Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canın sağolsun cnm insan üzülüyor ama yapcak bişey yok :1no2:

Not: denemedir,
kızlar bu şekilde alıntı yapıp herkes kendi altının ve kalan parasını yazabilir..

çiğdem sen bu işi yaparsın bence ne dersin?

çizelgeyi bilmiyorum canım ama alıntı yaparak yapmaya çalışırım, ama kim var listede bilmiyorum, ne kadar parası var ne kadar altını var bilmiyorum, bu konuda bir liste olursa, çizelgeye alıntı yapark geçirebilirim

Listede yer almak isteyenler tekrardan yazssın adını ve aldıgı altını ve su anda kumbarasında olan parasını boylelıkle toparlamıs oluruz lısteyı bence. Ben listedeyim 2 çeyrek altınım var . hadı bklm ben baslangıcı yaptım .

En son lıstede 40 ın uzerınde kısı vardı onu yenıden duzenleyıp ustunden devam edıcez kızlar.

benimde 1 çeyrek altınım oldu
ikinci çeyreğim için 10tl.var

eskileri boşverelim zaten çoğu girmiyor yeniden yapalım zaten 15 kişi anca oluruz.

az önce 6.25 attım bayanssulusmile

ben çeyrek almadım ama almış olsaydım 4 çeyrek ve 5. çeyrek için 84 lira var.

eskileri boşverelim zaten çoğu girmiyor yeniden yapalım zaten 15 kişi anca oluruz.

evet canım fazla kalabalık olmasın 15 kişi iyi, zayıflama grubu gibi gruplara ayrılalım,1 1. grup, 2 grup diye karışmaz böylelikle takibide kolay olur..

Bu arada sanada maşallah canım sen çeyrek almıyorsun sanırım ama olsun birikim birikimdir..

kızlar hırs gercekten guzel bısı herkes hernekadar kotu desede bız esımle 2 yılda 12 bılezık 20 gr 1 tanesi ve 15 milyarda para koymuş olcaz bıdahakı ay.ama onceden cok para harcar hesap kıtap yapmazdık sımdı hesabımız kıtabımız bellı sıktık kendımızı baya bır.oncekı yıllar onca para boşa gıtmış gercekten

evet cnm almış gibi sayıyorum kendimi oğlumun kumbarasına atıyorum sonra onun kumbara hesabına yatırıyorum. senin de var çoçuğun tavsiye ederim geleceği güzel bişey.

maşallah güzel birikim yapmışsınız

heracım tskurler cnm.aslında bız para olarak koyamıyorduk en ıyısı kredı cekelım dedık cektık gecen sene 12 bılezıgı yaptık 1 yılda bıtırdık.bu yıl yıne 15 mılyar çektık 1 yıl ıcınde oderız dedık cok sukur son taksıt bıdahakı ay bıtcek bu sekılde bırıktırdık.yoksa yıne yerdık ayrıca borc oldumu mecbur odenıyor.sımdı esım yıne arastırıyor cekelım yıne kredı dıye ama ben yeter artık bu sene sıkıntıya gırmeyelım zaten tayıncıyız dıyorum

herkes kendine göre birikim yolu buluyor cnm önemli olan başarabilmek. bizde araba kredisi ödüyoruz bi bitse boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…