canım o dediğinde sakıncalı.fiyatlar her zaman değişebiliyor ben yarım gr. bile alacak olsam mutlaka 4 5 kuyumcu geziyorum bazen devamlı aldığım kuyumcuda da fiyat yüksek olabiliyor.evet neden acaba vısayla alınca 5 lıra koyuyorlar en guselı bı tane kuyumcu edıncen kendıne devamlı ondan ındırımlı alcan
saol caanım benimmcanım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir kiracı çıkar gelir karşınıza
bereketli olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmm
birşey danışmak istiyorum şimdi 2011 tarihli altın yeni sayılıyor ya malum 2011 in sonlarına geliyoruz kısa zaman sonra onlar da eski tarih sayılacak demem o ki 2011 tarihli altın biriktirmenin artık bir cazibesi yok değil mi ?
Ya kızlar birşey soracağım küçük altında eski tarih falan farkediyor mu ki bende dün iki tane aldım biri 2005 yazıyor birimde 1998 :26:
hiçbirşey farketmez canım
ister 2010 olsun ister 1960 yılı olsun hepsi aynı
canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir kiracı çıkar gelir karşınıza
merhaba hanımlar iyi haftalar
altın alanlara hayırlı olsun diyorum:79: cumartesi günü annem çeyreği bulunduğumuz semtte 178 e aldı yeni tarih aynı çeyrek kuyumcukentte 170
pazar günüde kuyumcukente gittim ayy kendimi kaybettim resmençil çil altınlar takılar harikaydı :86:ablama diyorum bari bir katalog alalım arada açar açar bakarız sen icene altınla kafayı bozdun diyor
Bu kuyumcukent hangi şehirde talya.merhaba hanımlar iyi haftalar
altın alanlara hayırlı olsun diyorum:79: cumartesi günü annem çeyreği bulunduğumuz semtte 178 e aldı yeni tarih aynı çeyrek kuyumcukentte 170
pazar günüde kuyumcukente gittim ayy kendimi kaybettim resmençil çil altınlar takılar harikaydı :86:ablama diyorum bari bir katalog alalım arada açar açar bakarız sen icene altınla kafayı bozdun diyor
lahana bence git canım.. ablama nişanda takmaya çeyrekli bileklik yaptırcaktım.. semt kuyumcusu 700 dedi çerçevesine 6 çeyrekli çeyreği benden.. orda aynı çerçeveye 550 dediler..ama çok fazla çeşitleri vardı.. burda tek bir model vardı oda demode:):)ordaki daha gösterişliydi.. parıltılı filan ben beğendim bol çeşit var hem gidilesi bir yer kuyumcukent:)
ladyfog günaydın
yahu altının onsu 1823 ü geçemedi öffffffffffffffff
sen ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?