• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar işte beklenen haber

Piyasalardaki bahar havası sona erdiGüne Fed'e dair iyimserlikle başlayan küresel piyasalar daha sonra kötü gelen ekonomik göstergelerin de etkisiyle satışa döndü.

Piyasalardaki bahar havası sona erdi - Bloomberg HT

bu da bence demek oluyor ki altın yükselişe geçer
bu tamamen büyüklerin küçük yatırımcıya oynadığı oyunun resmidir.
millet küçük yatırımcıya yem attı kefal gibi oyunun içine atlayanlar boğuldular ,yem oldular.
birileri milletle çok pis dalgasını geçti ve hala da geçiyor.
hem altın yatırımcısına hem de oradan kovaladıkları borsa tuzağının içine çektikleri borsa yatırımcısıyla çok fena dalga geçtiler.
gelmeyelim bu türü oyunlara arkadaşlar elinde altını olan da hiç üzülmesin beklesin bakın bakalım asıl kazanan kim olacak.

borsada şu da oluyor adam yeri geliyor hissesini aldığınız şirketiniflasını açıklayıp borsadaki tahtasını bile kapatıveriyor bu dediğim tecrübeyle sabittir çünkü bizzat yaşadım örneğin 1999 daki ihlas finans hisselerinin akıbeti gibi ....
o gün bugündür tahtası bir kapandı açabilene aşk olsun battı gitti 4000 mark o zamanın parası.
altında hiç olmazsa elinde gramın belli bu altının gramı da 0 tl ye düşmeyeceğine göre sizce sorun var mı ? :34:

bana sorarsanız hiç ama hiç sorun yok . çünkü altın bu ve de bugün yarın ya da öbür gün olmadı 3 5 10 ay sonara da olsa alıcısıyla buluşacak talep görecek mutlaka.
sevgiyle kalın kızlar .nacizane fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim.:38::38::38:
herkese bol bereketli günler diliyorum.:34::38:

cumhurıyet 650 tl olmus ben dün 720 tl dn 14 tane almıstım esimı alalıd diye ben zorladm az önce arayıp fırça attı bana altın durumu nolcak bilen varsa yazsın lütfen

Piyasalardaki bahar havası sona erdiGüne Fed'e dair iyimserlikle başlayan küresel piyasalar daha sonra kötü gelen ekonomik göstergelerin de etkisiyle satışa döndü.

millet küçük yatırımcıya yem attı kefal gibi oyunun içine atlayanlar boğuldular ,yem oldular.
hem altın yatırımcısına hem de oradan kovaladıkları borsa tuzağının içine çektikleri borsa yatırımcısıyla çok fena dalga geçtiler.
gelmeyelim bu türü oyunlara arkadaşlar elinde altını olan da hiç üzülmesin beklesin bakın bakalım asıl kazanan kim olacak.

borsada şu da oluyor adam yeri geliyor hissesini aldığınız şirketiniflasını açıklayıp borsadaki tahtasını bile kapatıveriyor bu dediğim tecrübeyle sabittir çünkü bizzat yaşadım örneğin 1999 daki ihlas finans hisselerinin akıbeti gibi ....
o gün bugündür tahtası bir kapandı açabilene aşk olsun battı gitti 4000 mark o zamanın parası.
altında hiç olmazsa elinde gramın belli bu altının gramı da 0 tl ye düşmeyeceğine göre sizce sorun var mı ? :34:

bana sorarsanız hiç ama hiç sorun yok . çünkü altın bu ve de bugün yarın ya da öbür gün olmadı 3 5 10 ay sonara da olsa alıcısıyla buluşacak talep görecek mutlaka.
sevgiyle kalın kızlar .nacizane fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim.:38::38::38:
Zaten şu anda bizimki de dahil bütün borsalar düşüşte.
Ufaktan kıpırdanma başladı.
Hadi bakalım.:1:

cumhurıyet 650 tl olmus ben dün 720 tl dn 14 tane almıstım esimı alalıd diye ben zorladm az önce arayıp fırça attı bana altın durumu nolcak bilen varsa yazsın lütfen
Çıkacak meraklanmayın.
Sadece düşüşe aldanıp bozdurmayın.
Sabır gerek ve sakinlik.

kızlar bugünkü alınan bileziğim ve diğeriyle birlikte görünüşü
şimdi alınan 15 gram diğeri 30 gramdı.

