• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bir saat kadar önce bir ton alıntı yaptım.ama patronum gelince aniden kapadım ve hepsi uçtu gitti...:10:
şimdi gözüm yemedi tekrar yapmaya.

farmasi sen bana hiç bişiy ekleme istersen listedende silebilirsin beni.toparlanıp geleceğim...

ay derencim nasıl sevindim ya şükürler olsun ve hayırlı olsun inş,devamında tonlarca altın getirsin sana in
ş...

bir saat kadar önce bir ton alıntı yaptım.ama patronum gelince aniden kapadım ve hepsi uçtu gitti...:10:
şimdi gözüm yemedi tekrar yapmaya.

farmasi sen bana hiç bişiy ekleme istersen listedende silebilirsin beni.toparlanıp geleceğim...

ay derencim nasıl sevindim ya şükürler olsun ve hayırlı olsun inş,devamında tonlarca altın getirsin sana in
ş...

Canım çok sağol . Allah cümlemize bolluk bereket versin inşallah .:16: Sende yakın zamanda toparlanırsın inşl .

Evet, FED bitti.
Dolar fırladı.
Düzeltme olmazsa altın da fırlar yakında.:)

Son düzenleme:
Kızlar şimdiden hepinize hayırlı kandıller ve hayırlı bayramlar 1 hafta yokum büyük bir ihtimalle giremiyeceğimde bayramınız şeker gibi geçsin

Bu güzel , bu mübarek gecede tüm dualarımız kabul olması, varsa borçlarımızın hayırlısı ile bitmesi, fakir olanları yüzlerinin hayırlısı ile gülmesi dileğiyle kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.Bu gece bol bol dua edelim hem kendimiz hemde başkaları için sizleri çokkkkkkkkkkkk seviyorummm
amin bitanem amin . Allah hepimize hayırlar ihsan eylesin...:38:
Kızlarrrrr ben geldim . Sonunda aldım . Oh be rahatladım . Altın hesabımdan ilk defa aldım . 1 gr 100,08 tl den :16: Kumbarama da 2 tl atacağım . :16:
YUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:65::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bereketli olsun canım :38::38::38::38:
Evet, FED bitti.
Dolar fırladı.
Düzeltme olmazsa altın da fırlar yakında.:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn haydi hayırlısı inşallah :38::38::38:
Kızlar şimdiden hepinize hayırlı kandıller ve hayırlı bayramlar 1 hafta yokum büyük bir ihtimalle giremiyeceğimde bayramınız şeker gibi geçsin
aminnnnnn canım aminnnnn
sen de umarım sevdiklerinle müthiş güzellikte bir bayram geçirirsin inşallah :38::38::38::38::38:

Farmasi listede yanlışlık olmuş benim 3 çeyreğim ve 2 gram altınım olucak.. Ne yazık ki şuanda TL olarak bildirim yapamıyacağım araya bayram giriyor kesin harcanır..

herkese bereketli günler kızlar kadir geceniz mübarek olsun kumbarama 1.75 tl attım bugün bu aralar pek paramız yok bakalım sizce altın şimdi hızla yükselecekmi ben pek anlamıyorum fed dediğiniz noluyor

Bu topiğin feci yararı var altın biriktirme konusunda tek başına olsam bu kadar hırslanmazdım... Siz Bugün altın aldığınızı yazdıkça bende burada sabırsızlanıyorum bir an önce şu maaş günü gelse de kendimi kuyumcuyu atsam diye :1:

herkese bereketli günler kızlar kadir geceniz mübarek olsun kumbarama 1.75 tl attım bugün bu aralar pek paramız yok bakalım sizce altın şimdi hızla yükselecekmi ben pek anlamıyorum fed dediğiniz noluyor
Henüz hızla yükselmeyecek.
Fed yani Amerika merkez bankası düzeltme yapmak yerine eylülde tekrar toplantı yapacağını söyledi.
2 eylülde ve 20 eylülde.
Temkinli olmaka fayda var.
Çünkü bu tarihlerde de altına müdehale gelebilir.
Zira sıcak para toplantı tarihine kadar 20 gün havada kalmaz.
Altına akarsa işte o zaman yükselir.
Ardından müdehale gelebilir.
Bu haftanın tekrarı olabilir yani.

anaaa kımsecıkler kalmamışş benımde elımde laptop um sıze yazıorum masamı hazırladım koçişş gelmeyınce bende nete gırdımmm annaaa zıl caldı haydıı hayırlı ıftarlarr

kadir geceniz mübarek olsun kızlar,allah evlerinde hastanelerde şifaa bekleyen tüm hastalara şifa versin içinde de bize inşlh,borçlulara fakirlere kolaylık versin,sokaklarda evsiz barksız kalan insanlara hayvanlara yardım etsin kimse onlara zarar veremesin,hepimizi kazalardan belalardan,hırsızdan,hainden,katilden,caniden hayırsız kullarından korusun,herşeyin hakkımızda hayırlısı versin,bizlere de hayırlı paralar kazanıp hayırlı mallar edinmemize yardım etsin inşlhh,bizleri sevdiklerimizi tüm müslüman ülkeleri depremden,selden,yangından,afetlerden tüm kötülüklerden korusun,hiçbirimizi şeytana uydurmasın yolundan ayırmasın inşlhh:71:

kızlar altn onsu 1800 leri gecti yükseliş devam ediyor suan gramı 103 liraya yaklaştı söliyim dedim yükselmesi bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor o yüzden ben nasıl dilekte bulunacagımı sasırdım düşünce zararediyoruz yükselince alamıyoruz :)

kadir geceniz mübarek olsun kızlar,allah evlerinde hastanelerde şifaa bekleyen tüm hastalara şifa versin içinde de bize inşlh,borçlulara fakirlere kolaylık versin,sokaklarda evsiz barksız kalan insanlara hayvanlara yardım etsin kimse onlara zarar veremesin,hepimizi kazalardan belalardan,hırsızdan,hainden,katilden,caniden hayırsız kullarından korusun,herşeyin hakkımızda hayırlısı versin,bizlere de hayırlı paralar kazanıp hayırlı mallar edinmemize yardım etsin inşlhh,bizleri sevdiklerimizi tüm müslüman ülkeleri depremden,selden,yangından,afetlerden tüm kötülüklerden korusun,hiçbirimizi şeytana uydurmasın yolundan ayırmasın inşlhh:71:

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah canım

amin bitanemm amin .
eline yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın :38:

kızlar altn onsu 1800 leri gecti yükseliş devam ediyor suan gramı 103 liraya yaklaştı söliyim dedim yükselmesi bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor o yüzden ben nasıl dilekte bulunacagımı sasırdım düşünce zararediyoruz yükselince alamıyoruz :)

yükselsin cerencim yükselsin de satalım düşsün yeniden alalım:34:

Back