• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende izledm cok mutlu oldum cıksın cıksında onu bari alalım ya biriktirdiğim paralar ceyrek olamadan harcanıyor 85 liraolursa en azından onu alırız :)

:) Böyle çıkmaya devam ederse yakında altın unufak olucak :) Bizlerde Toz olarak almaya devam ederiz :1:

ben bi gün farkla 800 tl zarar ettim kızlar :( off çıkmıyo hiç aklımdan yükselsin yükselsinde kurtarayım paramı eşiminde dilinden kurtulayım bana diyorki ; ''altın kurdu arkadaşlarım var ( yani sizden bahsediyor) altın çok iyi yatırım mutlaka altın alalım'' dedin dedin 1 günde batırdın paramı :43:

bu arada ben istanbul pendikte oturuyorum .sizler nerde yaşıyorsunuz yazalımmı:3::16:

bende pendikteyim canım :34:
29 yaşındayım 2 yıllık evliyim :82:
Kızlar bugün bayarm dolayısıyla maaşımın bir kısmı yattı ve bu ayki ödemelerimden 600 TL'yi erken ödeyeceğim. Para elimde durursa ben harcarım onu.Böylelikle 4.600 TL borcum kaldı.Çok şükür 4lü rakamlara düştüm.Eylül ayı içinde de 500-600 ödeme yaparım inşallah 3 lü rakamlar düşerim.Hayırlısı rabbimden.Kızlar ben bayramda buraya uğrayamam o yüzden şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.Çok para harcamayın emi?

sanada hayırlı bayramlar inş..:69:

bende izmirliyim 24 yasındayım devlet memuruyum muhasebeciyim 2 yıllık evliyim 4 aylıkta hamileym :) birkim yapmayada hamile oldugumu öğrenince başladım bebişimiçin bişeyler biriktirmeye calışıyorum :))) sizin sayenizde tabi

cnm bende 24 yasındayım artııı iki yıllık evlıyım...ama bebiş yok ıns Allahın ıznıyle ıstıorum..

Bende tanıtayım kendimi o zaman :))

24 yaşındayım , öğretmenim,nişanlıyım ve Bursa'da yaşıyorum.Ama Osmaniyeli'yim. Bu kadar :78::78::78:

cnm üçümüzde aynı yaştayız..Allah tamamına erdırsın..sen sımdıden altın al yukselmeden :9:
cnm bu arada annemde Bursa lı abım bursa m.k.paşa da oturuyor..bıraz daha acılsak akraba cıkcaz dermişimmm:9:

ben bi gün farkla 800 tl zarar ettim kızlar :( off çıkmıyo hiç aklımdan yükselsin yükselsinde kurtarayım paramı eşiminde dilinden kurtulayım bana diyorki ; ''altın kurdu arkadaşlarım var ( yani sizden bahsediyor) altın çok iyi yatırım mutlaka altın alalım'' dedin dedin 1 günde batırdın paramı :43:

iyi olur Allah tan kötü olur senden bılırler..o yuzden ben hiiiiiiiççç karışmam eşime ne yaparsan yap derım...
sanki bizler onların kötülüğüne söluyoruz sanıolar...

herkese merhaba;

8 aylık işsizlikten sonra çok şükür bu ay işe girdim. ilk maaşımıda aldım 1000 tl. 300 ünü kendime alabiliyorum ancak geri kalanını ev arkadaşıma veriyorum.( 8 ay bana o baktı sağolsun) 100 lira kenara atayım diyorum.çok özendim sizlere . şimdi gidip gram altın almak mantıklı mı? yoksa düşmesini mi beklemeliyim.

cnm bende 24 yasındayım artııı iki yıllık evlıyım...ama bebiş yok ıns Allahın ıznıyle ıstıorum..

