- 6 Ağustos 2010
- 39.436
- 69.996
- 798
farmasi merhaba ,
borsa ile ilgileniyor musun ?
canım o defteri 1999 yılında kapattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farmasi merhaba ,
borsa ile ilgileniyor musun ?
merhaba kızlar :92:
az önce çarşıdan geldim
eski tarihli 2 tane çeyrek aldım 158 tl den
belki yine çıkış yapar diye gelecek ayın gün çeyreğinide aldım şimdiden inş şansıma düşüş olmaz :89:
kuyumcuya bu düşüş kalıcı mıdır sizce yine yükselir mi dedim bilir kişi edasıyla şu cevabı verdi "belli olmaz"
içimden dedimki onu kk da kızlarla bizde diyoruz o kadarını biliyoruz yani
birde kumbiriğime 5 tl attım bugünlük haberler bu kadar benden
arkadaşlar bu arada ağustos ayı birikim listesi için bildirimlerinizi bekliyorum ayın 28 inde yayınlayacağım bu sefer 29 u malum arefe herkesin kendine göre işi olur.
yarın ve yarından sonra umarım bildirimler tamamlanmış olur
ahh kızlarrr neler oldu neler bağırsaklarımla ilgili bi sıkıntım vardı bi süredir.Açıkçası en kötüsünden korkuyorduk. doktora gittim salı günü korktuğumuz değilmiş. Nasıl sevindim nasıl (ben 27 yaşındayım bu arada) yine de biyopsi aldı ama korkma dedi. valla bayram ramazan herşey yalan olmuştu. o kadar sıkıntılıydım ki. ilaç kullanıyorum ama iyiyim şimdi.
artı kardeşim bana 1 senedir küstü. sebebi de benim onu almanyaya götürmemiş olmam. ben dönüş yaptım onu götürmedim. başka kırgınlıklar da oldu inat ettik uzadı gitti. bugün kullanmadığım bir mail hesabımı tamamen sevki ilahiyle açtım. bi baktım bana mail atmış dün akşam ablamsın sen benim bu değişmeyecek filan yazmış. bütün öğleden sonra ofiste ağladımm. 1 senedir sabrede sabrede öyle hale gelmiştim ki. sanki 1 sene gün gün aktı gözlerimden...
ve bi de benimle görüşmek isteyen birisi vardı. bi kaç kere çıkmıştık filan. ama ben çok da içime sindirememiştim. ailesi ve işle ilgili de sıkıntıları vardı. o da bugün mesaj atmış. seni yormak üzmek istemem ben iyisi mi çıkayım hayatında diye. ben demek isterdim ama dilim varıp diyemiyordum. Allah'a şükür ben bişey demeden o demiş oldu.
AY valla ne gündü yaaa acayip oldum.
Konu dışı oldu belki ama bu kadar işin arasında altına maltına baktım mı bakamadım tabi işin aslı zaten düşüş bekliyordum, düştü gerekten de. Annem yarın alayım istersen diyor. 2 çeyrek alsın bakalım. 300 küsür tutacak. 2bin lira civarında bi param daha var ama doktor muayenesi ve biyopsi ilaç şu bu derken 500e yakın tuttu. o nedenle hesap biraz şaştı daha zekat mekat da halletmedim bakalım bi kafamı toplayım da şimdilik bu kadar benden.
Kızlar öncelikle hepinize günaydın ve hayırlı cumalar.
Bugün hem cuma hem kadir gecesi diye kumbaramı açmak için bugünü bekledim.Oturdum bismillah dedim paracıkları saydım. VEeeee.
Bozuk para kumbaramandan 40 tl çıktı, Birde kuytu köşeye sakladığım 15 tl var.. Onun haricinde bankada altın hesabından artan 9 tl var.. birde yine bankada faturaların üzerinden kalan 30 tl var.94 tl kadar yapıyor 5 tl da cüzdanda var onuda harçlık olarak tutuyordum ama altın 98 tl iken gidip 1 gr daha altın alıcam galiba :)) heeheheee
ayy ne güzel bir duyguymuş bu kızlar yaa..
