Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Başıyazmalı ve altın alan arkadaşlar hayırlı olsun . Darısı başıma . Bir çeyrekte yükselmeden ben alabilirim umarım .

teşekkürler canım
aminnn inş cümlemiz için..

AMİN dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

ahh kızlarrr neler oldu neler bağırsaklarımla ilgili bi sıkıntım vardı bi süredir.Açıkçası en kötüsünden korkuyorduk. doktora gittim salı günü korktuğumuz değilmiş. Nasıl sevindim nasıl (ben 27 yaşındayım bu arada) yine de biyopsi aldı ama korkma dedi. valla bayram ramazan herşey yalan olmuştu. o kadar sıkıntılıydım ki. ilaç kullanıyorum ama iyiyim şimdi.
artı kardeşim bana 1 senedir küstü. sebebi de benim onu almanyaya götürmemiş olmam. ben dönüş yaptım onu götürmedim. başka kırgınlıklar da oldu inat ettik uzadı gitti. bugün kullanmadığım bir mail hesabımı tamamen sevki ilahiyle açtım. bi baktım bana mail atmış dün akşam ablamsın sen benim bu değişmeyecek filan yazmış. bütün öğleden sonra ofiste ağladımm. 1 senedir sabrede sabrede öyle hale gelmiştim ki. sanki 1 sene gün gün aktı gözlerimden...
ve bi de benimle görüşmek isteyen birisi vardı. bi kaç kere çıkmıştık filan. ama ben çok da içime sindirememiştim. ailesi ve işle ilgili de sıkıntıları vardı. o da bugün mesaj atmış. seni yormak üzmek istemem ben iyisi mi çıkayım hayatında diye. ben demek isterdim ama dilim varıp diyemiyordum. Allah'a şükür ben bişey demeden o demiş oldu.
AY valla ne gündü yaaa acayip oldum.
Konu dışı oldu belki ama bu kadar işin arasında altına maltına baktım mı bakamadım tabi işin aslı zaten düşüş bekliyordum, düştü gerekten de. Annem yarın alayım istersen diyor. 2 çeyrek alsın bakalım. 300 küsür tutacak. 2bin lira civarında bi param daha var ama doktor muayenesi ve biyopsi ilaç şu bu derken 500e yakın tuttu. o nedenle hesap biraz şaştı daha zekat mekat da halletmedim bakalım bi kafamı toplayım da şimdilik bu kadar benden.

caanım geçmiş olsunn,kötü değilmiş çok sevindim kardeşinle barışmanada sevindim kardeşten yakını varmı ki

canım yaa çok doğru yazmışsın,aynı şeyleri düşünür dururum bende,allah dualarımızı kabul etsin inşlh

canım çok geçmiş olsun.
hayatında bazı şeyler de yoluna girmiş gözün aydın.
bayram öncesi harika haberler olmuş senin için.
hep daha iyiye güzele sağlıkla inşallah

hastalıkta saaglıkta bız ınsanlar ıcın gecmış olsun cnm Allah bı daha yaşatmasın inş..

Günaydın.
Bugün piyasalar için büyük gün.
Malum herkesin gözü kulağı fed toplantısında.
Gece Asyalılar sağ olsun altın almışlar biraz.
Ons yükselmiş o yüzden.
Ancak dananın kuyruğu toplantıdan sonra kopacak.
Asıl seyir o zaman belli olacak.
Herkese hayırlı birikimler.

günaydın arkadaşlar herkese bereketli bol kazançlar
cumamız mübarek olsun

sen ikisatmı okudun ?

Farmasi günaydın.
Bir konuda fikrini almak istiyorum.
Bu son düşüşte telaşlanan altından çıkmak isteyen arkadaşım çok oldu.
Ancak tl ile değil usd ile yaptılar.
TL ile çıksalar zarar edebilirlerdi ama usd ile gr arttırdılar.
Sonrasında tekrar TL ve en son dün 1710 seviyesinden tekrar altın alımı yaptılar.
Sen bunu yapıyor musun?
Yapıyorsan nasıl ön görüyorsun anlatır mısın?

dün tam altın aldım 660 dan
canım bereketli olsun bu düzeltme senin için süper fırsat olmuş.

evet ladyfogcum hayırlısıyla bugün fed amcadan para genişleme politikası çıkıverirse işte o zmaan altını tutabilene aşk olsun
ama abd nin bu kararı almaktan başka da şansı var mı ? bence yok iyice köşeye sıkıştı .
ekonomisi için bu kararı almak zorunda görünüyor öyle değil mi?

günaydın hanımlar...cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun...günün altın fiyatları ne zaman belli olur ....çeyrek ne kadar olmuş merak ediyorum..

hım anladım canım arkadaşların çapraz yapmışlar ama ben hiç yapmadım sadece adını biliyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum inan.
okuduğum yorum köşelerinden öğrendim.ama demekki arkadaşların baya profesyonel o zaman bu konularda.

günaydın hanımlar...cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun...günün altın fiyatları ne zaman belli olur ....çeyrek ne kadar olmuş merak ediyorum..

günaydın ve de AMİNNNNNNNNN canım.
altın fiyatları saat 09:00 da belli olur ama onsun şuanki fiyatına göre 100 tl civarında açılır
çeyrek dünle büyük ihtimal aynıdır.

Bence ne karar alınırsa alınsın altını yükseltecek.
Ama öyle ama böyle fırlatacak hem de.
Çünkü fed piyasayı yatıştırmak ve insanların paralarını borsaya aktaımak için olumlu kararla çıksa bile bu kriz olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.
Kriz daha da derinleşecek, insanlar borsadan parasını çekip altın alacaktır.
Belki bir iki haftalık, ki o kadar süreceğini de sanmam,bir gecikme, durağanlık gelir altına.
Olumsuz bir kararda zaten altına hücum olacağı için direkt artacaktır.

Hayır, iktisatla hiç alakam yok.
Türkçe öğretmeniyim.:)

yani türkçe öğretmenisin iktisat hiç görmedin bu kadar yakından ilgilisin valla bravo ben okadar iktisat gördüm bişeye yaramıyo :))) sanırım takip etmekten finans sitelerini felan mı takip ediyorsun çook kıskandımmmm çokk :84:

Takip ettiğimiz bir iki site var ordan öğrendi.
Ben oralarda yorumda bulunmadım sadece izledim.Dolayısıyla sormadım.
Onun mantığı eğer zirve satışı kaçırdıysam, çapraz yaparak gr arttırayım şeklinde.
İşte bu benim kesinlikle cesaret edemediğim bir şey.
Dolar piyasasını çok iyi takip edemiyorum.
Bir de al sattan gr kaybeden çok var.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…