Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim garantide hesabım var, açtırır açtırmaz alabilmiştim, diğer bankaları bilmiyorum canım... keşke sabah alsaydım ben de, şimdi yükselişe geçti garantide:26:bugün gram altın almak için iyi bir gün sanırım bendemi alsam 400 tl param var.Hemen hesabı açtırır açtırmaz yatırım yapabiliyormuyum ben daha hesabı açtırmadım da....
benim garantide hesabım var, açtırır açtırmaz alabilmiştim, diğer bankaları bilmiyorum canım... keşke sabah alsaydım ben de, şimdi yükselişe geçti garantide:26:
farmasicim aynı bankayı kullandığımız için sana birşey sorucam
internet bankacılığından katılım hesabımdan ,cari hesabıma para aktarabilirmiyim
herkese hayırı cumalar
lahana iyi yakaladın canım fırsat bereketli olsun
farmasi bugün alım 100 olur gibi hadi hayırlısı baya düşüyor sarı kız.
hepinizi öptm
eğer herhangi bir banka hesabın varsa internet bankacılığını kullanıp altın hesabı açabilirsin, garantide böyle oluyor canım..hadi yaa ben gerçi daha yeni hesap açtırcam ama olsun artık bu işi telefonla yürütebiliyormuyuz peki?
sabah almadığıma çok pişmanımsabah 101 lere düştü şimdi hafif yükselip hafif inişlerde
bence cuma günleri fazla olmasa hep yükselip kapatıyor benimki acemi bakış farmasi ve layd daha iyi bilir
inşallah canım, öğleden sonra takibe devam edeceğim, şimdi işim var çıkmak zorundayım çünkü, çok sağolüzülme düşer hayırlısıyla
öğleden sonrayı da takip et canım
eğer herhangi bir banka hesabın varsa internet bankacılığını kullanıp altın hesabı açabilirsin, garantide böyle oluyor canım..
sabah almadığıma çok pişmanım
inşallah canım, öğleden sonra takibe devam edeceğim, şimdi işim var çıkmak zorundayım çünkü, çok sağol
bankasya alış 101 27 çok iyi fırsat
ons 1750 olcak gibi
lady fog dahada inermi acaba ons tamamen batmıyım ben.birde inişi durmazsa..........
1750 nin altına düşmez merak etme.
Herkes alacağını aldı.Artık yükselme vakti.
bugünü bilemeyeceğim ama dün 686tl'den almış eşim.bende bugün bir cumhuriyet almayı planlıyorum tabi iş yerinden maaşımı alabilirsem cumhuriyet ne kadar bilen varmı üç dört gün önce 722 ye aldım çok pişmanım beklmediğime gr bu kadar düştüğüne göre cumhuriyette düşmüştür..