• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ne güzel boş günün var inşallah alım satım için çok uygun salılarla dolu bir yıl olur senin için. ben hep doluyum. ama sabahçıyım.

amin bitanem Allah razı olsun güzel temennilerin için Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah :38::38::38:

ladyfog alım için çok mu geç sence. geçen hafta alamadım. hesabım ancak yarın açılacak sanırım. ama cumaya göre yükseldi. napsam acaba? beklesem mi sence. 101 102 den alırım diyodum ama.

İlla 101 102 den alacağımderseniz bir şey diyemem.
Al sat yapmayacaksanız hiçbir zaman geç değildir.
Uzun vadede paraya ihtiyacınız olmayacaksa alabilirsiniz.

hayırlı günlar hanımlar 2.1 tl attım kumbaraya sevinsin azcık atamıyorum pek :)

selam tutumlu hanımlar:92::92::92:
ben evlendim ve tekrar aranıza katıldım artık birikim amaçlı.
geçmiş bi kaç sayfayı okudumda galiba topikte öğretmen bol bende atanamayan öğretmenlerdenim:14: bu arada yeni öğretim yılınız hayırlı olsun inş.tın
bende altın hesabı açtırmayı düşünüyorum altınları evde tutmamak adına bi de elime para geçtikçe üzerine eklerim diye ama çokda bi bilgim yok bu konuda kk den okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim. faiz felan geliyormu bu konuda çeşitli şeyler okudum kesin bi bilgi sahibi olamadım bi türlü? bi de altın olarakmı yatırılıyor yoksa satıp parayamı çevirmek gerekli? bugün eşimle gidip bi kaç bankaya bakıcaz.
bu arada kumbaramıda yanımda getirdim eşimde hergün bişeler atıyor henüz saymadım ama doluyo doluyooo:66: bi kredi borcumuz var ama birikim yapmamıza engel değil şükür.
bol birikimli günler diliyorum herkesee:71::71::71::71::71:

geçmiş bi kaç sayfayı okudumda galiba topikte öğretmen bol bende atanamayan öğretmenlerdenim:14: bu arada yeni öğretim yılınız hayırlı olsun inş.tın
bende altın hesabı açtırmayı düşünüyorum altınları evde tutmamak adına bi de elime para geçtikçe üzerine eklerim diye ama çokda bi bilgim yok bu konuda kk den okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim. faiz felan geliyormu bu konuda çeşitli şeyler okudum kesin bi bilgi sahibi olamadım bi türlü? bi de altın olarakmı yatırılıyor yoksa satıp parayamı çevirmek gerekli? bugün eşimle gidip bi kaç bankaya bakıcaz.
bu arada kumbaramıda yanımda getirdim eşimde hergün bişeler atıyor henüz saymadım ama doluyo doluyooo:66: bi kredi borcumuz var ama birikim yapmamıza engel değil şükür.

tebrik ederim canım bende 3 aylık evliyim bizde altın hesabına yatırdık kuveyttürke.iki türlü hesap var orda biri altına altın katılma hesabı bunda vadeli yatırıyosun 3-6-9-12 ay falan vadeli.vaden dolduğunda yatırdığın miktara göre kar payı oluyo bunu da yarısını banka yarısını sen alıyosun.sonra devam etmek istiyosan aynı şekil vadeli devam ediyosun.diğeride normal altın hesabı.bunda vade yok.sen ne kadar koyarsan o kadar altının oluyo.kuveyttürk fiziki altında alıo ama her şubesinde yokmuş biz bozdurup öyle yatırdık.hayırlı birikimler canım

hoşgeldin gelin hnm...
hayırlı birikimlerle dolar taşar yeni hayatınız inş...:54:

tüm altın biriktirmeyi seven öğretmen bayanların yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun rabbim gelirlerinizi bereketlendirsin
çalışmayan tutumlu bayanlarında biriktirdikleri paracıklar ve altıncıklar kat kat değerlensin inş. AMİNNN...tabiii benimkilerde kendimede amin diyeyim...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

farmasi ve diğer öğrt.arkadaşlar hepnize kolaylıklar diliyorum allahımdan:16:

farmasi benim kzm kız meslek lisesi çocuk gelişimine gidiyor bu sene

ama anadolu bölümüde var.düz ve anadolu bölümü arasında ne fark var biliyormusun acaba

anadolu bölümünde kontenjan açığı varmış başka meslek liselerinde .

