• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

herkese merhaba :16:
Altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız inşallah ii günlerde kullanırsınız :nazar: :nazar:

Farmasi ellerine sağlık liste ne güzel görünüyor :nazar: :nazar:

Listeye göre en çok altın sahibi olan talya =)) Tebrik ediyorum seni :65: :71: :65:

Peki çeyrek mi daha avantajlı gram mı diye sorsam çok mu rezil olurum :77::77::77::77:

Arasında avantaj anlamında bir fark yok bence.. Ama gram daha alınablir geliyor bana yani çeyrek yada tam almak için elindeki iktarım yüksek olması gerekiyor ama gr. Öyle değil..
Ayrıca bir çoğumuz gibi çalıştığın bankadan altın hesabıda açabilirsin.. Öyleside çok mantıklı yani bu durumda illaki gidip kuyumcu kuyumcu dolaşman gerekmez :))

Peki çeyrek mi daha avantajlı gram mı diye sorsam çok mu rezil olurum :77::77::77::77:

her ikisi arasındada alım satım arasında fark var.. ama çeyrekte biraz daha fazla.. ben grımı artık daha çok tercih ediyorum

herkese merhaba :16:
Altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız inşallah ii günlerde kullanırsınız :nazar: :nazar:

Farmasi ellerine sağlık liste ne güzel görünüyor :nazar: :nazar:

Listeye göre en çok altın sahibi olan talya =)) Tebrik ediyorum seni :65: :71: :65:

amma kirli çıkıymışım be:):):):)

Arasında avantaj anlamında bir fark yok bence.. Ama gram daha alınablir geliyor bana yani çeyrek yada tam almak için elindeki iktarım yüksek olması gerekiyor ama gr. Öyle değil..
Ayrıca bir çoğumuz gibi çalıştığın bankadan altın hesabıda açabilirsin.. Öyleside çok mantıklı yani bu durumda illaki gidip kuyumcu kuyumcu dolaşman gerekmez :))

Onu denedim geçenlerde ama annem bankacı para çekmek istersen karın bir bölümü banka kendisi alıyormuş gibi birşeyler söyledi kapattım hesabı. NAkitter durdugu yerde durmuyo harcanıyo. En iyisi altın almak şimdi konuştum benimkiyle kışa doğru alırız ata altınlardan dedi. Sizce daha mı iyi ?

her ikisi arasındada alım satım arasında fark var.. ama çeyrekte biraz daha fazla.. ben grımı artık daha çok tercih ediyorum

amma kirli çıkıymışım be:):):):)

Gram daha iyi yani.. Merak ettiğim şu diyelim şimdi 5 gr aldım veya 1 tam aldım 4-5 sene sonra satmak istiyorum hangisi daha avantajlı olur ?

dün tam altın aldım 660 dan :66:

cnm bırıkımın hayırlı olsun...cok düşük almışsın...iyi yapmışsın..

Kızlar öncelikle hepinize günaydın ve hayırlı cumalar.
Bugün hem cuma hem kadir gecesi diye kumbaramı açmak için bugünü bekledim.Oturdum bismillah dedim paracıkları saydım. VEeeee.
Bozuk para kumbaramandan 40 tl çıktı, Birde kuytu köşeye sakladığım 15 tl var.. Onun haricinde bankada altın hesabından artan 9 tl var.. birde yine bankada faturaların üzerinden kalan 30 tl var.94 tl kadar yapıyor 5 tl da cüzdanda var onuda harçlık olarak tutuyordum ama altın 98 tl iken gidip 1 gr daha altın alıcam galiba :)) heeheheee
ayy ne güzel bir duyguymuş bu kızlar yaa..
Ayrıca bu topic bana çok faydalı oldu vallahi tasarrufu öğrendim aylardır 50 tl nin altına düşmeyen faturamız 38 tl gelmiş.. Gerçi faturayı bayram dolayısıyla 4 gün erken kestiler ama olsun yinede düşük gelmiş..
yaşasınnn..

valla bu topık banada ıyı geldı cnm bı ayda 2 ceyrek yapmışım dusunun artık...ayrıca yemeklerı dökmuyorum ekmegı fazla alıp çöpe atmıorum vss vss mutfak masraflarından kısıyorum cımrılık yapmadan tabıkı...böylece param cebımde kalıor hopppp kumbaraya:)))

altın 100 tl den açılışını yaptı haydi hayırlısı
altında göstergeler yeşil yanıyor:1::1::1:

hadı bakalım hayırlısı..daha dun 98 tl ıdı....bu altının da ne yapcağı bellı dııl..