Eki Görüntüle 247078

Eki Görüntüle 247079

Eki Görüntüle 247080

Eki Görüntüle 247081

Eki Görüntüle 247082
güle güle kullan canım hayırlısı olsun inşlhh:38:

:46::46::46:çok doğru demişsin
anladım cnm sıteye gırdım de aslında fazla fıyat koymuyor taksıte böluyosun sonucta bence mantıklı bende alıyım ıstıorum aslında bakalım düşünücem...

beklerız cnm fotoyu...bu arada güle güle kullan ıns...çeyrek konusundada ıyı yapmışsın bende bugun 6.çeyreğimi aldım...:64: evde ufak tefek bısıler yapıp satıorum kadından alıcagım parayı kadın bekletmeden bugun verdı 50 tl aldım..onu alamasaydım ceyrek alamazdım cunku elımde para kalmazdı 60 tl vardı 10 tl sını pazarda harcadım suan 50 tl var kumbarama da 10 tl attım hadı hayırlısı bak bayrama kadar alırım dıyodum aldım çeyregı..:16:

evt cnm bende bankaya hesap actırıyım mı gr alsammı dıye dusunuyodum hatta kararlıydım bugun bankaya hesap actırcaktım ama vazgectımm ceyreklerıme kıyamadım ..belkı ılerde actırırım dursun çeyreklerımmm dedımm..
hayırlı bereketli olsun canım çeyreklerin:38:

canım üzülme bu düşüş geçici görün bakın,bende eşime baskı yapıyordum dün aldırdım bugün düştü ya işten gelince şakasına takıldı bana da:1:araba parasına da alalımmı altın dedi yok dedim o kadar risk almayalım kısa süre içinde alcaz çünkü arabayı,hayırlısı artık :38:

merhaba kızlar :92:

az önce çarşıdan geldim :10:

eski tarihli 2 tane çeyrek aldım 158 tl den :34:

belki yine çıkış yapar diye gelecek ayın gün çeyreğinide aldım şimdiden inş şansıma düşüş olmaz :89:

kuyumcuya bu düşüş kalıcı mıdır sizce yine yükselir mi dedim bilir kişi edasıyla şu cevabı verdi "belli olmaz":60:

içimden dedimki onu kk da kızlarla bizde diyoruz :60:o kadarını biliyoruz yani :9:

birde kumbiriğime 5 tl attım bugünlük haberler bu kadar benden :34:

günaydın hanımlar dün işten izin aldım.. 103 liradan 50 gr altın aldım.. daha fazla alıcaktım ama düşüş korkuttu açıkçası duruma göre tekrar bakıcam.. ama altın aldığıma sevinemedim:(:((: göz doktoruna gittim hazır izin almışken.. numaram artmış.. astigmat var bende gözlüğü bir tek pcde iş yaparken takıyordum.. 4 numara olmuş gözüm ya:(:( doktor bir sürü kızdı aynı doktora gidiyorum hep önceki geldiğindede uyardım şu haline bak sanki bir haftadır ağlamış gibi gözlerin.. lens bile olmaz sana ya gözlüğü takıcaksın yada lazer dedi.. sanırım lazer olcam..

altınların hayırlı bereketli olsun canım..

hastalığın içinde Rabbim şifa versin inş:70:

günaydın kızlar....

bende az önce akşam eft limitimi halletmediğim için 500 tl lik yani 99,55 tlden 5 gr altın aldım altın hesabımdan.eğer halledebilirsem bir 5 gr daha alıcam düşmüşken inş.paracıklarımı toparlayabilseydim daha güzel olacaktı ama hayırlısı.

