Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bugün gram altın almak için iyi bir gün sanırım bendemi alsam 400 tl param var.Hemen hesabı açtırır açtırmaz yatırım yapabiliyormuyum ben daha hesabı açtırmadım da....

bugün gram altın almak için iyi bir gün sanırım bendemi alsam 400 tl param var.Hemen hesabı açtırır açtırmaz yatırım yapabiliyormuyum ben daha hesabı açtırmadım da....
benim garantide hesabım var, açtırır açtırmaz alabilmiştim, diğer bankaları bilmiyorum canım... keşke sabah alsaydım ben de, şimdi yükselişe geçti garantide:26:

hadi yaa ben gerçi daha yeni hesap açtırcam ama olsun artık bu işi telefonla yürütebiliyormuyuz peki?

sabah 101 lere düştü şimdi hafif yükselip hafif inişlerde

bence cuma günleri fazla olmasa hep yükselip kapatıyor benimki acemi bakış farmasi ve layd daha iyi bilir

farmasicim aynı bankayı kullandığımız için sana birşey sorucam
internet bankacılığından katılım hesabımdan ,cari hesabıma para aktarabilirmiyim

benim garantide hesabım var, açtırır açtırmaz alabilmiştim, diğer bankaları bilmiyorum canım... keşke sabah alsaydım ben de, şimdi yükselişe geçti garantide:26:

üzülme düşer hayırlısıyla
öğleden sonrayı da takip et canım

Günaydın kızlar alım için uygun bir gün herhalde.Ama genellikle benimde takip ettiğim cuma günleri öğleden sonra hep yükseliş oluyor bakalım bugünde öyle olacakmı ?

farmasicim aynı bankayı kullandığımız için sana birşey sorucam
internet bankacılığından katılım hesabımdan ,cari hesabıma para aktarabilirmiyim

internet üzerinden aktaramıyorsan da banka şubesini telefonla arayıp aktarım yaptırabilirsin

hadi yaa ben gerçi daha yeni hesap açtırcam ama olsun artık bu işi telefonla yürütebiliyormuyuz peki?
eğer herhangi bir banka hesabın varsa internet bankacılığını kullanıp altın hesabı açabilirsin, garantide böyle oluyor canım..

sabah 101 lere düştü şimdi hafif yükselip hafif inişlerde

bence cuma günleri fazla olmasa hep yükselip kapatıyor benimki acemi bakış farmasi ve layd daha iyi bilir
sabah almadığıma çok pişmanım

üzülme düşer hayırlısıyla
öğleden sonrayı da takip et canım
inşallah canım, öğleden sonra takibe devam edeceğim, şimdi işim var çıkmak zorundayım çünkü, çok sağol

bende bugün bir cumhuriyet almayı planlıyorum tabi iş yerinden maaşımı alabilirsem cumhuriyet ne kadar bilen varmı üç dört gün önce 722 ye aldım çok pişmanım beklmediğime gr bu kadar düştüğüne göre cumhuriyette düşmüştür..

böyle böyle öğrence ben 109 dan aldım bir zamanlar ama iyiki almışım ders oldu okumadan bekleyip görmeden almıyorum artık

ben de dün akşam 346 dan yarım altın aldım..
bundan sonra her ay yarım almayı düşünüyorum.eşim 1000 lira veriyor mutfak eksikleri hariç başka bir yere pek para vermiyorum faturaları kirayı falan eşim ödüyor. umarım kalan parayla idare edebilirim. ama bi yerden mutlaka bi eksik çıkıyor yaa (

bugünü bilemeyeceğim ama dün 686tl'den almış eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…