cnm üçümüzde aynı yaştayız..Allah tamamına erdırsın..sen sımdıden altın al yukselmeden :9:
cnm bu arada annemde Bursa lı abım bursa m.k.paşa da oturuyor..bıraz daha acılsak akraba cıkcaz dermişimmm:9:

en güzel çağlarımız24güzel yaş ikinizde öğretmenmişsinz benimde eşim öğretmen valla allah sanada saglıklı hayırlı bebiş nasip etsn canım bizimki pek hesapta olmayan bi bebekti eşim istiyordu ama ben seneye diyordum borcumuz var biraz ama nasip işte allah ne zaman isterse gönderiyor :) nişanlı arkadaşada allah yardımetsn hayatımın en güzel ama en zor zamanıydı nişann ayyyy düğünden 3 gün önce ayrılıyoduk nerdeyse cok stresli bi dönemdir allah hayırlısıyla tamamına erdirsn

Son düzenleme:
benım eşimede pendıkten ev verıyorlar iş yerı gel otur kıra verme demısler eşim gıtmıor...bende merak edıorum aslında pendık'i nasıl bı yerdır dıe.

şu an nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama pendik çok güzeldir..

ben de iki senedir burdayım ama çarşısı çok hareketli ve anadolu yakasının güzel semtlerinden biri..alışveriş için çoğu semt buraya geliyor hafta sonları..

pendik merkezden mi veriyorlar evi acaba yoksa başka mahallesinden mi?

pöfff alamadım bugün, pikniğe gittik..pazartesiye kaldı artık...e akşamüstü çıkıyorum ancak oğluşla...inş daha da artmaz:59:

ben de yeniden tanıtayım kendimi bari:1: 27 yaşındayım, avukatım ama çalışmıyorum...9buçuk aylık oğluşumun annesiyim ve 4 yıllık evliyim...bol birikimler herkeslere:118::118:

slm kızlar bugün giremedim yeğenlerime görümcemin bebeğe bişeyler aldım kendime bayramlık falan almadım eşim ısrar ettiği halde:1::1:eşimin bayram tatili 2 gün malesef birdaha ki bayrama bize tatil hiç olmaz işe girersem diye gidelim dedik memlekete,tam bu ay kart borcuda yok derken bayram çıktı 150 tl lik ilk benzin alındı bile dönüşte bakalım kaç alacak:59:eşim1.bayram geri dönecek ben 1 hafta kadar kalıcam bakalım,yarın akşama doğru çıkıcaz eşim işten gelince ama giremezsem şimdden hayırlı bayramlar hepinizee :17::16::16::58:

slm kızlar bugün giremedim yeğenlerime görümcemin bebeğe bişeyler aldım kendime bayramlık falan almadım eşim ısrar ettiği halde:1::1:eşimin bayram tatili 2 gün malesef birdaha ki bayrama bize tatil hiç olmaz işe girersem diye gidelim dedik memlekete,tam bu ay kart borcuda yok derken bayram çıktı 150 tl lik ilk benzin alındı bile dönüşte bakalım kaç alacak:59:eşim1.bayram geri dönecek ben 1 hafta kadar kalıcam bakalım,yarın akşama doğru çıkıcaz eşim işten gelince ama giremezsem şimdden hayırlı bayramlar hepinizee :17::16::16::58:

sana da iyi tatiller hayırlı bayramlar bitanem.:38::38::38::38:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
1 farmasi 2 cumhuriyet 3 gr tamam
2 ececikkk35 6 çeyrek tamam
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 başıyazmalıkız 1370TL tamam
5 taydin 4gr
6 deren1907 900tl 3 çeyrek 1 gr tamam
7 prometheus 1500 tl 4 çeyrek tamam
8 sonbahar14 175tl 3 çeyrek tamam
9 ferihann 60 tl
10 gamze_eymen 100 tl
11 zehra1025 140tl ev alacağı için bir süre aramızda olamayacak
12 vanilya30 50tl 5 çeyrek 135 dolar tamam
13 seyhan77 1 çeyrek 50 euro tamam
14 nur_tfk 2 çeyrek 1 cumhuriyet tamam
15 pasaklıtanrıca 300tl 12 çeyrek tamam
16 naz8 185tl tamam
17 denizinkızı 54 tl
18 ezgikc 21tl 1 gr
19 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
20 violin35 1 yarım 8 gr tamam
21 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
22 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar tamam
23 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
24 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
25 nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr tamam
26 rabia1984 210tl 100 euro tamam
27 alici_bjk 4 çeyrek
28 mandalina01 1 çeyrek 4 gr tamam
29 ESEV 150 tl
30 cerenim 50 tl 1 çeyrek tamam
31 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
32 CosMo 5 çeyrek
33 mucok 3 çeyrek 2gr tamam
34 innuk 5.2 gr tamam
35 sunny66 9 çeyrek 1 yarım 1 gr tamam
36 ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr tamam
37 peri_iii 1 çeyrek tamam
38 ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek tamam
39 joeyfun 42.95 tl tamam
40 darkseaa 7 yarım tamam
41 sabrii11 40 tl tamam
42 naz8 1 çeyrek tamam
43 xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet tamam
44 yusum 5 cumhuriyet tamam
45 minilya 10 tl 6 çeyrek tamam
46 sevimsiz_25 50tl tamam
47 oz_lem_ 1 gr 120 euro tamam
48 gulayb 2 çeyrek 1 cumhuriyet 1 yarım 84 gr tamam
49 LPGLİ_FERRARİ 100 TL 8 çeyrek 3 cumhuriyet tamam
50 Sineray 550 tl tamam
51 yasemin1989
52 cgdm16 2 çeyrek 1 cumhuriyet 115 gr tamam
53 ceyocum 50 tl 1 çeyrek 16 cumhuriyet 1 yarım tamam