öğretmenimm canımm benım canımm seni ben pek çook pek severimm...sevdimdee...(farmasii...):17::16:

sabah 160 tl dediler şimdide 180 tl diyorlar çeyrek için doğrumu acepp...olmaz böyle şaka deyin yaa...:63:

aaaaaaaaaaaaaa kısssss 180 mı?deıldır bence bı gun de bu kadar artmazz..

Canım sevgilimle evlilik için biriktiriyoruz 4-5 senemiz var 4-5 sene içinde ne yaptık yaptık dio en iyi yatırım altın düşünüyoruz. Kışın düşer diyoruz altın fiyatları.. Haftayada 200 falan koyucaz o zaman gidip bi tam almayı düşünüyorum.

cnm en iyisini yapıosunuz bence elındekı parayla gıt 3 ceyrek al tam altını bekleme yada gr a cevırebılırsın bankalardakı altın hesabıyla...cunku altın sureklı artıyorr...bu düşüş haylı alemet degıldı zaten..bu arada ıyıkı dun bı tane 160 tl den ceyrek almışım...suan ıtıbarıyle kardayımmm:52:

Son düzenleme:
ugün iş çıkısı gidip tam alım bari biraz kurcalım benimkinin cüzdanını belki çıkar bişiler :52::52::52: Teşekkürler kızlarrr bi ara çeyrek 48 50 lerdeydi 2-3 sene önce keşke alsaydık :19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Kızlar benim 10 ve 5 kuruşlardan oluşan 20 liram var 1 lira ve 50 kuruşlarlada 24 liram var nerden bütünlettirebilirim bunları ? Geçen ay 50 tl bütünlettirdim bana dilendinmi dediler :52::52:

Kızlar benim 10 ve 5 kuruşlardan oluşan 20 liram var 1 lira ve 50 kuruşlarlada 24 liram var nerden bütünlettirebilirim bunları ? Geçen ay 50 tl bütünlettirdim bana dilendinmi dediler :52::52:

bizimde işyerinde çok oluyor bozukluk.. fırıncılar, eczaneler, jeton satan yerler bide benzin istasyonlarında bütünletiyoruz hep

Kızlar mesajları okurken bankaların bu imza isteme-istememe durumunu çözdüm sanırım. İlk defa hesap açtıracaksanız illa ki şubeye gidip elle imzalamanız gerekiyor sözleşmeyi. Ama orada zaten vadeli-vadesiz bir hesabınız varsa, genelde internet şifrenizi de alıyorsunuz. Ordan girince zaten vadeli, e-vadeli, altın hesabı vs. kendiniz açabiliyorsunuz. İnternet yoksa telefonla açtırıyorsunuz. Ama dediğim gibi bunların hepsi için o bankada eski veya yeni bir hesabınız olması şart:71:

biraz önce 98 liradan 2 gram altın aldım. :64:
22 ayar gramlar 916.0 24 ayar olanlar 995.0 oluyomuş yeni öğrendim :44:
sizler hangisinden alıyorsunuz?
bu arada çeyrek altında 167 lira olmuş yine yükselmiş :1:

Buarada canlar bendende güzel haberler var bende dün tanesini 163 tl den 2 çeyrek aldım kumbiriğimide açtım içindende tam 190 tl çıktı kumbiriğimide sizlerle paylaşıyorum gaza gelin :9::9::9: buarada galiba altın fiyatları şehirden şehire farklılık gösteriyor :51::51:

Vee buyrun kumbiriğimm

$IMG_1114.jpg

az önce gecen yıl 415 tlden aldıgımız tam altını 675 tlden bozdurduk, düştügü dönem bozdurmak zorunda kaldık ama 260 tl cok cok iyi bir rakam..

bu arada kredi kartım ile 2 ceyrek bir gr aldım altın düştü, olsun geçen seferde aynı sey olmustu 118tlydi şimdi ne o para cebimde kalacaktı ne ceyregim olacaktı:)

Back