- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım ben biraz önce başımdan geçenleri bi sıralayayım sizler karar verin
son 20-30 dk dır alsam mı almasam mı diyorum gönlüm de bekle diyor
neyse
buraya yazdım filan
sonra tamam 50-100 gr alayım
daha sonra bi baktım telefon yok
ev telefonuyla kendi telefonumu arıyorum yok şarjı bitmiş.
ama ben bi rahatım sormayın
neyse buldum şarja taktım
bankanın sayfasına girdim
alım yapacam 50 mi alsam 100 mü 70 mi
bu kez alıma gitmiyor elim bi türlü neyse karar verdim bastım butona bu kez de şu saatler arası altın alımı yapılabilir diye uyarı mesajı ekranda
tabi ben kaderci arkadaşınız bunda da vardır mutlaka bi hayır diyerek haftayı tamamlamış bulunuyorum.
herkese bereketli bol kazançlar birikimler diliyorum.
sizleri çok öpüyorum canlar.
hayırlı olsun arkadaşlar
Herkese günaydın
Az önce geçmişe baktım da dün nasıl sinirlenmişim öyle kuyumcuya ya
Karanfilce bana göre dalgalanmayı fırsat bilip bazı kuyumcular yüksek fiyattan satıyorlar altını.
yok canım dalgalanmayla alakası yok özboyacı dahil 4 tane kuyumcuya sordum. ve nette de satış 168,99 yazarken hepsinin dükkanlarında saçma sapan bi lcd gösterge var. ve hepsinde 174 yazıyor. konyanın bilmem kuyumcumlar odası bişeyinin belirlediği fiyatmış. ama en son girdiğim kuyumcudan hem aldım hem de dedim ki iyi ki altın hesabım var ve size dünyanın parasını ödemiyorum bi çeyrekte 5 tl fark olur mu dedimoh çatlasınlar. yok o fiyat sadece istanbulda olurmuş öyle almak için istanbula gitmem gerekmiş. yok dedim netten takip ediyorum Türkiyenin 4 bi tarafından altın bundan yüksekken bile 170 den yukarı alanı görmedim. çok sinirlendim
yok canım dalgalanmayla alakası yok özboyacı dahil 4 tane kuyumcuya sordum. ve nette de satış 168,99 yazarken hepsinin dükkanlarında saçma sapan bi lcd gösterge var. ve hepsinde 174 yazıyor. konyanın bilmem kuyumcumlar odası bişeyinin belirlediği fiyatmış. ama en son girdiğim kuyumcudan hem aldım hem de dedim ki iyi ki altın hesabım var ve size dünyanın parasını ödemiyorum bi çeyrekte 5 tl fark olur mu dedimoh çatlasınlar. yok o fiyat sadece istanbulda olurmuş öyle almak için istanbula gitmem gerekmiş. yok dedim netten takip ediyorum Türkiyenin 4 bi tarafından altın bundan yüksekken bile 170 den yukarı alanı görmedim. çok sinirlendim
bunu daha yeni farkettim ben biliyor musun aynen senin dediğin gibi ne iniyorlar ne eski çeyrek yok diyorlar oysaki verdikleri eski tarih. biz Bozkırdan(ki ilçesi) eski tarihi daha düşük alırdık ve kuyumculardan hepsi de ayrı fiyat söylerdi indirim yaptıkları için. konyada hepsi aynı ağız. onlar görürler ama günlerini. ben de hediyelik gram altın çekip gitmezsem kuveytten. geçen sene bu vakitler 60 tl den 40 gr bilezik almıştım. ve has altının fiyatıydı bu vay kazıkçılar... ben de heryerde öyle satılıyor zannediyorum. toplam 60 gr yedirmişliğim var bu insanlara ama artık yokkk...kesinlikle katılıyorum. konyada acayip bir rant söz konusu. diğer illerinde kuyumcular odası var. ama nedense hep konyanın altın satış fiyatı diğer illerden en az 5 tl yüksek. örnek vermek gerekirse temmuz ayında izmirdeyken çeyrek altın almaya karar verdim.netten baktım.konyada çeyrek 152 tl iken izmir kuyumcular odası fiyatı 147 tl idi. ancak kuyumcu bana çeyreği 140 tl den verdi. aradaki farka bakın.12 tl.banka fiyatlarına sabitlemiş çeyreği konyadakiler. diğer illerin kuyumcu odaları daha düşük fiyat veriyor. ayrıca kuyumcularıda kibarlık olsun diye minik bi indirim daha yapıyorlar. ama konyadan alırken hem pahalı, hem eski yeni çeyrek aynı fiyat diyorlar, hemde en ufak bir indirim yapmıyorlar. hele bir de satarken görün. en düşük fiyattan alırlar. geçenlerde mecburen bir bilezik sattı arkadaşım . 22 ayar bileziğin satış gram fiyatı 105 tlydi. ancak 91 tlye bozabildi. o gün kararımı verdim. bankadan alıyorum artık altınımı. bu kuyumcularda tv lerde ağlayıp dursunlar bakalım. hem iş yok diyorlar , hemde gelen müşteriyi kazıklama peşindeler.. sanki kolay kazanıyoruz parayı.