ay topiğin ilk zamnlarında kumbaraya para koyduk kpyamadık onu sıkıntı ediyorduk,şimdi topik borsaya döndü valla.
kalbim dayanmıyor artık takip etmeye...:45:

aslında ben birazda şöyle düşünüyorum.şimdi elimizde paramız olduğunda ve gidip mesela bilezik yaptığımızda alıp kenara koyup unutuyoruz bu yatırımı.ama altın hesaplarımız olduğundan beridir,sürekli insanın gözü gr tutarlarında oluyor ister istemez.altın elimizde altın olarak var oldupunda azcık yükseldi hemen bozdurayım gibi bir düşünce olmuyor kafamızdada,hesapta olduğunda azcık oynamalarda bozdurma yada alma telaşına giriyoruz.

bu heyecana kalp dayanmaz haydi gelin hep beraber kapatalım bu hesapları:66:yoksa stresten altın topiki kalmayacak yakında:87:

şaka bir yana herkese hayırlı ve bereketli birikimler.
en doğru kararlarla inş...

kardeşcim çok mantıklı yazmışsın :46:

bu hesap olayı elimizin altında olunca sürekli açıp açıp bakar olduk :9:

moral bozmamak hep ileriye dönük düşünmek lazım galiba

yoksa günler önce 108 den aldığım gramlar için oturup ağlayasım var :60:

bilezik çeyrek ve gramaltın alanlara hayırlı olsun bu düşüş iyi bir fırsat keşke param olsa bende alsam :) bugünlerdecok halsizim kızlarhavlar sıcak hamilelikten sanırım sürekli basım dönüyor yatıyorum hepinize bol birikimli günler diliyorum ayın 15 ne kadar yükselirmisizcealtın yine eski seviyesine dönermi tecrübeli arkadslardan yorum bekliyorum ben gramı 108 den aldım gram bası 10 lira zararım var ama uzun vadee düşündüğmden takmıyorum bekleyp şimdialsamiyiolurdu ama nasip :)) olsun aldık yaa diyorum

merhaba kızlar :92:

az önce çarşıdan geldim :10:

eski tarihli 2 tane çeyrek aldım 158 tl den :34:

belki yine çıkış yapar diye gelecek ayın gün çeyreğinide aldım şimdiden inş şansıma düşüş olmaz :89:

kuyumcuya bu düşüş kalıcı mıdır sizce yine yükselir mi dedim bilir kişi edasıyla şu cevabı verdi "belli olmaz":60:

içimden dedimki onu kk da kızlarla bizde diyoruz :60:o kadarını biliyoruz yani :9:

birde kumbiriğime 5 tl attım bugünlük haberler bu kadar benden :34:
hayırlı olsun canım ya burası neden bu kadar pahalı uyanık esnaflar ya,bende 168den aldım :50:birde gram altın 100 tl dedi ama benim gramı 91 den saydı 1.2 tl olsa neyse 9 tl eksik aldım:50:

kızlar hepinize hayırlı geceler.
bugün cuma akşamı bol bol dua yapalım altın kızlar .
allah dualarımızı kabul etsin bizi darda koymasın inşaallah amin.:40:

kızlar ons ve dolar yönünü yukarıya çevirdi bakalım hayırlısı altının gram fiyatı da yükselişe geçti umarım bayrama bayram gibi haberlerle gireriz:34:

arkadaşlar bu arada ağustos ayı birikim listesi için bildirimlerinizi bekliyorum ayın 28 inde yayınlayacağım bu sefer 29 u malum arefe herkesin kendine göre işi olur.
yarın ve yarından sonra umarım bildirimler tamamlanmış olur:34:

Başıyazmalı ve altın alan arkadaşlar hayırlı olsun . Darısı başıma . Bir çeyrekte yükselmeden ben alabilirim umarım . :16:

bu dünyada uğrasıp duruyoruz fakat öbür dünya için bişiyimiz yok kendım ıcın söluyorum ınsss bol bol dua edelım rabbım bızı su ramazan ayında mağfiret eden kullarından eylesın cennetle müjdelenilenlerden etsın...
kadir geceniz mübarek olsun şimdiden dıyorum cunku bu 10 gunde saklı kadir gecesi...bulanlardan olalım inş...

Back