- 6 Ağustos 2010
- 39.435
- 69.996
- 798
farmasi ben bildirim yaptım özel mesajla, sana geldi mi acaba?
geldi ve ekledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farmasi ben bildirim yaptım özel mesajla, sana geldi mi acaba?
amanin amaniiiinn..önceden burası üç beş kumbara birikiminin konuşulduğu mekandı..finans sitesi sayfası sanır şimdi okuyan süpersiniz ama...araştırmaya zaman bulamayanlar için de harika..hazıra konuyoruz sağolun farmasicim ve ladyfog özellikle bu teşekkürler size..topiğimizin öğretmen ekonomi uzmanları
oğluma dayısından bayram harçlığı geldi dün...tam almayayım altın yükselmiş yine diyordum ama vazgeçtim...akşamüstü atttaaaaayaa gidip alalım bakalım altıncıkları
farmasicigim benim 1 ceyrek 50 euro giderek daha iyiyim galiba
ne dersin
bugün çok sıkıcı olack sabahtan sinyalleri verdi.
acaip derecede uykum var nedense,gözlerimi kapasam açamayacağım nerdeyse...
hayırlısı olsun.
umarım bugün maşşalrımızı alırız bayrama girmeden ,ramazan çok yaradı ya halsizlikten para harcayamadık:)
darısı diğer ayların başına ossun inş...
Benim akrabam da tokiden aldı ama 400tlden daha fazla ödüyorlar, demek ki fiyatlar farklı orada da. Bir de evin içinde kullanılan malzemeler çok kötüymüş , görüntü ii ama kısa zamanda değiştirmek zorunda kalacağız dedi.
İnşallah ucuzlar şu ev fiyatları yahu. Her geçen yıl daha da artıyor sanki.
Geçen gün Konya'daki ev fiyatlarına baktım. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama gerçekten çok uygundu. 4 katlı evler halinde yapılan bir sitede sıfır daire 60.000 tl idi ve evin içi de süperdi. Konya'da mı yaşasak ne yapsak =)))
valla cnm benım ablamda çanakkaleden sıfır ev aldı 92.500 tl ye aldı.barbaros mh de evlerı denıze cok az mesafesı suan 130.000 tl edıyormuş..ama sıtede super bı ev hemde 135 metrekare aldı..bıraz daha denıze uzak yerlerden alsan 45 bın tl ye 2 oda 1 salon alabılıosun cok cok uygun hemde cok super bı yer çanakkale..aslında yatırrım ıcın alsan 45 mılyara ve 300 lıraya da versen kıraya super bence...burda zaten ben 400 tl ya oturuorum kırada..ustune 100 lıra ekle kıram cıkar :)))
ıstanbuldayız maalesef..buraları cok fıyatlı..en kötü ev 90-100 bın tl oda bellı semtlerde..
bende işte ev bakıorum evler cok ucuk fıyat..yanı bana göre butceme göre cok fıyatlı gelıor..kredı işi de yaş..bakalım kendımıze uygun bı ev buluruz inş...
bu arada ben istanbul pendikte oturuyorum .sizler nerde yaşıyorsunuz yazalımmı
merhabalar bayanlar bugün ablamla çarşıyı alt üst ettik.ayaklarım şişti yaffffffffffff
oruçlu oruçlu zormuş be gezinmek ramazan girdi gireli çarşıda dolaşmıyordum .
biraz açıldım gibi parasal olarak ama napıyım kendime uzun zamandır bişi almamıştım.
piyasalar nasıl kızlar farmasi ve ladyfog forumun ekonomistleri olarak ne söylersiniz:13:
Kızlar bugün bayarm dolayısıyla maaşımın bir kısmı yattı ve bu ayki ödemelerimden 600 TL'yi erken ödeyeceğim. Para elimde durursa ben harcarım onu.Böylelikle 4.600 TL borcum kaldı.Çok şükür 4lü rakamlara düştüm.Eylül ayı içinde de 500-600 ödeme yaparım inşallah 3 lü rakamlar düşerim.Hayırlısı rabbimden.Kızlar ben bayramda buraya uğrayamam o yüzden şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.Çok para harcamayın emi?
daha önceden kendimizi kısaca tanıtmıştık ama madem öyle gene yazalım
34 yaşındayım , 7 ve 4 yaşlarında olmak üzere 2 erkek çocuk annesiyim , öğretmenim,uşaklıyım.
Şuan haberleri seyrediyorum ve haberlerde çeyreğinde yarımının çıkıcağını duydum..Bu altının düşmeye hiç niyeti yok galiba