• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evet neden acaba vısayla alınca 5 lıra koyuyorlar en guselı bı tane kuyumcu edıncen kendıne devamlı ondan ındırımlı alcan
canım o dediğinde sakıncalı.fiyatlar her zaman değişebiliyor ben yarım gr. bile alacak olsam mutlaka 4 5 kuyumcu geziyorum bazen devamlı aldığım kuyumcuda da fiyat yüksek olabiliyor.

Ya kızlar birşey soracağım küçük altında eski tarih falan farkediyor mu ki bende dün iki tane aldım biri 2005 yazıyor birimde 1998 :26:

canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir kiracı çıkar gelir karşınıza :16:

bereketli olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::38:
saol caanım benimm:38:
birşey danışmak istiyorum şimdi 2011 tarihli altın yeni sayılıyor ya malum 2011 in sonlarına geliyoruz kısa zaman sonra onlar da eski tarih sayılacak demem o ki 2011 tarihli altın biriktirmenin artık bir cazibesi yok değil mi ?

evet canım mutlaka eski tarihli al en azından alırken bikaç lira ucuza alınıyor satarken eski yeni tarih farketmiyor:50:

Ya kızlar birşey soracağım küçük altında eski tarih falan farkediyor mu ki bende dün iki tane aldım biri 2005 yazıyor birimde 1998 :26:

hiçbirşey farketmez canım

ister 2010 olsun ister 1960 yılı olsun hepsi aynı

Ben öğrenciyim kızlar, zarla zorla çalışarak 300 lira biriktirdim bayramdan beri.
Şimdi onlarla altın almayı düşünüyorum, ilk defa para biriktirebiliyorm aşırı heyecanlıyım o yüzden :64:
Gerçi param iki çeyreğe bile yetmiyor ama olsun, Allah bereket versin :61:

tebrik ederim öğreni olupta para biriktirebilmek çok güzel

yeni eğitim ve öğretim yılı çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.:34:

günaydınnn hepberaber hayırlı bir hafta geçirelim inşallah kızlar :13:

merhaba hanımlar iyi haftalar

altın alanlara hayırlı olsun diyorum:79: cumartesi günü annem çeyreği bulunduğumuz semtte 178 e aldı yeni tarih aynı çeyrek kuyumcukentte 170:31:

pazar günüde kuyumcukente gittim ayy kendimi kaybettim resmen:66: çil çil altınlar takılar harikaydı :86:ablama diyorum bari bir katalog alalım arada açar açar bakarız:9::9: sen icene altınla kafayı bozdun diyor :10:

canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir kiracı çıkar gelir karşınıza :16:

:54:

altın alanlara hayırlı olsun diyorum:79: cumartesi günü annem çeyreği bulunduğumuz semtte 178 e aldı yeni tarih aynı çeyrek kuyumcukentte 170:31:

pazar günüde kuyumcukente gittim ayy kendimi kaybettim resmen:66: çil çil altınlar takılar harikaydı :86:ablama diyorum bari bir katalog alalım arada açar açar bakarız:9::9: sen icene altınla kafayı bozdun diyor :10:

ay bende kuyumcukenti çok merak ediyorum.orası imalat olduğu için her mzan dışardan farklıymış fiyatlar.bana çok yakın bi ziyaret etsemmi acaba...

lahana bence git canım.. ablama nişanda takmaya çeyrekli bileklik yaptırcaktım.. semt kuyumcusu 700 dedi çerçevesine 6 çeyrekli çeyreği benden.. orda aynı çerçeveye 550 dediler..ama çok fazla çeşitleri vardı.. burda tek bir model vardı oda demode:):)ordaki daha gösterişliydi.. parıltılı filan ben beğendim bol çeşit var hem gidilesi bir yer kuyumcukent:)

Bu kuyumcukent hangi şehirde talya.
Ben küçücük kuyumcuya girdiğimde bile çıkasım gelmiyor oraya gitsem ne yaparım kim bilir =)

lahana bence git canım.. ablama nişanda takmaya çeyrekli bileklik yaptırcaktım.. semt kuyumcusu 700 dedi çerçevesine 6 çeyrekli çeyreği benden.. orda aynı çerçeveye 550 dediler..ama çok fazla çeşitleri vardı.. burda tek bir model vardı oda demode:):)ordaki daha gösterişliydi.. parıltılı filan ben beğendim bol çeşit var hem gidilesi bir yer kuyumcukent:)

o bileklikleri ben de seviyorum arkadşla sormuştuk dışına 800 civarı istemişlerdi çeyrekler bizden olduğu halde..

kuyumcukentte fiyat çok iyiymiş:34:

bu ay gün sırası ben de 15 çeyrek gelecek dizdirsem mi acaba :60:

ladyfog günaydın

yahu altının onsu 1823 ü geçemedi öffffffffffffffff

sen ne dersin

Evet geçemedi ama dolar yükseldi.
Gr fiyatı yüksek o yüzden.
Cuma günü 101 den alınanlar bugün 104-105 satılabilir.Tabi parça parça...
Bekleme süresi varsa eğer ben yakın zamanda 1950-2000 bekliyorum açıkçası.

Back