• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kadir geceniz mübarek olsun kızlar,allah evlerinde hastanelerde şifaa bekleyen tüm hastalara şifa versin içinde de bize inşlh,borçlulara fakirlere kolaylık versin,sokaklarda evsiz barksız kalan insanlara hayvanlara yardım etsin kimse onlara zarar veremesin,hepimizi kazalardan belalardan,hırsızdan,hainden,katilden,caniden hayırsız kullarından korusun,herşeyin hakkımızda hayırlısı versin,bizlere de hayırlı paralar kazanıp hayırlı mallar edinmemize yardım etsin inşlhh,bizleri sevdiklerimizi tüm müslüman ülkeleri depremden,selden,yangından,afetlerden tüm kötülüklerden korusun,hiçbirimizi şeytana uydurmasın yolundan ayırmasın inşlhh:71:

amin canım ağzına sağlık dilinden ne güzel dualar dökülmüş.......:34::34:

yükselsin cerencim yükselsin de satalım düşsün yeniden alalım:34:[/QUOTE]

farmasi mesaj atmıştım görmedn sanırım benmbu birkimim biceyrek+ 50lira üstü harcandı gittikalan 50 yi de kilitledm kumbaraya vermiyorum eşime :)

kızlar altn onsu 1800 leri gecti yükseliş devam ediyor suan gramı 103 liraya yaklaştı söliyim dedim yükselmesi bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor o yüzden ben nasıl dilekte bulunacagımı sasırdım düşünce zararediyoruz yükselince alamıyoruz :)
Aslında şu doları rahat bıraksalar daha da artacak.
Bugün bizim merkez bankası yine dolar sattı.
O yüzden dolar yükselemedi.
Ama nereye kadar değil mi?
:)

Ons 1810 direncini kırdı.
Şu an 1811.
Ayın 20 sine kadar aynı senaryo mu dönecek acaba?

yükselsin cerencim yükselsin de satalım düşsün yeniden alalım:34:

farmasi mesaj atmıştım görmedn sanırım benmbu birkimim biceyrek+ 50lira üstü harcandı gittikalan 50 yi de kilitledm kumbaraya vermiyorum eşime :)[/QUOTE]
canım gördüm ve ekledim:34:
Aslında şu doları rahat bıraksalar daha da artacak.
Bugün bizim merkez bankası yine dolar sattı.
O yüzden dolar yükselemedi.
Ama nereye kadar değil mi?
:)
evet ya
bir rahat bıraksalar altın gideceği yeri biliyor da işte doları tutmuşlar bırakmıyorlar öffffffffffffff öffffffffffff

Ons 1810 direncini kırdı.
Şu an 1811.
Ayın 20 sine kadar aynı senaryo mu dönecek acaba?

canım bu kez 106-107-108tl den birinde altını satıp bekleyip düşükten almayı düşünürüm bakalım kısmet olacak mı okullar da açılacak takip işi zorlaşacak:34:

farmasi mesaj atmıştım görmedn sanırım benmbu birkimim biceyrek+ 50lira üstü harcandı gittikalan 50 yi de kilitledm kumbaraya vermiyorum eşime :)

evet ya
bir rahat bıraksalar altın gideceği yeri biliyor da işte doları tutmuşlar bırakmıyorlar öffffffffffffff öffffffffffff

canım bu kez 106-107-108tl den birinde altını satıp bekleyip düşükten almayı düşünürüm bakalım kısmet olacak mı okullar da açılacak takip işi zorlaşacak:34: [/QUOTE]
Aslında ben de böyle bir hamle düşünüyorum.
Yalnız böyle giderse bayramda çıkabilir o seviyeye.
İşlem yapamayız o zaman...

evet ya

canım bu kez 106-107-108tl den birinde altını satıp bekleyip düşükten almayı düşünürüm bakalım kısmet olacak mı okullar da açılacak takip işi zorlaşacak:34:
İşlem yapamayız o zaman...[/QUOTE]

merhaba canım bugün biri çaprazı anlattı ve sen geldin aklıma kopyaladım buyur

ÇAPRAZLAMA
-----------------

Çaprazlama denilmesi kafanızı karıştırmasın.Olay altından tl ye tl den altına geçmek yerine altından usd ye usd den altına geçmenin ta kendisidir...Önemli olan kısmı geçiş anlarıdır..

bankanızın usd--->altın ve altın---->usd geçişine izin vermesi lazım öncelikle.iş bankasında yok mesela garantide var..arbitraj olarak geçiyor.döviz yatırım bölümünden giriyorsunuz arbitraja basıp neyden neye geçiş yapacağınızı seçiyorsunuz..diyelim altından usdye geçeceksiniz ve oran 57.20 aynı anda usd den altına geçiş ise 57.42 olur.makas 0.22 usd kadar...siz o anki ons fiyatını anlık olarak zirve kabul ediyorsunuz.diyorsunuzki bu noktayı kolay aşamaz ve düşmeye başlar biraz...en az 10 usd düşmeli...hatta biraz daha fazla...bugün 1790 gördüğünde saat 17:00 den 1765 e kadar düştü...yapacağınız olay tam burda..1790 dan usd ye geçiyorsunuz.1765 den altına geri dönüyorsunuz...ama risk şurda dediğim gibi en usd ye geçtiğiniz andan itibaren düşmezde yükselmeye devam ederse öylece kalırsınız ortada.riskli yani iyi kestirmek ve uzun gözlemler yapıp garanti olan anları yakalamak lazım...zaten anlık 5-10 düştüğü zaman bankaya yansıyana kadar çoktan usd ye uçabilirsiniz...

ay kızlar ben para biriktiriyodum ameliyatım için ama karar verdim altına yatırım yapıcam..altın 2 senede 300ü bulucakmış inşşş yaa.hırs yaptım alıcam inş..her ay..ama ben aylık çalışan bir bayan deilim..bakalım nasıl biriktirebilirim:97:

kızlar kadir geceniz mübarek olsun...dualarınız dilekleriniz bu gece kabul olsun...

yazılanlar korkuttu acıkcası altın aynı senaryo devam edıyor bak ben üzülüodum ceyrek alamıcam dıe yıne üzülüorum ya yükseliş devam ederse dıee...altın kolik olmuşum ben yawwww:27::9:

ama altının işi belli olmaz bekleyelım görelım pzt ne olcek ?

