• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

amanin amaniiiinn..önceden burası üç beş kumbara birikiminin konuşulduğu mekandı..finans sitesi sayfası sanır şimdi okuyan:10: süpersiniz ama...araştırmaya zaman bulamayanlar için de harika..hazıra konuyoruz sağolun:65: farmasicim ve ladyfog özellikle bu teşekkürler size..topiğimizin öğretmen ekonomi uzmanları:64:
oğluma dayısından bayram harçlığı geldi dün...tam almayayım altın yükselmiş yine diyordum ama vazgeçtim...akşamüstü atttaaaaayaa gidip alalım bakalım altıncıkları:32:

çok teşekkürler canım bu iltifatlar için ayrıca estağfirullah diyorum şahsım adına.
sadece okuduğum yorum köşelerinden edindiğim izlenimleri kimi zaman direk kimi zaman kendi yorumlarımı da katarak ifade etmeye elimden geldiğince ifade etmeye çalışıyorum ,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

ama ladyfog arkadaşımdan Allah razı olsun bilgi birikimini , bulduklarını bizlerle paylaştığı için ve de herşey umarım istediği gibi olur diyorum.

canımcım altınınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun:38:

bu fıkrayı okuyunca aklıma gelen bı olay geldı..yengemlerın orda yanı bursa da bı adam mahallelerıne gelır..dantel örneği gösterır eğer bunu yaparsanız havlu kenarlarını 20 tl dan alıcagını söler.fakat bi şartı vardır..kendı ipliklerınden yapılacaktır ve ipliklerı kadınlara fahiş fiyattan satar kadınlarda alır eee sonucta para kazanıcaklardır..sonrada adam bı daha ortalıklarda gözükmez...:60::60::60:

ayy karnıma ağrılar gırıo bak gülmektennn :1:aslında komik bı olayy ben duyunca saf mısınız yaa dedımm yengemde bı saf da benım dedı ve gülmüştüüü ayyy valla öldüm gülmektennnn:52:[/QUOTE]

yazdığını okuyunca bende hatırladım bu konuyu bizim burayada bir zamanlar öyle bir dantel vurguncusu gelmişte aynı yöntemle evlerine üç kuruş katkı olsun diye parayla başkalarına dantel ören insancıkları kandırmış ve birer kutu ipliklerinden satmış ve bir dahada ortalarda gözükmemiş aldanan kişilerde birbirlerinin yanında nasılda gafil avlandıklarını konuşa konuşa yinede ellerindeki ipleri değerlendirmek için dantel örmüşlerdi...çok traji komik bir hikaye duyduğumda hem gülmüş hemde üzülmüştüm...

yaaa böyle geçinen enayilere aldanmamak lazım ama öyle ustaca bir üslupla kandırıyorlarki anlamıyorsun bile...
hatta benim ablamada yapmışlar kendisi atölyesi ve mağazası olan bir kişidir yani sürekli insanlarla muhataptır...
bir üniv. öğrencisi geliyor mağazaya ve başlıyor anlatmaya elimde 3 tane kutu var bunlardan birinde çeyrek altın birinde saat birinde vs. birşey var diye birini çekeceksiniz şansnıza ne çıkarsa ama 50 tl ye demiş ablamda nasıl olsa ceyrek şu kadar eder eee saatte onun kadardır diğerleride öyledir diye bir tane çekiyor50 lirada veriyor ama çocuğun cep tel.ini falanda alıyor güya uyanıkya...sonra kutusunu acınca kendisine saat çıkıyo bakıp inceliyo falan ehhh diyo nerden baksan 80 100 eder diye düşünüyo teselli oluyor kendince... sonra satıcı çocuk gidince bir saatçiye gidiyo bu elimdeki saat ne kadar eder diye.saatçide demezmi abla bu saat çin malı 5 lira ancak eder diye aman ablam sinir oluyo kandırıldığınamı yansın giden 50 lirasınamı...sonra elindeki numarayı arıyor tel de cocuga bağırıp çağırıyor falan seni polise bildirivem diye çocukta kime edersen et kanmasaydın abla sende çok safmışsın ayrıca bu telde benim değil git buyur şikayet et diyo sonra ablam yinede polise gidiyor onlarda böyle olayların çok olduğunu dikkatli olunması gerektiğini ama ellerinde bir delil olmadığı için birşey yapamayacaklarını söylüyorlar...velhasıl ablam dolandırıldığıyla kalıyor...

