Hayırlı olsun.
Ben 107 den 10 gr sattım.
Daha yükseleceğini düşünüyorum.
Bugün Amerika borsası kapalıyıdı.
Buna rağmen ons az önce 1900 oldu.
Belki bir iki gün içinde 109 110 seviyelerine gelir diyorum.
Rekorunu denemesi lazımmış gibi geliyor düşmesi için.
Sonra %50 bir satış daha yapıp fed sonrasını bekleyeceğim.
[/I]
haydi hayırlı olsun canım benim
bu arada yeni eğitim - öğretim yılın da hayırlı olsun
Teşekkür ederim,:89: sana da hayırlı olsun...:)
çok teşekkürler canım
yaz tatilinin başında eğitim - öğretim ödeneği ile cumhuriyet altını alabiliyorduk
şimdi alamıyoruzartık 5 gr altın alırız
Ne kadar alacağız hiç haberim yok valla.
570 tl alacağız canım
inşallah canımben de inşallah eğitim-öğretim tazminatını altına yatıracağım. zaten ekim ekdersine yetişir nerdeyse,darlık da olmaz.
haydi hayırlısıHayırlısı olsun hepiniz için kızlar. Bende 100 lira birinden bekliyorum İnş. Bu hafta içinde göderirlerde bende kenara koyarım. Şu 1.000 TL tamamlasam rahat edicem artık.
Bu iyi işte.
Yeni okulda ek ders de yok.
Olsaydı hiç dokunmadan gr alacaktım.
Şimdi maaştan tırtıklayacağız artık.[/I]
slm kızlar bu konuyu yenı gördüm ve bende aranızdayım aslında bende altıncıyımmçaktırmıyorum
halkbank altın hesabım var ve bır üzüntüm paylasıyım temmuz ilk haftası bir mesajla halkbank kredı verecegını öledı zamn zamn hepınıze oluyodur hıc dıkkate almıyordumm. altını yukselısını görünce eşime dedım gel kredı cekelım ve 24 mılyarlık altın alalım koyalım aylık kredıyı ödeyelım cunku borcumuz yok ve aylık 2.5 kenara koyalım nıyetındeyız ama zorunlu olmayınca kenara koyulmuyor tabı en azından kredı zorunlu olurdu eşim kabul etmedı dusr falan dedı ve ben sımdı hesap yapıyorum o gun o fıyeta alsaydım 80 85 falandı gramı banka kredısının faızını cıkardıgı gıbı gerıye 8 mılyar falan kalıyordu simdi salklıgıma yanıyorum aslında sımdıde yapılabılır ama belii olmaz korkuyorumm
hamd olsun çok şükür çok iyiyim ya sen nasılsın ?farmasıcım canım sen nereye ben oraya canım takıpteyım seni :82::82: nasılsın umarım iyisindir yenı yıl hayırlı olsun tum eğitim camıamıza
bizede bu ayın 20 sinde ikramiye gelecek
hayırlısıyla bekleyelim bakalım geldiğinde altın düşük olursa hemen alıız inş..
Kızlar ya bu altın ya düşmezse kışın falan salaklıgıma yanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?