Başıyazmalı ve altın alan arkadaşlar hayırlı olsun . Darısı başıma . Bir çeyrekte yükselmeden ben alabilirim umarım .
aminnn inş cümlemiz için..bu dünyada uğrasıp duruyoruz fakat öbür dünya için bişiyimiz yok kendım ıcın söluyorum ınsss bol bol dua edelım rabbım bızı su ramazan ayında mağfiret eden kullarından eylesın cennetle müjdelenilenlerden etsın...
kadir geceniz mübarek olsun şimdiden dıyorum cunku bu 10 gunde saklı kadir gecesi...bulanlardan olalım inş...
bu dünyada uğrasıp duruyoruz fakat öbür dünya için bişiyimiz yok kendım ıcın söluyorum ınsss bol bol dua edelım rabbım bızı su ramazan ayında mağfiret eden kullarından eylesın cennetle müjdelenilenlerden etsın...
kadir geceniz mübarek olsun şimdiden dıyorum cunku bu 10 gunde saklı kadir gecesi...bulanlardan olalım inş...
caanım geçmiş olsunn,kötü değilmiş çok sevindim kardeşinle barışmanada sevindim kardeşten yakını varmı kiahh kızlarrr neler oldu nelerbağırsaklarımla ilgili bi sıkıntım vardı bi süredir.Açıkçası en kötüsünden korkuyorduk. doktora gittim salı günü korktuğumuz değilmiş. Nasıl sevindim nasıl (ben 27 yaşındayım bu arada) yine de biyopsi aldı ama korkma dedi. valla bayram ramazan herşey yalan olmuştu. o kadar sıkıntılıydım ki. ilaç kullanıyorum ama iyiyim şimdi.
artı kardeşim bana 1 senedir küstü. sebebi de benim onu almanyaya götürmemiş olmam. ben dönüş yaptım onu götürmedim. başka kırgınlıklar da oldu inat ettik uzadı gitti. bugün kullanmadığım bir mail hesabımı tamamen sevki ilahiyle açtım. bi baktım bana mail atmış dün akşamablamsın sen benim bu değişmeyecek filan yazmış. bütün öğleden sonra ofiste ağladımm. 1 senedir sabrede sabrede öyle hale gelmiştim ki. sanki 1 sene gün gün aktı gözlerimden...
ve bi de benimle görüşmek isteyen birisi vardı. bi kaç kere çıkmıştık filan. ama ben çok da içime sindirememiştim. ailesi ve işle ilgili de sıkıntıları vardı. o da bugün mesaj atmış. seni yormak üzmek istemem ben iyisi mi çıkayım hayatında diye. ben demek isterdim ama dilim varıp diyemiyordum. Allah'a şükür ben bişey demeden o demiş oldu.
AY valla ne gündü yaaaacayip oldum.
Konu dışı oldu belki ama bu kadar işin arasında altına maltına baktım mı bakamadım tabiişin aslı zaten düşüş bekliyordum, düştü gerekten de. Annem yarın alayım istersen diyor. 2 çeyrek alsın bakalım. 300 küsür tutacak. 2bin lira civarında bi param daha var ama doktor muayenesi ve biyopsi ilaç şu bu derken 500e yakın tuttu. o nedenle hesap biraz şaştı daha zekat mekat da halletmedim bakalım bi kafamı toplayım da şimdilik bu kadar benden.
bu dünyada uğrasıp duruyoruz fakat öbür dünya için bişiyimiz yok kendım ıcın söluyorum ınsss bol bol dua edelım rabbım bızı su ramazan ayında mağfiret eden kullarından eylesın cennetle müjdelenilenlerden etsın...
ahh kızlarrr neler oldu nelerbağırsaklarımla ilgili bi sıkıntım vardı bi süredir.Açıkçası en kötüsünden korkuyorduk. doktora gittim salı günü korktuğumuz değilmiş. Nasıl sevindim nasıl (ben 27 yaşındayım bu arada) yine de biyopsi aldı ama korkma dedi. valla bayram ramazan herşey yalan olmuştu. o kadar sıkıntılıydım ki. ilaç kullanıyorum ama iyiyim şimdi.
