ahh kızlarrr neler oldu neler
bağırsaklarımla ilgili bi sıkıntım vardı bi süredir.Açıkçası en kötüsünden korkuyorduk.
doktora gittim salı günü korktuğumuz değilmiş. Nasıl sevindim nasıl (ben 27 yaşındayım bu arada) yine de biyopsi aldı ama korkma dedi. valla bayram ramazan herşey yalan olmuştu. o kadar sıkıntılıydım ki. ilaç kullanıyorum ama iyiyim şimdi.
artı kardeşim bana 1 senedir küstü. sebebi de benim onu almanyaya götürmemiş olmam. ben dönüş yaptım onu götürmedim. başka kırgınlıklar da oldu inat ettik uzadı gitti. bugün kullanmadığım bir mail hesabımı tamamen sevki ilahiyle açtım. bi baktım bana mail atmış dün akşam
ablamsın sen benim bu değişmeyecek filan yazmış. bütün öğleden sonra ofiste ağladımm. 1 senedir sabrede sabrede öyle hale gelmiştim ki. sanki 1 sene gün gün aktı gözlerimden...
ve bi de benimle görüşmek isteyen birisi vardı. bi kaç kere çıkmıştık filan. ama ben çok da içime sindirememiştim. ailesi ve işle ilgili de sıkıntıları vardı. o da bugün mesaj atmış. seni yormak üzmek istemem ben iyisi mi çıkayım hayatında diye. ben demek isterdim ama dilim varıp diyemiyordum. Allah'a şükür ben bişey demeden o demiş oldu.
AY valla ne gündü yaaa
acayip oldum.
Konu dışı oldu belki ama bu kadar işin arasında altına maltına baktım mı bakamadım tabi
işin aslı zaten düşüş bekliyordum, düştü gerekten de. Annem yarın alayım istersen diyor. 2 çeyrek alsın bakalım. 300 küsür tutacak. 2bin lira civarında bi param daha var ama doktor muayenesi ve biyopsi ilaç şu bu derken 500e yakın tuttu. o nedenle hesap biraz şaştı daha zekat mekat da halletmedim bakalım bi kafamı toplayım da şimdilik bu kadar benden.