Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

1 tl daha attım listeyi hyapan arkadaş online olmuyor galiba acaba daha çok online olan birisi mi yapsa

dün saat onda listeyi aktive etmişim.
daha ne kadar online olmam gerekiyor anlayamadım.
sanırım konu sahibi olmadığım için bu kadar rahatsızsınız.
bazı arkadaşlardan hissediyorum,
liste tutulmadığında karışık oluyor dedik hepimiz bende elimden geldiğinde hani takip edebiliyorum diye tabloyu ekleyi verdim.
katrem günlerce girmez gelir hepsini birden yapardı.
sürekli tablo gözükmesin diye sayfada bende biraz bekleyip ekliyorum.
eğer itirazınız varsa herkes kendi eklesin...

bencede gayet başarılsın lahana zaten ılla hergun liste yapılcak dıye bışey yok ıkı gunde bırde olabılır bence ellerıne sağlık sayende ortalık toplandı valla.

KK NİCK BİRİKEN ALTIN BİRİKEN PARA
1 karalahana 1 ad 27,5
2 waterlily 13.60
3 hera 5 ad 98
4 deren1907 2 ad 56
5 puncshe 20,4
6 kaderim 1 ad 75
7 zehra1025 3 ad 61
8 yazmacakaralamaca 1 ad 43
9 angel_86 502
10 ciğdem83 2 ad 55
11 melisdeniz 2 ad 67
12 esra salih 450
13 juliettt 103,35
14 izmirli87 1 ad 24
15 eyylül 44
16 deryacık 1 ad 23,7
17 balpeteğim
18 biirade 35
19 tatlıanne 3 ad 7
20 bayanseyma 1 ad 20
21 maibeyaz 2 ad 20
22 başıyazmalıkız 2 ad
23 sumak 2 ad 30
24 lpg li ferrari 27,7
25 celif 50
26 green33 6 ad 60
27
28 evcadisi 83
29 cosmopoli
30 wbluebluew 2

çok bi değişme olmadı cnm ama biraz düştü bizim burda 96 lira ama orda nasıl bilemem bilmiyorumkismile

hımm demek bı ceyrek olmus benım de:)yasasıınnn..ama ben hemen almayı dusunmuyorum..bırıksın bıraz daha bakalım sırnaşık şey

canlar kumbaramı yıne saymam lazım ailem para verdi işi bıraktıgım için harçlık olsun dedi bende kocişe söylemeden kumbaraya attım:))sayıp dönucem sana karalahanacım:))

kızlarrr saydım kumbaramı 528 tl olmuşşş:)))küçük altının fiyatını bilen varmı kızlarr aslında yapmak istemıyorum ama mutlaka takılması gerekınce alıp takıyorum(

kızlarrr saydım kumbaramı 528 tl olmuşşş:)))küçük altının fiyatını bilen varmı kızlarr aslında yapmak istemıyorum ama mutlaka takılması gerekınce alıp takıyorum(

canım ortalama 100 lıra ama bence madem bu kadar paran var ata lira yapabılırsın cumhuriyet altını o da 420 tl falan heralde çeyrek oldumu oraya buraya gıtme ıhtımalı yuksek oluyo en azından paran elınde kalır

bu arada bende ıkı gundur para koyuyodum saymıyodum saydım 71.5 liram olmuş umarım ay sonuna kadar alabılırım altınımı:)

evet canım cumhuriyette olabılır ama ben 20gr bilezikmi yapsam diyorum,korkuyorumda aslında birkere biriktirdim bilezik parası elimden gidiverdi eşimin sayesınde yıne aynı olacak dıye korkuyorumeyvahedigeldismile senınde birikmiş baya yaparsın canım yaa ay sonuna daha 4 gun var altın düşmüş sanırım:))

suanda toplamda 735 tl var arkadaslar harcadıgım parayı yerıne koydum dun aksam.daha bugun bısey atamadım aksam yazarım tekrar.bu arada karalahanacımlısteyı gayet duzenlı tutuyorsun ben oldukca memnunum gunun her saatı duzenleyemezsı yaa.daha ne olsun.oncesınde buda yoktu ben sahsen cok memnunum.tskler arkadasım.

canım beni sil ben öylesine yazıyorum ben bir daha ki ay beni eklersin olur mu

ayy o eşım ısterse korkusu bendede var umarım ıhtıyacı olmaz çok buyuk bı ıhtıyaç olmadan vermıcem zaten daha epı topu 4 çeyrek olcakta eşım ın borcu olsun hıç gozune gelmez bozduralım der oyle derse yok dıyemem umarım ıhtıyaç olmaz:)senın ıçınde ınşallah ıhtıyaç olmaz bılezıkte mantıklı hayatım:)

kızlar bugün ben yakalandımbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
tam kumbarama para atıyordum 3 tl daha, eşim çidoo napıon dedi hahahhahay ama çok komikti beni kaydirigubbakcemile3bir görseniz, sanki bana çok gizli bir iş üzereineyimden basıldım tepkisi var:))
neysee dedim her şeyi sana söylüyecek değilim, oda diyor kirli çıkı seniii güldük felan,
aslında bişey demez ksinlikle ama şimdi başı en ufak sıkışıklıkta aklına gelicek sende vardır olacak( ve ben hiç kıyamam ona veririmm

merhaba bayanlar..

maşallah ne güzel biriktirmişsiniz. benimde öğrenim kredisi borcum var. onun için para biriktiriorum. ama bi yandan da çeyiz alıyorum ufak tefek.. iş böyle olunca nasıl birikecek paralar?? bi yerden başlamak mı lazım acaba bilmiyorumkismile

maaşım tamamını elime almıyorum bile bankadan az az çekiyorum. elimdeki paralarda buhar olup uçuyor lmaz:

geçmiş olsun umarım ıhtıyacı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…