Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

çok iyi yapmışsun aferin ,şimdi öbür ayında hazır ohhh ne güzel...

ben bu ay yapmayacağım .karışık biraz benim hesap canımcım.hatta sen benim 2200 tutarıda ordan siler misin,ama ismimi silme he:)ben şu paracaıklarımı toparlıyım adam gibi bildirim yapacağım.ama tabi para koyacağım köşeye bu ayda inş...

çok geçmiş olsun herşey inş.ama her konuda feraha ermişsiniz şükür...

hayırlı ve bereketli olsun inşş...

merhaba kızlar:)

350 tlm var 2 çeyrek gelirmi bu paraya?yada ne almamı tavsiye edersiniz?

şuanda elimden bu para çıksın diye bakıyorum yoksa harcayacağım..1 ay sonra lazım da...

merhaba kızlar:)

350 tlm var 2 çeyrek gelirmi bu paraya?yada ne almamı tavsiye edersiniz?

şuanda elimden bu para çıksın diye bakıyorum yoksa harcayacağım..1 ay sonra lazım da...

canım dün ben 160 tl den aldım
2 çeyrek eder o para bugün fiyat ne bilmiyorum ama :26: bence almaya bak

Canım benimde hesabım garantide bende internet bankacılığından açtım altın hesabını. Şubeye falan gitmemide istemediler aynı şekilde.İşlemde yapıyorum sorun yok yani..

Canım ben internetten açtırdığımda bana öyle bir uyarı gelmedi.Belki benimkide açılmıştır.[/QUOTE]

Bence seninkide açılmıştır canım bende hesabında para varsa bence bir dene bakalım. Bence Garantide öyle şubeye falan gtmek gerekmiyor. Emin olmak istiyorsan alo garantiyi ara sor.
Ha bi de demişin ya önce borçları kapatmam gerekiyor diye benimde son kalan kredi kartın aylık taksitlerim var. Geçen iki ayda da açılmışım biraz. Ben şöyle yapıyorum aylık elime geçen parayı 2 ye bölüyorum yarısını karta yarısını hesaba atıyorum.. Böylece hem birikim yapmaış hem borcumu ödemiş oluyorum. Başka türlü birikim yapamazdım yoksa.. Hem birikim yapma hevesim kaçmıyor böylelikle..

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
1 farmasi 2 cumhuriyet 3 gr tamam
2 ececikkk35 6 çeyrek 1gr tamam
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 karalahana 2200tl
5 başıyazmalıkız 1311 tl
6 taydin 4gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek tamam
9 sonbahar14 175tl 3 çeyrek tamam
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 140tl
16 vanilya30 35 tl 5 çeyrek 135 dolar
17 seyhan77 90 euro
18 nur_tfk 140 tl 2 çeyrek 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 10 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 denizinkızı 54 tl
22 ezgikc 21tl 1 gr
23 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
24 violin35 1 yarım 8 gr tamam
25 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
26 superisi87
27 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar
28 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
29 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
30 nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr tamam
31 rabia1984 100 euro
32 alici_bjk 4 çeyrek
33 mandalina01 1 çeyrek 4 gr tamam
34 efsunum
35 ESEV 150 tl
36 cerenim 1 çeyrek tamam
37 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
38 CosMo 5 çeyrek
39 mucok 110 tl 3 çeyrek 1 gr tamam
40 innuk
41 sunny66 9 çeyrek 1 yarım 1 gr tamam
42 ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr tamam
43 peri_iii
44 irras_
45 ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek tamam
46 joeyfun
47 darkseaa 7 yarım tamam
48 sabrii11 40 tl tamam
49 naz8 1 çeyrek tamam
50 xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet tamam
51 yusum 5 cumhuriyet tamam
52 minilya 10 tl 6 çeyrek tamam
53 sevimsiz_25
54 oz_lem_ 1 gr 120 euro tamam
55 gulayb 145 tl 1 cumhuriyet 1 yarım tamam
56 LPGLİ_FERRARİ 100 TL 8 çeyrek 3 cumhuriyet tamam

kızlar listeye bi göz atın bakalım yanlışlık var mı istediğiniz düzeltme var mı listeye dahil olmak isteyenler varsa da özelden bildirim yapsınlar lütfen

öğretmenimm canımm benım canımm seni ben pek çook pek severimm...sevdimdee...(farmasii...)

sabah 160 tl dediler şimdide 180 tl diyorlar çeyrek için doğrumu acepp...olmaz böyle şaka deyin yaa...

