Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım bravoo sana,
sen bu dönemde bile biriki yapıorsunya daha ne olsun

valla ya bende bir srü atmak istiyorum gidip bende çeyrekleri dimek istiyorum bize inanmayan herkese inatt bütün lüzumsuz masrafları yapmak yerine birikim yapmak istiyorum ama şuanda elimden gelenin en iyisi bu gazete alıyorduk hergün onuda almıyoruz artık kumbaraya atıyorum parasını
eşimin abisi geçen ay 5 bin tllik harcama yapmış nereye harcamışız vs diye soruyor öyle konuşurken
oğluna diselden kendisine lakostan aşağı bişey almaz eşi deseniz öyle hep marka takılırlar hep biryerlere yemeğe çıkarlar gözüm yok daha iyilerini alsınlar yapsınlar diyorum ama
ben saçımı kestirmeye kuaföre gidemiyorum çok dokunuyor çok müsrif geliyorlar bana
onların harcadığı parayla ben şimdiye bir araba alırdım rahat diyorum herkese harcına göre adam veriyor mevlam
ben sabırlıyım tutumluyum bana para vermiyor
onlar müsrif harcayacak parası var işte :2::2:

hiç sıkma canını bazeninsan düşünüyor neden diyee.......saglık konusunda para konusunda ...ama belki onların hepsi bi imtihan...bereketli olsun

hiç sıkma canını bazeninsan düşünüyor neden diyee.......saglık konusunda para konusunda ...ama belki onların hepsi bi imtihan...bereketli olsun

sağol canım hergün para atarken berektli olsun daha çok olsun dolsun taşsın diye dua ediyorum hepimizinkine ediyorum :)

benden 2. çeyrek için beş tl daha.
liste olmadığı için şu anlık unuttum.
böyle daha iyi bakalım ay sonu ne çıkcak.
bende çok fazla olmuyor ama ,görücezzzzzzzzzzzzzzzz.

melis aynı gidiyoruz canım,
ay 3. çeyrekte biraz tıkanırım sanırım ama elimden gelen çabayı harcıycam,
punchshe canım bizde geçen sene öyleydik merak etme herşey yoluna girer, gecenin en karanlık zamnı bile gündüze en yakın zamanıymışş, gün doğacak inşallah herşey yoluna girecek

kızlar topiğin sahibi yok ortalarda fakındamısınız listeyi yapmasını bilsem ben yapıcam valla heyecanla altınlarımızı alıyoruz birikim yapıyoruz ama kim ne yaptı,nekadar sürede belli değil valla:))bende yarın kumbaramı sayıcam bakmadım hiç,arada kağıt parada atıyorum ilk biriktirdiğim zaman 1ayda küçük altın parası biriktiremıyordum ama şimdi eşiminde bozuklukları alıyorum masanın üstüne koyuyor sabah yokoluyor:)))

evet çigdem ondan dedim ya çeyrek kardeşiz diye:)3cü çeyerek için son eşimden aldıgım parayaıda atım..artık heralde ebnde biraz yavaşları..gerçi elimde oldukça atarım kavonazda:)

evet çigdem ondan dedim ya çeyrek kardeşiz diye:)3cü çeyerek için son eşimden aldıgım parayaıda atım..artık heralde ebnde biraz yavaşları..gerçi elimde oldukça atarım kavonazda:)

Allah sebebini ve bereketini verir tatlım biz azmedelimde,
neyse kızlar ben yatar iyi geceler, yarın bol birikimli bir gün olsun inşallah

say bakalım ne kadar çıkıcak canım,
liste iişini hala halledemedikk(
l

günaydınnnn a.s. bereketli günler...

bugun 10 krşla açılışı yapıyorum

Bende bu sabah itibariyle birikim yapmaya çeyrek almaya karar verdim:hulya:
Bi çekilişten kumbara kazanmıştım.Dolaba kaldırmıştım.İlk olarak onu çıkardım ve 3 tl attım :)
Umarım bende sizler gibi biriktirebilirim.
bilmiyorumkismile

günaydın kızlar 3 tlcik daha attım:)

liste yok hakkaten.. gönüllü biri el atıversin şu işe...

günaydınlar kızlar,
benim canım sıkkın biraz sabah 10 tl aldım çocukları okula bırakıcaktım dönüştede süt ekmek gazete alıp kalnını atıcaktım kavonoza, ama markete bir gittim elime cebime attım para yok sanırım düşürdüm, marketçi saolsun sonra verirsin abla dedi ama , gitt benim 10 liram.. para arttırıyım derken birde borca girdim iyimi..

Bende bu birikim işini abarttım mı ne:) artık kahvaltıyı dışarıda yapmıyorum :) Kahvaltıya ayırmış oldugum parayı kasama atıyorum :) Ama daha mutluyum:)

katremin listesi bi harikaydı ,insanı birikime teşvik ediyordu.
o şekilde nasıl yaparıs bilemiyorum ki.
bence bişiy oldu katrem yoksa bırakmazdı.
umarım iyidir.
bayada geçti toparlamak zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…