artı kardeşim bana 1 senedir küstü. sebebi de benim onu almanyaya götürmemiş olmam. ben dönüş yaptım onu götürmedim. başka kırgınlıklar da oldu inat ettik uzadı gitti. bugün kullanmadığım bir mail hesabımı tamamen sevki ilahiyle açtım. bi baktım bana mail atmış dün akşamablamsın sen benim bu değişmeyecek filan yazmış. bütün öğleden sonra ofiste ağladımm. 1 senedir sabrede sabrede öyle hale gelmiştim ki. sanki 1 sene gün gün aktı gözlerimden...
ve bi de benimle görüşmek isteyen birisi vardı. bi kaç kere çıkmıştık filan. ama ben çok da içime sindirememiştim. ailesi ve işle ilgili de sıkıntıları vardı. o da bugün mesaj atmış. seni yormak üzmek istemem ben iyisi mi çıkayım hayatında diye. ben demek isterdim ama dilim varıp diyemiyordum. Allah'a şükür ben bişey demeden o demiş oldu.
Konu dışı oldu belki ama bu kadar işin arasında altına maltına baktım mı bakamadım tabiişin aslı zaten düşüş bekliyordum, düştü gerekten de. Annem yarın alayım istersen diyor. 2 çeyrek alsın bakalım. 300 küsür tutacak. 2bin lira civarında bi param daha var ama doktor muayenesi ve biyopsi ilaç şu bu derken 500e yakın tuttu. o nedenle hesap biraz şaştı daha zekat mekat da halletmedim bakalım bi kafamı toplayım da şimdilik bu kadar benden.
ahh kızlarrr neler oldu nelerbağırsaklarımla ilgili bi sıkıntım vardı bi süredir.Açıkçası en kötüsünden korkuyorduk. doktora gittim salı günü korktuğumuz değilmiş. Nasıl sevindim nasıl (ben 27 yaşındayım bu arada) yine de biyopsi aldı ama korkma dedi. valla bayram ramazan herşey yalan olmuştu. o kadar sıkıntılıydım ki. ilaç kullanıyorum ama iyiyim şimdi.
Günaydın.
Bugün piyasalar için büyük gün.
Malum herkesin gözü kulağı fed toplantısında.
Gece Asyalılar sağ olsun altın almışlar biraz.
Ons yükselmiş o yüzden.
Ancak dananın kuyruğu toplantıdan sonra kopacak.
Asıl seyir o zaman belli olacak.
Herkese hayırlı birikimler.
Hayır, iktisatla hiç alakam yok.sen ikisatmı okudun ?
canım bereketli olsun bu düzeltme senin için süper fırsat olmuş.dün tam altın aldım 660 dan
Günaydın.
Bugün piyasalar için büyük gün.
Malum herkesin gözü kulağı fed toplantısında.
Gece Asyalılar sağ olsun altın almışlar biraz.
Ons yükselmiş o yüzden.
Ancak dananın kuyruğu toplantıdan sonra kopacak.
Asıl seyir o zaman belli olacak.
Herkese hayırlı birikimler.
Farmasi günaydın.
Bir konuda fikrini almak istiyorum.
Bu son düşüşte telaşlanan altından çıkmak isteyen arkadaşım çok oldu.
Ancak tl ile değil usd ile yaptılar.
TL ile çıksalar zarar edebilirlerdi ama usd ile gr arttırdılar.
Sonrasında tekrar TL ve en son dün 1710 seviyesinden tekrar altın alımı yaptılar.
Sen bunu yapıyor musun?
Yapıyorsan nasıl ön görüyorsun anlatır mısın?
günaydın hanımlar...cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun...günün altın fiyatları ne zaman belli olur ....çeyrek ne kadar olmuş merak ediyorum..
Bence ne karar alınırsa alınsın altını yükseltecek.canım bereketli olsun bu düzeltme senin için süper fırsat olmuş.
evet ladyfogcum hayırlısıyla bugün fed amcadan para genişleme politikası çıkıverirse işte o zmaan altını tutabilene aşk olsun
ama abd nin bu kararı almaktan başka da şansı var mı ? bence yok iyice köşeye sıkıştı .
ekonomisi için bu kararı almak zorunda görünüyor öyle değil mi?
Hayır, iktisatla hiç alakam yok.
Türkçe öğretmeniyim.:)
Takip ettiğimiz bir iki site var ordan öğrendi.hım anladım canım arkadaşların çapraz yapmışlar ama ben hiç yapmadım sadece adını biliyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum inan.
okuduğum yorum köşelerinden öğrendim.ama demekki arkadaşların baya profesyonel o zaman bu konularda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?