Ayrıca bu topic bana çok faydalı oldu vallahi tasarrufu öğrendim aylardır 50 tl nin altına düşmeyen faturamız 38 tl gelmiş.. Gerçi faturayı bayram dolayısıyla 4 gün erken kestiler ama olsun yinede düşük gelmiş..
yaşasınnn..
yazmayı unuttum
sabah 100,41 den 4 gr daha altın aldım,
bir gram için 3 tlm eksikti alamadım
bu 4 gramı yazayım mı listeye ?
merhaba kızlar:)
350 tlm var 2 çeyrek gelirmi bu paraya?yada ne almamı tavsiye edersiniz?
şuanda elimden bu para çıksın diye bakıyorum yoksa harcayacağım..1 ay sonra lazım da...
Canım benimde hesabım garantide bende internet bankacılığından açtım altın hesabını. Şubeye falan gitmemide istemediler aynı şekilde.İşlemde yapıyorum sorun yok yani..Benim altın hesabım mayısta açıldı.Garanti ile çalışıyorum.Şu ana kadar öyle bir talep olmadı.Maaş müşterileriydim belki de o yüzden bilemiyorum.Şimdi siz imza falan deyince tedirgin oldum. Öyle bir durum olsaydı ya işlem yaptırmaz ya da size gönderdikleri gibi uyarı gönderirlerdi herhalde.Bir iki arkadaşım da benim durumumda...:)
canım ben garantibanktan açtırttım orada imza istiyorlarmı bilmiyorum.
ben işbank ve de bankasya ile çalışıyorum
işbanktan internetten açtım hesabı ekrana uyarı geldi 15 gün içerisinde şubeye imza için gidin diye telefon ettin bankaya evet gelin dedi.
bankasyaya zaten şubeye gitmiştim ama hatırlamıyorum ama sanırım imza attım.
Canım ben internetten açtırdığımda bana öyle bir uyarı gelmedi.Belki benimkide açılmıştır.
ben de sizleri çok sevdimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmöğretmenimm canımm benım canımm seni ben pek çook pek severimm...sevdimdee...(farmasii...)
sabah 160 tl dediler şimdide 180 tl diyorlar çeyrek için doğrumu acepp...olmaz böyle şaka deyin yaa...
Kızlar benide aranıza alırmısınız? Bende biriktirmek istiyorum nakit birikmiyo Şuan 550 liram var biraz daha biriktirip tam altın mı alayım diye düşünüyorum... Gramları nerden alıyorsunuz ?
ben de bu akşam biriktirdiğim miktarı iletirim sanırım farmasi. kumbaramda 50 lira civarı var galiba, 10 gün oldu başlayalı, anca bu kadar birikti, ama topiği görmeseydim o bile olmayacaktı. çeyreğim yok ama mutluyum yine de
ben de sizleri çok sevdimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmm
canım uzun vadeli düşünüyorsan bence git hemen yükselmeden elindekiyle tam alman şart mı çeyrek al yarım altın al neye yetiyorsa onu al canım.
bak duru ne diyor üstte sabah 160 tl dediler , şimdi 180 tl diyorlar diye yazmış
bunları dikkate almak ve ona göre karar vermek lazım
ben kimseye alın almayın demem sadece ben fikrimi söylüyorum karar elbette senin ve sizlerin
ben olsam alırım o kadar.
Canım sevgilimle evlilik için biriktiriyoruz 4-5 senemiz var 4-5 sene içinde ne yaptık yaptık dio en iyi yatırım altın düşünüyoruz. Kışın düşer diyoruz altın fiyatları.. Haftayada 200 falan koyucaz o zaman gidip bi tam almayı düşünüyorum.
haftayı bekleyip tam altın almak yerine gramda alabilirsiiz..