merhaba bayanlar..
maşallah ne güzel biriktirmişsiniz. benimde öğrenim kredisi borcum var. onun için para biriktiriorum. ama bi yandan da çeyiz alıyorum ufak tefek.. iş böyle olunca nasıl birikecek paralar?? bi yerden başlamak mı lazım acaba bilmiyorumkismile
maaşım tamamını elime almıyorum bile bankadan az az çekiyorum. elimdeki paralarda buhar olup uçuyorlmaz:
bugün 5 lira attım bende,
devamı gelir umarım..
melis maşallah canım sen geçtin beni, Allah berekt versin tatlım..
evet hanımlar bugun kumbarama 50 tl attım.785 tl oldu...herkesin kumbaraları bereketli olsun İNŞALLAH...
canım beni sil ben öylesine yazıyorum ben bir daha ki ay beni eklersin olur mu
bence süper.önemli olan başlamaya azmetmek...Bugun ve dunden toplam 5 tl
nasıl bi başlangıç oldu ya=)))
kızlar bugün ben yakalandımbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
tam kumbarama para atıyordum 3 tl daha, eşim çidoo napıon dedi hahahhahay ama çok komikti beni kaydirigubbakcemile3bir görseniz, sanki bana çok gizli bir iş üzereineyimden basıldım tepkisi var:))
neysee dedim her şeyi sana söylüyecek değilim, oda diyor kirli çıkı seniii güldük felan,
aslında bişey demez ksinlikle ama şimdi başı en ufak sıkışıklıkta aklına gelicek sende vardır olacak( ve ben hiç kıyamam ona veririmm
Merhabalar..
Forum içinde o kadar konudan en beğendiğim,en dikkat ettiğim konudur. Konuya paylaşım yapanların ne kadar zevkle yazdıklarını okumak ayrı bir keyif..
Ayrıca örnek teşkil ettiğini ve ''Damlaya damlaya göl olur'' atasözümüzün yerli yerinde uygulandığı bir başlık olarak düşünüyorum..
İmrenmeden edemiyorum açıkçası..Sizin bu pilot çalışmanızla eminim hem siz paylaşım yapanlar, hem de dışardan izleyenler kendilerine bir yol çizmişlerdir..
Yazmayım dedim ama beni de tetiklediniz açıkçası..a.sSayenizde geçenlerde iki çeyrek de ben yaptım ve mimarı sizlersiniz..yerimseniben
Sizleri tebrik ediyor ve ara ara takip ediyorum..
Kazançlarınız bol ve bereketli, hedefleriniz kolay ve engelsiz olsun inş..:Saruboceq:
Kolay gelsin..:enbuyukkk:
Merhabalar..
Forum içinde o kadar konudan en beğendiğim,en dikkat ettiğim konudur. Konuya paylaşım yapanların ne kadar zevkle yazdıklarını okumak ayrı bir keyif..
Ayrıca örnek teşkil ettiğini ve ''Damlaya damlaya göl olur'' atasözümüzün yerli yerinde uygulandığı bir başlık olarak düşünüyorum..
İmrenmeden edemiyorum açıkçası..Sizin bu pilot çalışmanızla eminim hem siz paylaşım yapanlar, hem de dışardan izleyenler kendilerine bir yol çizmişlerdir..
Yazmayım dedim ama beni de tetiklediniz açıkçası..a.sSayenizde geçenlerde iki çeyrek de ben yaptım ve mimarı sizlersiniz..yerimseniben
Sizleri tebrik ediyor ve ara ara takip ediyorum..
Kazançlarınız bol ve bereketli, hedefleriniz kolay ve engelsiz olsun inş..:Saruboceq:
Kolay gelsin..:enbuyukkk:
alkisalkisalkiscanım süpersin,
yerinde olsam bilezik alırdım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?