iyi demişsin karanfilce
fırsatçılık yapılıyor belliki
canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir kiracı çıkar gelir karşınızaçok entresan bir düzen içinde işliyor bu hayat.
Rabbim herşeyi öyle yerli yerine koymuş,öyle bir resim çizmiş ki anlamasıda,aklın almasıda imkansız.
sadece bol şükür düşüyor bizlere...
şöyle bir düşünüyorum.
işyerinden alacaklarım var.
nasıl yapıcam nasıl toparlıycam bilemiyorum.
bizim kiracı çıkıyor daireden.annemler sıkıntıya düşüyor.geçim sağladıkları kira gelmeyecek diye.bir o kadarda tadilat işi var dairenin.
ben o dairenin tadilatlarını iş yerine yaptırarak tüm alacaklarımı kapatıyorum....
bir tarafın ferah sebebi bir diğer tarafın imtihanı.
sabrın sonu selamet durumunu yaşıyorum ve her zamn olduğu gibi ''sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde hayırlar gizlidir.'' hadisini tekrra hatırlıyorum....
hamd olsun...
bugün 2 çeyrek aldımhaftaya çarşambada maaşımı alıcam:118:
Haklısın sinirlenmekte. Ben de altın hesabı açacağım galiba. Pazartesi bankaya gidebilirsem iyice bir konuşayım bakalım ücret falan kesilmeyecekse ben de hesap açar kurtulurum bu insanlarla uğraşmaktan.yok canım dalgalanmayla alakası yok özboyacı dahil 4 tane kuyumcuya sordum. ve nette de satış 168,99 yazarken hepsinin dükkanlarında saçma sapan bi lcd gösterge var. ve hepsinde 174 yazıyor. konyanın bilmem kuyumcumlar odası bişeyinin belirlediği fiyatmış. ama en son girdiğim kuyumcudan hem aldım hem de dedim ki iyi ki altın hesabım var ve size dünyanın parasını ödemiyorum bi çeyrekte 5 tl fark olur mu dedimoh çatlasınlar. yok o fiyat sadece istanbulda olurmuş öyle almak için istanbula gitmem gerekmiş. yok dedim netten takip ediyorum Türkiyenin 4 bi tarafından altın bundan yüksekken bile 170 den yukarı alanı görmedim. çok sinirlendim
birşey danışmak istiyorum şimdi 2011 tarihli altın yeni sayılıyor ya malum 2011 in sonlarına geliyoruz kısa zaman sonra onlar da eski tarih sayılacak demem o ki 2011 tarihli altın biriktirmenin artık bir cazibesi yok değil mi ?
birşey danışmak istiyorum şimdi 2011 tarihli altın yeni sayılıyor ya malum 2011 in sonlarına geliyoruz kısa zaman sonra onlar da eski tarih sayılacak demem o ki 2011 tarihli altın biriktirmenin artık bir cazibesi yok değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?