bizde çift maaşız ama hiç hesap bilmez eşim bbana da bırakmaz o yüzden ben fazla harcıyodum . sonra 700 luk altın aldım koydum köşeye en ufak sıkşıklıkta hemen bozdurmaya niyetleniyo bbozdurma dediğimde çok kötü kavga ediyoruz ..bende ondan habersiz çeyrek yapıp atmayı istiyorum köşeye ev alırken filan ancak çıkartırım yoksa bana kalır.. gün paramı bile aldı onla altın alsak ne vardı.. ama alamazdık o çok müsrif ekonomi yapalım deyince benim harcamamdan ancak kısmaya çalışıyo ii simi habersiz yapayım bir şeyler hem kendi maaşımm..aylık 100 tırtıklasam gene ii..siz ne dersini
gerçi eşimden habersiz yapmak içimi rahatsız ediyo ama para çarçur oluyo..
bizde çift maaşız ama hiç hesap bilmez eşim bbana da bırakmaz o yüzden ben fazla harcıyodum . sonra 700 luk altın aldım koydum köşeye en ufak sıkşıklıkta hemen bozdurmaya niyetleniyo bbozdurma dediğimde çok kötü kavga ediyoruz ..bende ondan habersiz çeyrek yapıp atmayı istiyorum köşeye ev alırken filan ancak çıkartırım yoksa bana kalır.. gün paramı bile aldı onla altın alsak ne vardı.. ama alamazdık o çok müsrif ekonomi yapalım deyince benim harcamamdan ancak kısmaya çalışıyo ii simi habersiz yapayım bir şeyler hem kendi maaşımm..aylık 100 tırtıklasam gene ii..siz ne dersini
gerçi eşimden habersiz yapmak içimi rahatsız ediyo ama para çarçur oluyo..
Haklısın canım önemli olan niyet valla
Canım aslında ben hiç altın almadım daha.
300 lirayla borsaya girmiştim 2 hafta önce, şimdi 325 lira falan olmuş.
sanırım 15-20 TL falanda bozukluklardan var.
3,5 altın parası diyeyim :)
Şimdi böyle biriktiriyorum altın yükselişleri durduğunda altına çevircem.
Senin kaçıncı oldu canımcım ?
Bereketli olsun inş hepimize :)) opuyorumnanaktan
oo süpersin cnmm
benim şimdilik iki olduu 2cisini buğün aldım daha 100tl e
yarın kumbraya hiça atamm eşim harçlıgımı vermişti bende 5sini son çeyregime verdim
kalanıda eve harcarım..saol bereketli olsun bitanemŞeniz
[
Haklısın canım önemli olan niyet valla
Canım aslında ben hiç altın almadım daha.
300 lirayla borsaya girmiştim 2 hafta önce, şimdi 325 lira falan olmuş.
sanırım 15-20 TL falanda bozukluklardan var.
3,5 altın parası diyeyim :)
Şimdi böyle biriktiriyorum altın yükselişleri durduğunda altına çevircem.
Senin kaçıncı oldu canımcım ?
Bereketli olsun inş hepimize :)) opuyorumnanaktan
oo süpersin cnmm
benim şimdilik iki olduu 2cisini buğün aldım daha 100tl e
yarın kumbraya hiça atamm eşim harçlıgımı vermişti bende 5sini son çeyregime verdim
kalanıda eve harcarım..saol bereketli olsun bitanemŞeniz
[
hayırlı olsun meliscim,
bende bugün alışveriş üstünden kalan bozuklukları attım kavonaza sonrada kaşla göz arası saydımkaydirigubbakcemile3eşim görmeden
tam 100 tl olmuş bende yarın alıcam 2 çeyreğimolumunekankayizsmile
inşallah 50.cisini aldım, 100.cüsünü aldım dediğimiz zamnda gelir topiccek, ama bu azimle giderse inanıyorum ben olucak
hayırlı olsun meliscim,
bende bugün alışveriş üstünden kalan bozuklukları attım kavonaza sonrada kaşla göz arası saydımkaydirigubbakcemile3eşim görmeden
tam 100 tl olmuş bende yarın alıcam 2 çeyreğimolumunekankayizsmile
inşallah 50.cisini aldım, 100.cüsünü aldım dediğimiz zamnda gelir topiccek, ama bu azimle giderse inanıyorum ben olucak
ay sanada maşşaalh çiğdemccim 2 cisinide yarın alcaksan hemen hemen aynı çeyrek kardeşiz desene:))inaşaşh oğünleirde görürüz 100lere gelmeyiii hayel olarak kalmsada....ben devm etcem saglık sorunları olmasa yoksa mecburen bozdurulur..:hulya:
ay sanada maşşaalh çiğdemccim 2 cisinide yarın alcaksan hemen hemen aynı çeyrek kardeşiz desene:))inaşaşh oğünleirde görürüz 100lere gelmeyiii hayel olarak kalmsada....ben devm etcem saglık sorunları olmasa yoksa mecburen bozdurulur..:hulya:
bende aynı düşüncedeyim canım, sağlık problemi olmadı müddetçe bozdurmuycam inşallahkaydirigubbakcemile5
demii öyle ama yada egitim gibi ihtiyaçlara ilerde harcanabilir.işte[B .!.:bende aynı düşüncedeyim canım, sağlık problemi olmadı müddetçe bozdurmuycam inşallahkaydirigubbakcemile5[/B]
senin çoçuklar varr onların temel egitimi çiçn harcarsın felan..ay boşver bizzbiriktirelimşimdilik harcamayı unut kız
[
demii öyle ama yada egitim gibi ihtiyaçlara ilerde harcanabilir.işte
senin çoçuklar varr onların temel egitimi çiçn harcarsın felan..ay boşver bizzbiriktirelimşimdilik harcamayı unut kız
hehehe doğru diosun harcamak yokkkkaydirigubbakcemile3
hehh öylee yoksam birikltirmeden hemencik giderr[
hehehe doğru diosun harcamak yokkkkaydirigubbakcemile3
Benden de 4.70 TL :roflol:
Niye gülüyorum, dünde çantamdan 4.70 çıktı. Bugünde aynısı çıkınca çok şaşırdım, hem de komiğime gitti valla.
2.50 lirayla açılışı yaptık :kedi:
bende varımmm ben istiyorummm bakalım biriktirebilecekmiyimm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?