bugün terccih için son gün ne yapsam:26:

ben kız meslekte meslek öğretmeniyim. herhalukarda anadolu daha avantajlıdır açık varsa anadolu ya gitsin. ama şu da var ki eğitim kalitesi de önemli kızının gittiği okul daha iyi eğitim veren bi yerse orda kalması daha iyidir.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

farmasi ve diğer öğrt.arkadaşlar hepnize kolaylıklar diliyorum allahımdan:16:

farmasi benim kzm kız meslek lisesi çocuk gelişimine gidiyor bu sene

ama anadolu bölümüde var.düz ve anadolu bölümü arasında ne fark var biliyormusun acaba

anadolu bölümünde kontenjan açığı varmış başka meslek liselerinde .

bugün terccih için son gün ne yapsam:26:

canım ne yazık ki yazını yeni gördüm
bu konuda bir fikrim yok .
lakin lisede çalışan öğretmen birkaç arkadaşın fikrini alsan hatta yönetici kadrosunda çalışan çok daha iyi olur sanırım.:34:

hoşgeldin canım:70::70::70::71::38:
saol canım hosbuldum bı sen yazdın dıger arkadaslar hep yenı sanırım nasılsın ıyı mısın yenı egıtım-öğretim döneminiz hayırlı olsun:71:
merhaba kızlar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle .....:16:
bugün programda okulum yok ama büyük oğluşumu okula bıraktım geldim küçük oğluşumla evdeyim
pazar işi de var .
evde yapılacak işlerim de var biraz ama piyasayı takip etmek de var :34::1:
inşallah güzel fırsatlar oluşur hepimiz için .:34:

ay ne güzel yaa ögretmenlık tam bayan ıcın meslek dıye bosa dememısler evıne ve cocuklarına daha cok vakıt ayrıbılıyrosun benım elım kolum baglı basladım gene9-6 mesaıye bunada sukur tabı ama gercekten zor oluyor bayan ıcın

ben kız meslekte meslek öğretmeniyim. herhalukarda anadolu daha avantajlıdır açık varsa anadolu ya gitsin. ama şu da var ki eğitim kalitesi de önemli kızının gittiği okul daha iyi eğitim veren bi yerse orda kalması daha iyidir.
cevabınız için çok teşekkür ederim.:16:
kızımda anadolu lisesi çocuk gelişimi istiyordu ,ilk tercihlerde nasip olmadı bizde düz bölümüne yerleştirdik.
şimdi 5 tane anadolu kml.çocuk gelişimine tercih yaptık ,yarın açıklanacak.

inşallah birine girer rabbim nasip ederde.

siz hangi şehirdesiniz,biz istanbuldayız.

bölümünüz hangisi acaba,siz hangi bölümü önerirsiniz:26:

garantinin yeni internet şubesi berbat olmuş, pc iyice kastı açınca. girdiğim bilgileri beğenmeyip elli kere değiştittirdi fln, tabi ben düzeltip miktar girene kadar altın yükseldi, alamadım.. çok gıcık oldum bu yeni sisteme:47::47:

saol canım hosbuldum bı sen yazdın dıger arkadaslar hep yenı sanırım nasılsın ıyı mısın yenı egıtım-öğretim döneminiz hayırlı olsun:71:

ay ne güzel yaa ögretmenlık tam bayan ıcın meslek dıye bosa dememısler evıne ve cocuklarına daha cok vakıt ayrıbılıyrosun benım elım kolum baglı basladım gene9-6 mesaıye bunada sukur tabı ama gercekten zor oluyor bayan ıcın

teşekkürler bitanem güzel dileklerin için :38:

105 ve 107 gibi rakamlardan gr altın almıştım. Uzun vadeli düşündüğüm için gr fiyatı önemsemeden almıştım... Ama önümüzdeki hafta para lazım olacak. 20 gr kadar bozdurmam gerekecek :( üzüldüm ama yapacakta birşey yok.... Sağlık olsun...

105 ve 107 gibi rakamlardan gr altın almıştım. Uzun vadeli düşündüğüm için gr fiyatı önemsemeden almıştım... Ama önümüzdeki hafta para lazım olacak. 20 gr kadar bozdurmam gerekecek :( üzüldüm ama yapacakta birşey yok.... Sağlık olsun...

