• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben bu ay 950+500 attım bankaya 500 tl olarak bekliyor diğerini 103 küsürden altın almıştım. ama Allah izin verirse ev alacak gibiyiz. 108 i görürsem hepsini bozacam. her ay 360 kira vermek çok koyuyor( bu ay arttı 330 du). krediyi faiz haram olunca düşünmedik. yüzde 50 peşinatla taksitli ev imkanı varmış albarakada ona başvuracak gibiyiz hayırlısı artık.

merhaba ,
allah hayırlısını versin inşallah ,sen haramdan kaçtıkça rabbim öyle imkanlar açıyor ki
çok sevindim adına ,hayırlı haberlerini bekliyoruz:34:

zaten toprak ev hiç bi zaman zarar ettirmez.. fiyatını her sene katlar.. dediğin kurumlarda gelicekse harika olur...

canım bizde sözde gümüş aldık onlar altın almıştı ablama..enişte gümüş takıyor..şimdi nişanda iki tarafta altın aldu.. ablam onlar altın alıyorken ben ikidefa gümüş alıp mahçup olmayım dedi..

yazık değil mi ama takmıyacağı bişeyi alacak yarın satacaklar yine zarar edecek. nasılsa ablan alıyormuş enişten istemezse hiç problem olmazdı kendi aralarında anlaştıktan sonra.

kızlar günaydın ben bu ay beş parasızım:60: 230 tl param var ablamın nişan için elbiseyi aldım ayakkabı eşarp birde çantam kaldı.. çantayı sevdiceğim alcakmış:54: artık ayakkabıyla eşarptan geriye bişey kalırsa onu atçam köşeye sanmıyorum ama:27:

ertuğ ayıptır sorması yüzüğü kaça aldınız:26: biz ablamın nişanlısına 800 e aldık onlarda ablamınkini 760a aldılar.. merak ettim sizin fiyatları:54:

yeter kuzum yeter artırırsın bile.böyle şeylerde harca napcan önemli bişiy sonuçta.bir kere oluyor ama yinedne dikat etmek lazım...
talya bişiy sorcam sana sen benden elbise resmi istemiş miydin :97:

ben bu ay 950+500 attım bankaya 500 tl olarak bekliyor diğerini 103 küsürden altın almıştım. ama Allah izin verirse ev alacak gibiyiz. 108 i görürsem hepsini bozacam. her ay 360 kira vermek çok koyuyor( bu ay arttı 330 du). krediyi faiz haram olunca düşünmedik. yüzde 50 peşinatla taksitli ev imkanı varmış albarakada ona başvuracak gibiyiz hayırlısı artık.

Rabbim kolaylık versin darda koymasın ve en kısa zamnda ev sahibi yapsın inş...

yazık değil mi ama takmıyacağı bişeyi alacak yarın satacaklar yine zarar edecek. nasılsa ablan alıyormuş enişten istemezse hiç problem olmazdı kendi aralarında anlaştıktan sonra.

böyle olaylarda laf söz eden çok oluyor bilirsin..enişte alma dedi ama annesi kayınvalide yada başkası söylenir diye aldı ablam..

açtım zaten kesenin ağzını:):) düğün salonunda olsun diye en çok ben istemiştim kurtlarımızı dökelim diye.. evde olsa daha sade şeyler alınır masraflar daha az olurdu.. ağzımı açma hakkım yok anlıycağın:):): karalahana hatırlamıyorumki hiç canım..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
piyasalar altüst olmuş ,öğleden sonra altın yükselişe geçebilirmiş
dolar fırladı ons 1750 leri görecek gibi :14:

kızlar günaydın ben bu ay beş parasızım:60: 230 tl param var ablamın nişan için elbiseyi aldım ayakkabı eşarp birde çantam kaldı.. çantayı sevdiceğim alcakmış:54: Artık ayakkabıyla eşarptan geriye bişey kalırsa onu atçam köşeye sanmıyorum ama:27:

Ertuğ ayıptır sorması yüzüğü kaça aldınız:26: Biz ablamın nişanlısına 800 e aldık onlarda ablamınkini 760a aldılar.. Merak ettim sizin fiyatları:54:

evet bizim yüzük fiyalarıda buna yakın biz indirim yaptırıp 1000 tlye bağladık ikisinide

hakkınzda hayırlısı olsun canım..

bu taksit işi çok iyiymiş inş işinize yarar :71:

2009 da biz de ikisini 1000'e almıştık..

annem ve kayınvalidem fiyatı duyduklarında azıcık fena oldulardı :60:

Altın düşsünde biz sonra evlenelim:):) el işçiliği olan yüzükler daha pahalı makine işi olana ikisine 600 dedi satıcı.. ablama bundan alın dedim:):)

ons 1750- 1746 yı gördü bir de dolar kuru 1.76-77 oluverse ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh:9:

hakkınızda hayırlısı olsun canım.cidden kira vermek çok zor.baba evinde hiç kira vermedik biz çok şükür hep kendi evimizde oturduk.bizde şimdi 350 kira veriyoruz çok zor geliyo :19: rabbim herkese kendi evini nasip etsin inşallah

Back