kimsenin basireti bağlanmasın kandırılmak kadar üzücü ve kötü bişey yok yaaa..

bugün çok sıkıcı olack sabahtan sinyalleri verdi.
acaip derecede uykum var nedense,gözlerimi kapasam açamayacağım nerdeyse...
hayırlısı olsun.
umarım bugün maşşalrımızı alırız bayrama girmeden ,ramazan çok yaradı ya halsizlikten para harcayamadık:)
darısı diğer ayların başına ossun inş...

inş kardiş..

sen ve tüm çalışanların darısı başına olsun ..

bayrama aylıklarınızla girin inş..

Kızlar 500 tl lik vadeli hesap açtım 1 ay süre koydum. 10 lira getirisi var sanırım ama olsun 10 lira 10 liradır. Bayramdan sonra cumhuriyet almayı planladık 2 tane..
Bugün kumbirliğime paracık atamadım :43::43::43::43: hiç kalmamış kiii azcuk daha sağa sola bakinim :59::59::59::59::59:

Benim akrabam da tokiden aldı ama 400tlden daha fazla ödüyorlar, demek ki fiyatlar farklı orada da. Bir de evin içinde kullanılan malzemeler çok kötüymüş , görüntü ii ama kısa zamanda değiştirmek zorunda kalacağız dedi.

İnşallah ucuzlar şu ev fiyatları yahu. Her geçen yıl daha da artıyor sanki.

Geçen gün Konya'daki ev fiyatlarına baktım. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama gerçekten çok uygundu. 4 katlı evler halinde yapılan bir sitede sıfır daire 60.000 tl idi ve evin içi de süperdi. :53: Konya'da mı yaşasak ne yapsak =)))

valla cnm benım ablamda çanakkaleden sıfır ev aldı 92.500 tl ye aldı.barbaros mh de evlerı denıze cok az mesafesı suan 130.000 tl edıyormuş..ama sıtede super bı ev hemde 135 metrekare aldı..bıraz daha denıze uzak yerlerden alsan 45 bın tl ye 2 oda 1 salon alabılıosun cok cok uygun hemde cok super bı yer çanakkale..aslında yatırrım ıcın alsan 45 mılyara ve 300 lıraya da versen kıraya super bence...burda zaten ben 400 tl ya oturuorum kırada..ustune 100 lıra ekle kıram cıkar :)))
ıstanbuldayız maalesef..buraları cok fıyatlı..en kötü ev 90-100 bın tl oda bellı semtlerde..

bende işte ev bakıorum evler cok ucuk fıyat..yanı bana göre butceme göre cok fıyatlı gelıor..kredı işi de yaş..bakalım kendımıze uygun bı ev buluruz inş...

merhabalar bayanlar bugün ablamla çarşıyı alt üst ettik.ayaklarım şişti yaffffffffffff
oruçlu oruçlu zormuş be gezinmek ramazan girdi gireli çarşıda dolaşmıyordum .
biraz açıldım gibi parasal olarak ama napıyım kendime uzun zamandır bişi almamıştım.
piyasalar nasıl kızlar farmasi ve ladyfog forumun ekonomistleri olarak ne söylersiniz:7::13:

valla cnm benım ablamda çanakkaleden sıfır ev aldı 92.500 tl ye aldı.barbaros mh de evlerı denıze cok az mesafesı suan 130.000 tl edıyormuş..ama sıtede super bı ev hemde 135 metrekare aldı..bıraz daha denıze uzak yerlerden alsan 45 bın tl ye 2 oda 1 salon alabılıosun cok cok uygun hemde cok super bı yer çanakkale..aslında yatırrım ıcın alsan 45 mılyara ve 300 lıraya da versen kıraya super bence...burda zaten ben 400 tl ya oturuorum kırada..ustune 100 lıra ekle kıram cıkar :)))
ıstanbuldayız maalesef..buraları cok fıyatlı..en kötü ev 90-100 bın tl oda bellı semtlerde..

bende işte ev bakıorum evler cok ucuk fıyat..yanı bana göre butceme göre cok fıyatlı gelıor..kredı işi de yaş..bakalım kendımıze uygun bı ev buluruz inş...