inşallah önümüzdeki hafta o rakamları görecektir diye umuyorum.:34:

tebrik ederim canım bende 3 aylık evliyim bizde altın hesabına yatırdık kuveyttürke.iki türlü hesap var orda biri altına altın katılma hesabı bunda vadeli yatırıyosun 3-6-9-12 ay falan vadeli.vaden dolduğunda yatırdığın miktara göre kar payı oluyo bunu da yarısını banka yarısını sen alıyosun.sonra devam etmek istiyosan aynı şekil vadeli devam ediyosun.diğeride normal altın hesabı.bunda vade yok.sen ne kadar koyarsan o kadar altının oluyo.kuveyttürk fiziki altında alıo ama her şubesinde yokmuş biz bozdurup öyle yatırdık.hayırlı birikimler canım
teşekkürler canım sende yeni evliymişsin hayırlı olsun sanada. bizde bugün gittik vakıf ve garanti ile konuştuk ama altınları bozmak gerekiyomuş bizimde o işimize gelmedi evdede tutmak istemiyoruz kasa kiralamayı düşündük onada senelik 250+250 istiyolar :63: evde tehlikeli o yüzden bende annemlere memlekete götürüp bırakcam orda güvende olurlar :) birikim için altın hesabı açıcaz eşimle sıfırdan yatıracaz artık. sanada hayırlı birikimler canım
hoşgeldin gelin hnm...
hayırlı birikimlerle dolar taşar yeni hayatınız inş...:54:

çok saol canım. inşallah hepimiz hayırlı birikimler yaparız..

cevabınız için çok teşekkür ederim.:16:
kızımda anadolu lisesi çocuk gelişimi istiyordu ,ilk tercihlerde nasip olmadı bizde düz bölümüne yerleştirdik.
şimdi 5 tane anadolu kml.çocuk gelişimine tercih yaptık ,yarın açıklanacak.

inşallah birine girer rabbim nasip ederde.

siz hangi şehirdesiniz,biz istanbuldayız.

bölümünüz hangisi acaba,siz hangi bölümü önerirsiniz:26:

ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim.Bilişim, sayısalı iyi olanların tercih etmesi gereken bir bölüm. her ne kadar benim bölüm de iyi bir bölüm olsa da ben yine çocuk gelişimini tavsiye ediyorum. ne de olsa günümüz için en gözde meslek seçilmeli. benim bölümü genelde çok çalışkan olup da çocukları sevmeyen öğrenciler tercih ediyor.
bölüm önemli eğer olmazsa çok da düzmüş anadoluymuş takılmayın. benim bu yıl öğrencimin biri türkiyede 182. oldu ve odtü bilg. öğretmenliğini kazandı. bu öğrencim okulun düz kısmındaydı ama çoğu anadoluludan daha iyiydi. sınıfı da öyle.
şimdiden hayırlı olsun size. konya merkezde öğretmenim ben

teşekkürler canım sende yeni evliymişsin hayırlı olsun sanada. bizde bugün gittik vakıf ve garanti ile konuştuk ama altınları bozmak gerekiyomuş bizimde o işimize gelmedi evdede tutmak istemiyoruz kasa kiralamayı düşündük onada senelik 250+250 istiyolar :63: evde tehlikeli o yüzden bende annemlere memlekete götürüp bırakcam orda güvende olurlar :) birikim için altın hesabı açıcaz eşimle sıfırdan yatıracaz artık. sanada hayırlı birikimler canım

çok saol canım. inşallah hepimiz hayırlı birikimler yaparız..

ben de sen gibi 1 yıl annemlerde sakladım fiziki altınlarımı. aynı zamanda birkimim için altın hesabım da vardı. ama hep kabusumdu ya çalınırsa sorusu. sonra bizim banka fiziki altın alışında bulundu. bileziği has altına çevirdiler. 100 gr bilezik= 90,5 gr has altına çevirdiler. kuveyttürkte.
sana tavsiyem altının yükseldiği bir vakita satın ve hafif düşme olduğu anda da has altın gram olarak alın bankadan.

ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim.Bilişim, sayısalı iyi olanların tercih etmesi gereken bir bölüm. her ne kadar benim bölüm de iyi bir bölüm olsa da ben yine çocuk gelişimini tavsiye ediyorum. ne de olsa günümüz için en gözde meslek seçilmeli. benim bölümü genelde çok çalışkan olup da çocukları sevmeyen öğrenciler tercih ediyor.
bölüm önemli eğer olmazsa çok da düzmüş anadoluymuş takılmayın. benim bu yıl öğrencimin biri türkiyede 182. oldu ve odtü bilg. öğretmenliğini kazandı. bu öğrencim okulun düz kısmındaydı ama çoğu anadoluludan daha iyiydi. sınıfı da öyle.
şimdiden hayırlı olsun size. konya merkezde öğretmenim ben

doğru ,haklısınız başaran öğrenci her şartta başarır aslında.
evet bilişim sayısal olduğu için onu eledik malesef,anasınıfı öğrt.istiyor zaten.seviyor çocuklarıda
hayırlısı olsun diiyeyim
konyada güzeldir sizede hayırlı bir eğitim yılı olsun inşallah:16::16::16:

bende öğrt.olmayı çok istemiştim içimde uktedir hala sızlar düşününce.kızım olur inşaallahhhhhhhhh:43:

Back