Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

birkaç sene önce benim de uyguladığım bir yöntemdi bu, çok işe yarıyor
en son biriktirdiğim çeyrekleri eşime kaptırınca bir daha başlamadım biriktirmeye

birkaç gündür yoktum

geçmişi anca bitirdm

herkesin aldığı altınlar ve paracıkları hayırlı bereketli olsun inş..

düşüşü yakalayan arkadaşları tebrik ederim

arkadaşlarrr kazıklanıyormuyumm yaaaa lütfen herkez işten eve giderken kuyumcu görürse cumhuriyetin fiyatını sorabilirmi kendimi kazıklanmış hissediyorum:84: ama kuyumcuda tanıdık yapmaz diyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Selam kızlar ;

Elime 800 TL para geçti bununla gram altınmı alsam yoksa Tl olarak kenara mı atsam bana fikir verin kızlar.Altın gram alırsamda yarın almak zorundayım inşallah yarın da gramı artmaz.

canım şimdi izmirdeki kuyumcumu aradım. 685 den veririz dedi.
konyadaki kuyumcumuzda 690 tl dedi.. kuyumcunu değiştirmeyi düşün derim. kolaymı biriktiriyoruz canım.. tanıdıksa doğru dürüst fiyat versin o da.

az önce 710 liradan bir cumhuriyet aldımm

canım bugün altın günümüz vardı bazı arkadaşlarla altın alırlarken cumhuriyeti sordum 660 tl dediler
çeyreği arkadaşlar 166 tl den aldı öğleden önce öğleden sonra da 167 tl den aldı bir arkadaş.

farmasi nasılsın?
Alımı tamamladın mı bekliyor musun?

canım tam sizlerin yazdıklarını okuyayım derken burada trafik kazası oldu ona bakmaktan
kusura bakma yeni gördüm.
dün bir yorum köşesinde oldukça deneyimli bir arkadaş sorduğum soruya cevap vermiş sağolsun % 70 altındayım % 30 tl ne yapmalıyım alayım mı vs dediğimde emniyet sibobu olarak dursun elinizde yazmış ben de almadım henüz nasip artık .
hala düşebilir belki diye beklemedeyim canım hayırlısı olsun

bugun kı fırsatı degerlendıremedım
para uzerımdeydı ve bankaya yatırmaya fısrat bulamadım
101 kur cok ıyıydı ama kacırdım ınsa allah pazartesı sabaha yakalarım
bır yandan da dusunuyorum acaba ata lıra mı alsam pazartesıyı beklemeden dıye
cok yogunlukta boyle yapıyor ıste fırsatları kacırınca uzuluyorsun

Hadi benden bir tüyo:
Altın 1-4 gün içinde yükselişe geçecek.
Rekoruna yaklaşabilir hatta.
Grafikler şimdiden yeşerdi.

Hadi benden bir tüyo:
Altın 1-4 gün içinde yükselişe geçecek.
Rekoruna yaklaşabilir hatta.
Grafikler şimdiden yeşerdi.

bankalar kapandıgına gore pazartesıyı beklemeden ata mı alayım yanı
yoksa pazartesı sabah sans deyıp bekleyeyım mı atadan bır mıktar fazla elımde nakıtım var

bankalar kapandıgına gore pazartesıyı beklemeden ata mı alayım yanı
yoksa pazartesı sabah sans deyıp bekleyeyım mı atadan bır mıktar fazla elımde nakıtım var

Eğer bankan internet işlemini 18.00 a kadar yapıyorsa, bankamatikten hesaba yatırıp oradan altın hesabına geçirebilirsin.

Hayırlı olsun.

acaba pazartesi ne olur ladyfog 105-106 ları görebilir miyiz sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…