• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba bayanlar..

maşallah ne güzel biriktirmişsiniz. benimde öğrenim kredisi borcum var. onun için para biriktiriorum. ama bi yandan da çeyiz alıyorum ufak tefek.. iş böyle olunca nasıl birikecek paralar?? bi yerden başlamak mı lazım acaba bilmiyorumkismile

maaşım tamamını elime almıyorum bile bankadan az az çekiyorum. elimdeki paralarda buhar olup uçuyor :olmaz:

canım valla 10 kuruş bıle olsa kenara koy boyle olunca para harcıycan zamanda aman dıyosun ona verceme kenara koyarım en azından 1 ay dene yapabılırsen devam edersın

bugün 5 lira attım bende,
devamı gelir umarım..
melis maşallah canım sen geçtin beni, Allah berekt versin tatlım..

[bende buğün hiçç atamadım çito yaa:((

seninde berektin bol olsun kocişie yakalnmısısn amaaa:))neysee sonuçta parlar ortak dimi):aklinialirimsmile

lahanaaa ben listeden çok memenunum elelrine sagglıkk derlendii oratalıkk....

benim 2 çeyrek 67 lira.

4.25 daha attım kumbaraya .daha dogrusu kumbaram bıle yok kavanozda bırıktırıyom:))toplam:107.60 tl cik olduu

KK NİCK BİRİKEN ALTIN BİRİKEN PARA
1 karalahana 1 ad 27,5
2 waterlily 13.60
3 hera 5 ad 98
4 deren1907 2 ad 56
5 puncshe 20,4
6 kaderim 1 ad 75
7 zehra1025 3 ad 71,5
8 yazmacakaralamaca 1 ad 43
9 angel_86 785
10 ciğdem83 2 ad 58
11 melisdeniz 2 ad 67
12 esra salih 528
13 juliettt 107,6
14 izmirli87 1 ad 24
15 eyylül 44
16 deryacık 1 ad 23,7
17 balpeteğim
18 biirade 35
19 tatlıanne 3 ad 7
20 bayanseyma 1 ad 20
21 maibeyaz 2 ad 20
22 başıyazmalıkız 2 ad
23 sumak 2 ad 30
24 lpg li ferrari 27,7
25 celif 50
26 green33 6 ad 60
27
28 evcadisi 83
29 cosmopoli 5
30

:lepi::lepi::lepi:

canım beni sil ben öylesine yazıyorum ben bir daha ki ay beni eklersin olur mu

tmm haber verirsin sen o zamn istediğin zamn.

Bugun ve dunden toplam 5 tl
nasıl bi başlangıç oldu ya=)))
bence süper.önemli olan başlamaya azmetmek...

kızlar bugün ben yakalandımbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
tam kumbarama para atıyordum 3 tl daha, eşim çidoo napıon dedi hahahhahay ama çok komikti beni kaydirigubbakcemile3bir görseniz, sanki bana çok gizli bir iş üzereineyimden basıldım tepkisi var:)):1:
neysee dedim her şeyi sana söylüyecek değilim, oda diyor kirli çıkı seniii güldük felan,
aslında bişey demez ksinlikle ama şimdi başı en ufak sıkışıklıkta aklına gelicek sende vardır olacak:(( ve ben hiç kıyamam ona veririmm

:1:
geçmiş olsun ,sende BİR SÜRE SONRA HARCADIM DEYİP YENİ BİR YERDE BİRİKTİRMEYE BAŞLARSIN.

Ne olmus burda, beni neden disari attiniz, sucum ne benim ya senağlama Ben dondum gene burdaim.... Memlekete gitmistim bi ayligina yaaa.. hemde aldin altinciklarimi 2 taneee ... benide alimisiniz ayaniza a.s.

paraları saydım geldim :D
bu hafta sonu 7. çeyreğimle bilekliğimi alıcam inşallah 150 lira olmuş kumbarada

Merhabalar..

Forum içinde o kadar konudan en beğendiğim,en dikkat ettiğim konudur. Konuya paylaşım yapanların ne kadar zevkle yazdıklarını okumak ayrı bir keyif..

Ayrıca örnek teşkil ettiğini ve ''Damlaya damlaya göl olur'' atasözümüzün yerli yerinde uygulandığı bir başlık olarak düşünüyorum..

İmrenmeden edemiyorum açıkçası..Sizin bu pilot çalışmanızla eminim hem siz paylaşım yapanlar, hem de dışardan izleyenler kendilerine bir yol çizmişlerdir..

Yazmayım dedim ama beni de tetiklediniz açıkçası..a.sSayenizde geçenlerde iki çeyrek de ben yaptım ve mimarı sizlersiniz..yerimseniben

Sizleri tebrik ediyor ve ara ara takip ediyorum..

Kazançlarınız bol ve bereketli, hedefleriniz kolay ve engelsiz olsun inş..:Saruboceq:

Kolay gelsin..:enbuyukkk:

Merhabalar..

Forum içinde o kadar konudan en beğendiğim,en dikkat ettiğim konudur. Konuya paylaşım yapanların ne kadar zevkle yazdıklarını okumak ayrı bir keyif..

Ayrıca örnek teşkil ettiğini ve ''Damlaya damlaya göl olur'' atasözümüzün yerli yerinde uygulandığı bir başlık olarak düşünüyorum..

İmrenmeden edemiyorum açıkçası..Sizin bu pilot çalışmanızla eminim hem siz paylaşım yapanlar, hem de dışardan izleyenler kendilerine bir yol çizmişlerdir..

Yazmayım dedim ama beni de tetiklediniz açıkçası..a.sSayenizde geçenlerde iki çeyrek de ben yaptım ve mimarı sizlersiniz..yerimseniben

Kazançlarınız bol ve bereketli, hedefleriniz kolay ve engelsiz olsun inş..:Saruboceq:

sizin birikimlerinizde berektli olsun,
biz burda birikimlerimizi zevkle paylaşıyoruz, her kadının sağda solda bir miktar parası(altını) olmalı..

benden bugün 15 lira kızlar

Merhabalar..

iyi şeylere vesile olduysak ne mutlu bizlere :asigim: seninde altınların hayırlı olsun cnm arkası bol olsun :nazar:

alkisalkisalkiscanım süpersin,
yerinde olsam bilezik alırdım :lepi:

evet tatlım bende kararımı o yonde vermıstım.yanlız kasımın 10 a kadar bırıktırıcem bı yerden de gelıcek bı param var onunla beraber cıft burma almak ıstıyorum 20-25 gr arası.hem saklaması daha kolay olur dıye dusunmustum.a.s.

bugunde 15 tl attım kumbarama.belkı aksama bıraz daha atabılırım INSALLAH...

Back