Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

eşin olur olmaz harcıyorsa saklı tutabilirsin cnm hiç içini rahatsız etme.

bencede için rahat olsun benım kocamda musrıfdır bende ona solemedım oyle bırıktırdım ılk başta ıkı çeyrekten sonra ıçım rahat etmedı soledım ama sakın ısteme dedım vermem dedım umarım ıhtıyacı olmaz ama oyle ıstemez zaten musrıftırde ıhtıyacı olsada ben verıyım demedeen ıstemez bence solemeden devam et sen .ben bıraz benım çenemı tutamam yuzunden kaynaklandı bu olay:)

50 kuruş daha attım az önce çaktırmıyorum ama kanepenin arasına sıkışmıştı :kedi:sositososito

[

Slm kızlar bugün 3 tl attım . Ay sonuna yakın alayım çeyrek altınımı hayırlısıyla:)

Benden de 4.70 TL :roflol:
Niye gülüyorum, dünde çantamdan 4.70 çıktı. Bugünde aynısı çıkınca çok şaşırdım, hem de komiğime gitti valla.

2.50 lirayla açılışı yaptık :kedi:

devamı gelsin inşallah,
benimde bugün günüm var gün parasını verip artanı kavonoza atıcam, bizim gün biraz cüzzi bir miktar maksat toplanmak 1 çeyrek fiyatını 7 kişi paylaşıyoruz biz buna gün gözüyle değilde ev sahibine hediye altın gözüylede bakıoruz..Her gittiğimiz arkadşa 1 çeyrek götürüyoruz.

bende varımmm ben istiyorummm bakalım biriktirebilecekmiyimm (

önce h.geldin aramıza,
biriktirebilirsin tabii,
her gün burayı oku vede bozuklukları gözden çıkart, sakın az deme 50 kuruşu, 10 kuruşu bile , bir kutu yada kumbaraya at altın zengini ol şekerim...
Bak bi başla ne kadar mutlu olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…