kızlar listeye bir hevesle katılıp ne geçen ay ne de bu ay için bildrimde bulunmayan arkadaşları listeden çıkardım bilginiz olsun.
bu ay henüz bildirim yapmayan arkadaşlar da en kısa zamanda bildirimlerini yaparlar umarım .
güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle , sevgiyle kalın....:16:

şu an nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama pendik çok güzeldir..

ben de iki senedir burdayım ama çarşısı çok hareketli ve anadolu yakasının güzel semtlerinden biri..alışveriş için çoğu semt buraya geliyor hafta sonları..

pendik merkezden mi veriyorlar evi acaba yoksa başka mahallesinden mi?

başıyazmalılkız pendikte nerde oturuyorsunuz? bende pendikte merkezde oturuyorum :9:

minilya nerde oturuyorsun bilmiyorum ama pendik çok güzeldir özellikle çarşısı ve pazarı :79:

valla cnm benım ablamda çanakkaleden sıfır ev aldı 92.500 tl ye aldı.barbaros mh de evlerı denıze cok az mesafesı suan 130.000 tl edıyormuş..ama sıtede super bı ev hemde 135 metrekare aldı..bıraz daha denıze uzak yerlerden alsan 45 bın tl ye 2 oda 1 salon alabılıosun cok cok uygun hemde cok super bı yer çanakkale..aslında yatırrım ıcın alsan 45 mılyara ve 300 lıraya da versen kıraya super bence...burda zaten ben 400 tl ya oturuorum kırada..ustune 100 lıra ekle kıram cıkar :)))
ıstanbuldayız maalesef..buraları cok fıyatlı..en kötü ev 90-100 bın tl oda bellı semtlerde..

bende işte ev bakıorum evler cok ucuk fıyat..yanı bana göre butceme göre cok fıyatlı gelıor..kredı işi de yaş..bakalım kendımıze uygun bı ev buluruz inş...
Çanakkale'de yaşamak varmış diyesim geldi. Küçük İzmir diyorlar oraya güzel şehirdir eminim.
İstanbulda cidden yaşam zor, her anlamda.Allah hepimize bir ev nasip eder inşallah.

merhabalar bayanlar bugün ablamla çarşıyı alt üst ettik.ayaklarım şişti yaffffffffffff
oruçlu oruçlu zormuş be gezinmek ramazan girdi gireli çarşıda dolaşmıyordum .
biraz açıldım gibi parasal olarak ama napıyım kendime uzun zamandır bişi almamıştım.
piyasalar nasıl kızlar farmasi ve ladyfog forumun ekonomistleri olarak ne söylersiniz:7::13:
Güle güle kullan aldıklarını. Çook özendim sana =)
Ben de netten bakıp iç geçiriyorum sadece =) Şöyle çıksam çarşıya alsam bütün ihtiyaçlarımı diyorum ama nerdeee. ne zaman bir mağazaya girsem benim sıpa ağlıyor hiçbirşey alamadan eve dönüyoruz =)

Back