• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar bende dayanamadım kumbaramı açtım..ama sayamadım 5 den sonra sayacağım..bakalım bne kadar

sağol heracığım..şimdi ayın 28 de bana döner sermayeden para gelecek onuda katıp almak istiyorum hemen hemen 10 çeyrek alınır bakalım akşam yatıp düşüneyim:)

sağol heracığım..şimdi ayın 28 de bana döner sermayeden para gelecek onuda katıp almak istiyorum hemen hemen 10 çeyrek alınır bakalım akşam yatıp düşüneyim:)

oh ohh arkası bol olsun inşallah zemuszemus 2 cumhuriyet yada yine bilezik alabilirsin o zaman cnm yerimseniben

ya bnede 300 dolar var ne yapmalıyım ..bozdursam şu an düşük altın alsam şu an yüksek..

bu topıkten sımdıye kadar ıkı tane aldım ,onlarda gitti valla ya ..

sumak bende de 250 usd var yeni yaptım düşük diye
bozdurmayı düşünmüyorum
zaten altın da yüksek yanlış bir yatırım olur
tabi 2-3 sene satmayı düşünmüyorsan orası ayrı

sumakcım bence dövize yatırım yapma dolar bugun yükselmeye başladı biraz daha bekleyip bozdurabilirsin. dövizden pek bişey kazanamazsın anca tl olmadıgı için harcamamış olursun. ben fonlarla değerlendirmeyi tercih ediyorum. aynı zamanda bireysel emekliliğim var o ödeniyor. bir de oğlumun kumbara hesabı var ona yatırıyorum bu ara borsa baya yükseldi o da güzel kazandırdı. altın almak güzel ama ben evde saklamaya karşıyım zaman kötü cesaret edemiyorum.

beklıyor ne zmanadır elımde ,evde saklıyorum

korkuyorum bırsey olur dıye..

her ay 300 dolarım ve 100 tl oluyor ,ben bunları yapmıyorum yanı parama gıdıp dolar almıyorum ,aylık maaşımın bir kısmı bu ..

işte 100 tl altına gıdıyor ,dolar kalıyor ..dolar hesabım vardı kapattım ..

neyse dursun bakalım

borsadan da fena tırsıyorum ,oysa takıp ederım ama güvenemıyorum..

Son düzenleme:
merhaba. bende çeyrek altına yatırım yapıyorum kendi çapımda:) listeye benide yazarsanız sevinirim:) açılışı 5 lirayla yapıyorum hayırlı uğurlu olsun:)

50 kuruş atabildim bugün kızlar böyle az attığıma kızmayın valla :( maddi durumumuz iyi olunca 5 er 10 ar atacam :(

Back