Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Garanti bankası...
Ama benim zaten vadesiz hesabım vardı. Belki de o yüzden altın hesabı için imza istemediler bilemiyorum.
Siz de hesabınız olan bir bankadan deneyin isterseniz.
Garanti'de varsa yardımcı olurum...

benim hesabım akbankta. acaba internetten açılır mı:44:

Hangi bankayla çalışıyorsunuz bilmiyorum.
Biz internetten açtık ve işlem yapıyoruz.
İmza atmadık.

canım ben garantibanktan açtırttım orada imza istiyorlarmı bilmiyorum.

ben işbank ve de bankasya ile çalışıyorum
işbanktan internetten açtım hesabı ekrana uyarı geldi 15 gün içerisinde şubeye imza için gidin diye telefon ettin bankaya evet gelin dedi.
bankasyaya zaten şubeye gitmiştim ama hatırlamıyorum ama sanırım imza attım.
[/QUOTE]

Canım ben internetten açtırdığımda bana öyle bir uyarı gelmedi.Belki benimkide açılmıştır.

Şimdi baktım.
Ziraat bankasında da hesabım var ve netten altın hesabı açabiliyorum.
İsteseniz bir deneyin ya da müşteri himetlerine sorun.
Eğer netten açılış oluyorsa hemen yaparsınız...

kızlar ben ne ekonomı takıp ederdım ne borsa sızın sayenızde az bılgım oldu en azından bundan sonra danışacağım arkadaşlarım var....yaşasın danışmanlarımm benımmm....

Garanti bankası...
Ama benim zaten vadesiz hesabım vardı. Belki de o yüzden altın hesabı için imza istemediler bilemiyorum.

Canım benimkide Garantibankta ve bende altın hesabı açtım.Demek oraya para yatırsam bana işlem yaptıracak.O zaman imza için eşimin gitmesini beklememe gerek yok.

Garanti bankası...
canım işbankta maaş hesabım vardı senelerdir o bankayla çalışıyorum interaktif bankacılıktan vadesiz altın hesabı açtım.
ama işte ekrana uyarı geldi.bankayı aradım evet şubeden sözleşme imzalamk gerekiyor dediler.
demekki her bankanın prosedörü farklı

Canım ben internetten açtırdığımda bana öyle bir uyarı gelmedi.Belki benimkide açılmıştır.[/QUOTE]

Canım benimkide Garantibankta ve bende altın hesabı açtım.Demek oraya para yatırsam bana işlem yaptıracak.O zaman imza için eşimin gitmesini beklememe gerek yok.

canım altın almayı düşünüyorsan netten 1 gr altın almayı dene bakalım izin verecek mi sistem
bir de mutlaka müşteri hizmetlerini ara .
olsun bitsin.

Şimdi baktım.
Ziraat bankasında da hesabım var ve netten altın hesabı açabiliyorum.
İsteseniz bir deneyin ya da müşteri himetlerine sorun.
Eğer netten açılış oluyorsa hemen yaparsınız...

teşekkür ederim ilgine
kızlar bu arada cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun.
allah hepimizin günahlarını affetsin bu mübarek gecede. amin.

Bir deneme yapın.
Zaten açılmamışsa işlem yapamazsınız.
Ben dediğim gibi vadesiz hesabım olduğu için netten açtım hiç uyarı gelmedi.
Aylardır işlem yapıyorum.Sıkıntı yok.
Farmasi2nin dediği gibi belki bankaların prosedürleri farklıdır.
Ya da müşteri hizmetlerini arayıp hesabınızın durumuyla ilgili bilgi alabilirsiniz tereddütünüz varsa.

teşekkür ederim ilgine
kızlar bu arada cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun.
allah hepimizin günahlarını affetsin bu mübarek gecede. amin.

canım internetten açmayı dene bakalım
öncesinde bankanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsin
ama zaten açılır ama şubeye gidip sözleşme imzalaman gerekiyor mu asıl onu sor bence.
ve de senin de cuman kandilin mübarek olsun inşallah

konuya tam hakım olamadım ama benımde vakıfbankta web şubem var ordan her türlü işlemi yapıyorum açarkende vakıfbanka gıttım bır kac ımza attım ve web subemı oluşturdumm...sanırım bankaya gıtmenız gerekıyor ama ınternet hesabınız varsa o farklı bısey dıye bılıyorumm...yardımcı olmak ıstedımm...

internetten deneyecektim aslında ama zaten dışarı çıkmam lazım. müşteri temsilcisine sorarım ayrıntıları artık:44:
farmasi sence bankadaki vadeli mevduatımı altın hesabına çevirsem mi bugün:26:

hiç durma ben mevduat hesabını oldum olası tasvip etmiyorum .
helale haram bulaştırmak niye o da benim şahsi fikrim canım
hakkında herşeyin hayırlısı olsun bitanem

kızlar japon başbakan istifa etmiş
japon borsaları güme gider herhalde

Kızlar kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun bu 3 mübarek; ay,gün ve gece'nin şerefine hepinizin kesesi bereketli olsun :) Bu ay ben 3 çeyrek ve 1 gramla tamamladım (bildirimimi de yaptım) bu bayram meselesi sebebiyle gelecek ay biraz sıkışık geçireceğim ortada ama Allah büyük belki eylül ayında da küçük bir ekleme yaparım :) inşallah.. Buarada altın tekrar yükselişe geçmiş..Keşke para olsada düşmüşken alabilsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…