- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
yani türkçe öğretmenisin iktisat hiç görmedin bu kadar yakından ilgilisin valla bravo ben okadar iktisat gördüm bişeye yaramıyo :))) sanırım takip etmekten finans sitelerini felan mı takip ediyorsun çook kıskandımmmm çokk:84:
İlahi...
Her şey şu altın hesabına bulaşmamla başladı.
Sürekli takip ettiğim iki altın yorum sitesi var.
Oralardan öğrendiklerim.
Yoksa borsaya kafam basmaz.
Dolar-tl tamam da dolar-euro denince beyin resetleniyor mesela.
Bütün yorumlarım altını neyin etkileyeceğine dair anlayacağınız.
Sorma sorma...hımm şimdi anladımm şu internet ne faydalı şeymiş türkçe öğretmenini borsacı yaptı
canım aynı şeyleri düşünüyoruz
Bence ne karar alınırsa alınsın altını yükseltecek.
Ama öyle ama böyle fırlatacak hem de.
Çünkü fed piyasayı yatıştırmak ve insanların paralarını borsaya aktaımak için olumlu kararla çıksa bile bu kriz olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.
Kriz daha da derinleşecek, insanlar borsadan parasını çekip altın alacaktır.
Belki bir iki haftalık, ki o kadar süreceğini de sanmam,bir gecikme, durağanlık gelir altına.
Olumsuz bir kararda zaten altına hücum olacağı için direkt artacaktır.
Takip ettiğimiz bir iki site var ordan öğrendi.
Ben oralarda yorumda bulunmadım sadece izledim.Dolayısıyla sormadım.
Onun mantığı eğer zirve satışı kaçırdıysam, çapraz yaparak gr arttırayım şeklinde.
İşte bu benim kesinlikle cesaret edemediğim bir şey.
Dolar piyasasını çok iyi takip edemiyorum.
Bir de al sattan gr kaybeden çok var.:)
Sorma sorma...
Eşim de böyle diyor.
Konuşuyordum geçen gün, hafif hafif yanaklarıma vurdu: İyi misin hayatım, dedi
Önce anlamadım tabi.
Sonra: İçine yatırım uzmanı mı kaçtı? Ne oldu sana, dedi .
Kızlar öncelikle hepinize günaydın ve hayırlı cumalar.
Bugün hem cuma hem kadir gecesi diye kumbaramı açmak için bugünü bekledim.Oturdum bismillah dedim paracıkları saydım. VEeeee.
Bozuk para kumbaramandan 40 tl çıktı, Birde kuytu köşeye sakladığım 15 tl var.. Onun haricinde bankada altın hesabından artan 9 tl var.. birde yine bankada faturaların üzerinden kalan 30 tl var.94 tl kadar yapıyor 5 tl da cüzdanda var onuda harçlık olarak tutuyordum ama altın 98 tl iken gidip 1 gr daha altın alıcam galiba :)) heeheheee
ayy ne güzel bir duyguymuş bu kızlar yaa..
Ayrıca bu topic bana çok faydalı oldu vallahi tasarrufu öğrendim aylardır 50 tl nin altına düşmeyen faturamız 38 tl gelmiş.. Gerçi faturayı bayram dolayısıyla 4 gün erken kestiler ama olsun yinede düşük gelmiş..
yaşasınnn..
Bugün hem cuma hem kadir gecesi diye kumbaramı açmak için bugünü bekledim.Oturdum bismillah dedim paracıkları saydım. VEeeee.
Bozuk para kumbaramandan 40 tl çıktı, Birde kuytu köşeye sakladığım 15 tl var.. Onun haricinde bankada altın hesabından artan 9 tl var.. birde yine bankada faturaların üzerinden kalan 30 tl var.94 tl kadar yapıyor 5 tl da cüzdanda var onuda harçlık olarak tutuyordum ama altın 98 tl iken gidip 1 gr daha altın alıcam galiba :)) heeheheee
Ayrıca bu topic bana çok faydalı oldu vallahi tasarrufu öğrendim aylardır 50 tl nin altına düşmeyen faturamız 38 tl gelmiş.. Gerçi faturayı bayram dolayısıyla 4 gün erken kestiler ama olsun yinede düşük gelmiş..
yaşasınnn..
yaşasınnn..