İşlem yapamayız o zaman...

ÇAPRAZLAMA
-----------------

Çaprazlama denilmesi kafanızı karıştırmasın.Olay altından tl ye tl den altına geçmek yerine altından usd ye usd den altına geçmenin ta kendisidir...Önemli olan kısmı geçiş anlarıdır..

bankanızın usd--->altın ve altın---->usd geçişine izin vermesi lazım öncelikle.iş bankasında yok mesela garantide var..arbitraj olarak geçiyor.döviz yatırım bölümünden giriyorsunuz arbitraja basıp neyden neye geçiş yapacağınızı seçiyorsunuz..diyelim altından usdye geçeceksiniz ve oran 57.20 aynı anda usd den altına geçiş ise 57.42 olur.makas 0.22 usd kadar...siz o anki ons fiyatını anlık olarak zirve kabul ediyorsunuz.diyorsunuzki bu noktayı kolay aşamaz ve düşmeye başlar biraz...en az 10 usd düşmeli...hatta biraz daha fazla...bugün 1790 gördüğünde saat 17:00 den 1765 e kadar düştü...yapacağınız olay tam burda..1790 dan usd ye geçiyorsunuz.1765 den altına geri dönüyorsunuz...ama risk şurda dediğim gibi en usd ye geçtiğiniz andan itibaren düşmezde yükselmeye devam ederse öylece kalırsınız ortada.riskli yani iyi kestirmek ve uzun gözlemler yapıp garanti olan anları yakalamak lazım...zaten anlık 5-10 düştüğü zaman bankaya yansıyana kadar çoktan usd ye uçabilirsiniz...

[/QUOTE]

Hımm bunun için çok sağlam takip lazım.
Dediğin gibi okullar açılıyor.
Sanırım uzun bir süre cesaret edemem buna.:1:

belli olmuyoki piyasalar..alsam ya bide zarar edermiyim die korkuyorum gerçi altından batanı görmediim ama..bu ülkelerin durumu feciii nolcağı hiç belli olmuyo..bilemedim yaaa kumbaramda kalsalarmıki naapsam:97:

ay kızlar ben para biriktiriyodum ameliyatım için ama karar verdim altına yatırım yapıcam..altın 2 senede 300ü bulucakmış inşşş yaa.hırs yaptım alıcam inş..her ay..ama ben aylık çalışan bir bayan deilim..bakalım nasıl biriktirebilirim:97:

yatırım için en iyisi altın...bak bende öle aylık çalışan biri diilim ev hanımıyım...ama bırıkım yapıorum ve hoppp altına yatırıorum..kendıne kumbara yap..bır lıra ıkı lıra demeden at..işe yarıor valla..dene bence...bol bırıkımlı günler senın olsun cnmmm...heee unutmadan böylece hırs yapıp ıyı bırıkım yapıosun valla...

Artık ben altının gramı ne kadar diye bakmayacağım :36:
Nasılsa benim altın hesabım falan yok dolayısıyla bu iniş ve çıkışlar beni ilgilendirmiyor aslında, bunca zaman neden kastım kendimi bu kadar anlamadım açıkçası :63:
Her ayın 15'inde altın düşse diye dua etsem yeter galiba :68: :9:
Bankada hesabı olanlara Allah kolaylık versin zor iş vallahi.

ben de 4.500 attım galiba göz ucuyla son anda baktım eşimin cebindekileri attımda :9:

kumbaramda 27 tl var

ama tencere almıştım 20 sini onun taksidine vereceğim :60:

ÇAPRAZLAMA
-----------------

Hımm bunun için çok sağlam takip lazım.
Dediğin gibi okullar açılıyor.
Sanırım uzun bir süre cesaret edemem buna.:1:[/QUOTE]
canım sanırım ben hiç cesaret edemem
çünkü oldukça profesyonellik istiyor herşeyden öte bol zaman olacak pc başında o kadar da değil benim için :31:
okuduğum yorum köşesinde biri bu işle uğraşıyor ama adam çalışmıyormuş bilmiyorum kaç yaşlarında belliki çaprazın vs kurdu olmuş.
ama yeri geliyor ettiği zararları yazıyor oraya dudak uçuklatan cinsten.
ona bu çaprazı defalarca soranlar oldu da kimseye tavsiye etmedi zarar edersiniz diye.
takip edeceksin sadece işin bu olacak vs diye yazıyordu.
onlar kısa anlarda para kazanıyorlar ya da bir o kadar kaybediyorlar sabır dikkat bilgi deneyim işi bana göre değil canım ya:34:

farmasi
Ben burdan çok faydalandım.Bir göz at istersen.
En altta anlık ons fiyatları var.Gece de aktif.
2011 Altın Fiyatları Ne Olur?

çok teşekkürler bitanem :38::38:

Back