istiyorum hatta kenarda eşimden ayrı biriktirdim para var biriktirip sürpriz olsun dediğim ama altın alsak daha mı karlı derseniz, nakit bırakmak daha mantıklı değil mi, altın satarken düşüyor ya, gerçi altın olunca da harcanmaz değil mi kafam karıştı:S

vallah canım ben altın yapıyorum para gördükçe harcayasım geliyor..:6:
sen bilirsin irade meselesi ben harcamam diyorsan para olarakta kalabilir.
ama altın herzaman en iyi yatırımdır.

ben altın almıyorum şuan geçen gün dolar aldım mesela tercih meselesi istersen bankaya at..

vallah canım ben altın yapıyorum para gördükçe harcayasım geliyor..:6:
sen bilirsin irade meselesi ben harcamam diyorsan para olarakta kalabilir.
ama altın herzaman en iyi yatırımdır.

haklısın canım, ben de altın alıyım o zaman, bankaların faiz verdiği bile yok zaten:( evde olsa da harcanıyor, altın olsa bozdurmaya kıyamazsın.

aynen canım
para elinin altında durursa hiç ihtiyacın bitmiyor gibi
ama altının varsa hiç paran yok gibi bakılıyor,en azından ben öyle bakıyorum.
ve hiçte bozdurmuyorum.
en kötü günler için saklıyorum hep
oğlumunda bebek mevlüdünde takılan altınalrın hiç birini bozmadım ama para olsaydı
ihtiyaçlar bitmezdi.

bir de bu bozuklukları nerede bütünletiyorsunuz? bir sürü minik bozuk, kuyumcu kızar herhalde:)

cnm dedigin giibi altını harcayamassın ama para gider malesef..benimde kumbaram var eşim eve gelince cebindeki bozuklukları atıyor baya para oluyor ama apartman aydatına veriyorum yadaaaa acil bşy olunca markete gidiyorum..eşimmm daha eve para bırakma olayına alışamadı yeni evliyisss..bende çarşıya çıkcagım zamannn kumbaradan alıyorum öyle oluncada hiç bşy kalmıyorrr...iyi biriktirmişsin vallaaaaa..50 tl daha biriktir 4 çeyrek yap koy köşeye:)tam altın yapsan gözüne az gelir sanki:)nekdr çok çeyrek okdr çok para biriktiresi gelir insanın:)

Back