Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tl daha attım listeyi hyapan arkadaş online olmuyor galiba acaba daha çok online olan birisi mi yapsa
altın düşsün die beklettiğim paralar ile bugün 100 liradan 6 tane çeyrek aldım sonunda
bunun dışında kumbarama baktımda 60 lira daha biriktirmişim baklaım bu ay sonuna kadar bir çeyrek daha alabilecekmiyim hep bu oğluşum mahvetti beni hiç eksiği bitmio yoksa her ay 2 çeyrek alırdım ben nese oğlum tüm altınlara bedelll
bu arada listede benim adım yok bi süredir yazmadığım için beni unutmuşlar kim düzenlior acaba biz kendimizmi yazıoruz listeye
Bende aranıza katılmak istyom ama benım durumum biraz sıkışık
Becerebilirmiyim bilmiyom kocamın öle fahiş bi geliri yok kıt kanaat geçiniyoz
Kredi kartları borçları da cabası=((
Kenara koyabilsem ne hoş olurdu para gıdıklar beni tutabilirmiyim acaba ya
bence denemelisin,
burdakilerin bi çoğununda borçları var canım,
mesala bizim kredi borcumuz+eşimin arkadaşlarına olan borçları var..
ama onlar yavaş yavaş ödeniyor, eşim ödüyor onları.. Bende bu arada az çok kenara atmaya çalışıyorum 3-5 kuruş deme at kenara, unutma burdaki püf noktası parayı azımsamamak birikim demek, illaki 50-100 atmak demek değil, azar azar kuruş kuruş birikti.. damlaya damlaya göl olur, ama sakın paraya dokunma yok say o parayıı
zehraa ooo hadi az kalmışş aklinialirimsmile
ilk yazdığından beri listede tutuyorum ama ikimizinki uyuşmuyor .
eğer bu sonuçtan eminsen tekrar yenileyeyim lişolumunekankayizsmile
iyi geceler hanımlar..2 gundur atamadım bıseycık bugunluk 7.35 attım.toplamda 103.35 oldusositososito
düştümü acaba altın kızlar