Günaydın canlarım.Hayırlı Kandiller hayırlı cumlar hepinize olsun.Eşim maaşını almış ve 160 TL kredi taksit borcum vardı onu kapatıyorum bugün ve borcum 160 TL eksiliyor ALLAH kısmet ederse.Farmasiciğim eşim bir türlü gidemedi şu bankadaki altın hesabı için imza atmaya.Pazartesi ben çalışmıyorum bankalar yarım gün açık acaba o günmü açtırsam şu hesabı gerçi yoğunda oluyorlar yarım gün ve bayram arifesi diye.Çeyrek almak istemiyorum gram almak istiyorum.Ama altın hesabını halledemezsem bu ay hiç birikimim olmayacak.Yada ben bu ayki listeye TL olarak yazayım daha sonraki ay altına çeviririm.Gerçi çokta bir TL yok bakalım hakkımızda hayırlısı gerçi birikimden önce borçlarımı kapatmam lazım.
Hangi bankayla çalışıyorsunuz bilmiyorum.Günaydın canlarım.Hayırlı Kandiller hayırlı cumlar hepinize olsun.Eşim maaşını almış ve 160 TL kredi taksit borcum vardı onu kapatıyorum bugün ve borcum 160 TL eksiliyor ALLAH kısmet ederse.Farmasiciğim eşim bir türlü gidemedi şu bankadaki altın hesabı için imza atmaya.Pazartesi ben çalışmıyorum bankalar yarım gün açık acaba o günmü açtırsam şu hesabı gerçi yoğunda oluyorlar yarım gün ve bayram arifesi diye.Çeyrek almak istemiyorum gram almak istiyorum.Ama altın hesabını halledemezsem bu ay hiç birikimim olmayacak.Yada ben bu ayki listeye TL olarak yazayım daha sonraki ay altına çeviririm.Gerçi çokta bir TL yok bakalım hakkımızda hayırlısı gerçi birikimden önce borçlarımı kapatmam lazım.
ve aleyküm selam canım hayırlı cumalar kandilin mübarek olsunselamun aleykum.. hayırlı sabhlar.. hayırlı cumalar.. hayırlı kndiller.. dua ve selametle
ÇEYREK
Alış (TL)
99.4700
Satış (TL)
100.5700
Hangi bankayla çalışıyorsunuz bilmiyorum.
Biz internetten açtık ve işlem yapıyoruz.
İmza atmadık.
İmza atmadık.
İmza atmadık.
Benim altın hesabım mayısta açıldı.Garanti ile çalışıyorum.Şu ana kadar öyle bir talep olmadı.Maaş müşterileriydim belki de o yüzden bilemiyorum.Şimdi siz imza falan deyince tedirgin oldum. Öyle bir durum olsaydı ya işlem yaptırmaz ya da size gönderdikleri gibi uyarı gönderirlerdi herhalde.Bir iki arkadaşım da benim durumumda...:)ve aleyküm selam canım hayırlı cumalar kandilin mübarek olsun
ben işbank ve de bankasya ile çalışıyorum
işbanktan internetten açtım hesabı ekrana uyarı geldi 15 gün içerisinde şubeye imza için gidin diye telefon ettin bankaya evet gelin dedi.
bankasyaya zaten şubeye gitmiştim ama hatırlamıyorum ama sanırım imza attım.
Garanti bankası...ladyfog senin altın hesabın hangi bankada? bir de internetten hesap açmayla ilgili bilgi verebilir misin, ben de deneyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?