En iyi yatırımlardan birisi aslında emlak, Bizde düşünüyoruz balıkesir çanakkale o taraflardan ev alıp kiraya vermeyi gerçekten çok uygun fiyatlar. Hiç yoktar 300-400 aylık kira gelirimiz olur emekli olunduktan sonrada gidip yaşanılır. Büyük şehirlerde yaşama devri bitiyo bence yavaş yavaş.

Kızlar bugün bayarm dolayısıyla maaşımın bir kısmı yattı ve bu ayki ödemelerimden 600 TL'yi erken ödeyeceğim. Para elimde durursa ben harcarım onu.Böylelikle 4.600 TL borcum kaldı.Çok şükür 4lü rakamlara düştüm.Eylül ayı içinde de 500-600 ödeme yaparım inşallah 3 lü rakamlar düşerim.Hayırlısı rabbimden.Kızlar ben bayramda buraya uğrayamam o yüzden şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.Çok para harcamayın emi?

merhabalar bayanlar bugün ablamla çarşıyı alt üst ettik.ayaklarım şişti yaffffffffffff
oruçlu oruçlu zormuş be gezinmek ramazan girdi gireli çarşıda dolaşmıyordum .
biraz açıldım gibi parasal olarak ama napıyım kendime uzun zamandır bişi almamıştım.
piyasalar nasıl kızlar farmasi ve ladyfog forumun ekonomistleri olarak ne söylersiniz:7::13:

ohhh ohhh iyi etmişsin canım gezmekle
aldıklarını da güle güle hayırlı günlerde kullan canım.
piyasalar şimdilik iyi bakalım altın yükseldi biraz gramı 103 tl
bugün 1 adet çeyrek aldım eşim düğün için alıvermemi istediği için . 2 gün önce küçük oğluşuma 160 tl den almıştım .
bugün çeyrek 169 tl olmuş :9::9::9::9:

Kızlar bugün bayarm dolayısıyla maaşımın bir kısmı yattı ve bu ayki ödemelerimden 600 TL'yi erken ödeyeceğim. Para elimde durursa ben harcarım onu.Böylelikle 4.600 TL borcum kaldı.Çok şükür 4lü rakamlara düştüm.Eylül ayı içinde de 500-600 ödeme yaparım inşallah 3 lü rakamlar düşerim.Hayırlısı rabbimden.Kızlar ben bayramda buraya uğrayamam o yüzden şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.Çok para harcamayın emi?

hayırlı bayramlar bitanem
haydi hayırlısıyla Rabbim seni de borçlarından bir an önce kurtarsın :38:

daha önceden kendimizi kısaca tanıtmıştık ama madem öyle gene yazalım
34 yaşındayım , 7 ve 4 yaşlarında olmak üzere 2 erkek çocuk annesiyim , öğretmenim,uşaklıyım.

daha önceden kendimizi kısaca tanıtmıştık ama madem öyle gene yazalım
34 yaşındayım , 7 ve 4 yaşlarında olmak üzere 2 erkek çocuk annesiyim , öğretmenim,uşaklıyım.

bende izmirliyim 24 yasındayım devlet memuruyum muhasebeciyim 2 yıllık evliyim 4 aylıkta hamileym :) birkim yapmayada hamile oldugumu öğrenince başladım bebişimiçin bişeyler biriktirmeye calışıyorum :))) sizin sayenizde tabi

Bende tanıtayım kendimi o zaman :))

24 yaşındayım , öğretmenim,nişanlıyım ve Bursa'da yaşıyorum.Ama Osmaniyeli'yim. Bu kadar :78::78::78:

Şuan haberleri seyrediyorum ve haberlerde çeyreğinde yarımının çıkıcağını duydum..Bu altının düşmeye hiç niyeti yok galiba :(

Şuan haberleri seyrediyorum ve haberlerde çeyreğinde yarımının çıkıcağını duydum..Bu altının düşmeye hiç niyeti yok galiba :(

bende izledm cok mutlu oldum cıksın cıksında onu bari alalım ya biriktirdiğim paralar ceyrek olamadan harcanıyor 85 liraolursa en azından onu alırız :)

Back