Canım ben internetten açtırdığımda bana öyle bir uyarı gelmedi.Belki benimkide açılmıştır.

Bence seninkide açılmıştır canım bende hesabında para varsa bence bir dene bakalım. Bence Garantide öyle şubeye falan gtmek gerekmiyor. Emin olmak istiyorsan alo garantiyi ara sor.
Ha bi de demişin ya önce borçları kapatmam gerekiyor diye benimde son kalan kredi kartın aylık taksitlerim var. Geçen iki ayda da açılmışım biraz. Ben şöyle yapıyorum aylık elime geçen parayı 2 ye bölüyorum yarısını karta yarısını hesaba atıyorum.. Böylece hem birikim yapmaış hem borcumu ödemiş oluyorum. Başka türlü birikim yapamazdım yoksa.. Hem birikim yapma hevesim kaçmıyor böylelikle..[/QUOTE]

canım şu anda hesapta para yok.Birazdan yatırtacağım bir miktar para bakalım inşallah alım yaparım.Seninde dediğim gibi bitanem bende öncelikle o ayki ödemem gereken kredi kartı, kredi taksiti falan varsa yatırıyorum geri kalanın bir kısmını idare etmek için ayırıyorum bir kısmınıda birikim yapıyorum.İnan 100 Tl bile birikim yapsam çok mutlu oluyorum.Eşimi bekliyorum gelecek nakit kartı almaya benden inşallah gram alabilirim ya en azından bu ayda 2 gramla kapatırım ayı.Bakalım hayırlısı.

ben de bu akşam biriktirdiğim miktarı iletirim sanırım farmasi. kumbaramda 50 lira civarı var galiba, 10 gün oldu başlayalı, anca bu kadar birikti, ama topiği görmeseydim o bile olmayacaktı. çeyreğim yok ama mutluyum yine de

öğretmenimm canımm benım canımm seni ben pek çook pek severimm...sevdimdee...(farmasii...)

sabah 160 tl dediler şimdide 180 tl diyorlar çeyrek için doğrumu acepp...olmaz böyle şaka deyin yaa...
ben de sizleri çok sevdimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmm
Kızlar benide aranıza alırmısınız? Bende biriktirmek istiyorum nakit birikmiyo Şuan 550 liram var biraz daha biriktirip tam altın mı alayım diye düşünüyorum... Gramları nerden alıyorsunuz ?

canım uzun vadeli düşünüyorsan bence git hemen yükselmeden elindekiyle tam alman şart mı çeyrek al yarım altın al neye yetiyorsa onu al canım.

bak duru ne diyor üstte sabah 160 tl dediler , şimdi 180 tl diyorlar diye yazmış
bunları dikkate almak ve ona göre karar vermek lazım
ben kimseye alın almayın demem sadece ben fikrimi söylüyorum karar elbette senin ve sizlerin
ben olsam alırım o kadar.

bereketli olsun canım
bak bunu görebilmek düşünebilmek güzel ve de önemli ya o da olmasaydı

kızlar altında hareketlenme başladı gram 101..

aslında düşükten bozdurup gram çoğaltanlardan karlı çıkıcak...

Canım sevgilimle evlilik için biriktiriyoruz 4-5 senemiz var 4-5 sene içinde ne yaptık yaptık dio en iyi yatırım altın düşünüyoruz. Kışın düşer diyoruz altın fiyatları.. Haftayada 200 falan koyucaz o zaman gidip bi tam almayı düşünüyorum.

haftayı bekleyip tam altın almak yerine gramda alabilirsiiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…