• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

inşallah eylül sonunda bende alabilriim ..
Benide katsanızya listeye :62:

Sizin orası neresi ki ?

Arkadaşlar o kadar emin olduğunuz kuyumcuya bile güvenmeyin tek tek sorun

Tabii siz gezerken düşmemesi ya da çıkmaması da lazım

sordum canım sordum zaten ilçede 4 kuyumcu var,bundan sonra merkezde çalışcam nasılsa ordaki kuyumcuları öğrenip ordan alcam

bereketli olsun canım hemşomm
ayrıca kim diyor gram altın satarken düşmez diye alış ve satış fiyatı yok mu elbette düşer.
bir de sizin orada çok pahalıymış bak ben burada daha şimdi 160 tl ye aldım çeyreği :34:

evet canım pahalı burası neyse hayırlısı bundan sonra merkezden alıcam:38:hayırlı olsun minnoşun çeyreğide:38::38:

kızlar bugünkü alınan bileziğim ve diğeriyle birlikte görünüşü
şimdi alınan 15 gram diğeri 30 gramdı.

$DSC01442.jpg

$DSC01443.jpg

$DSC01446.jpg

$DSC01447.jpg

$DSC01448.jpg

Evet minilya h.b.'dan aldım, beni peşin fiyatına 12 taksit olması cezbetti ama herşeyin bir bedeli var o da satış fiyatı daha yüksekti:27: Bir tam altın piyasa satış fiyatından 50 tl fazlaydı ama 12 aya böldüm ve aylık 4 tl fazladan verme gibi bir rakamı görünce aldım. Bu olay o an elinde naktin yoksa ama altın almak istiyorsan avantajlı. Ama naktin varsa gidip kuyumcudan nakitle almak daha avantajlı:21:

anladım cnm sıteye gırdım de aslında fazla fıyat koymuyor taksıte böluyosun sonucta bence mantıklı bende alıyım ıstıorum aslında bakalım düşünücem...

kızlar altının düşmesi bana da yaradı bugün annem oğlanların sünnetinde bana takacağı bileziği bugün aldı.
fotoğrafını çekip koyacaktım.
makinanın pili bitmiş. ama nasipse en kısa zamanda inşallah koyacağım.:34:

bir de şanslı küçük oğluma 160 tl den 1 çeyrek aldım kumbişindeki parasıyla:34:

beklerız cnm fotoyu...bu arada güle güle kullan ıns...çeyrek konusundada ıyı yapmışsın bende bugun 6.çeyreğimi aldım...:64: evde ufak tefek bısıler yapıp satıorum kadından alıcagım parayı kadın bekletmeden bugun verdı 50 tl aldım..onu alamasaydım ceyrek alamazdım cunku elımde para kalmazdı 60 tl vardı 10 tl sını pazarda harcadım suan 50 tl var kumbarama da 10 tl attım hadı hayırlısı bak bayrama kadar alırım dıyodum aldım çeyregı..:16:

slm kızlar ,bugün 1 çeyrek aldım 168den,birde grm altını çeyreğe çevirdim güyaa satarken düşmüyordu 91 den saydı benim gram altını:57::57::47::47:

evt cnm bende bankaya hesap actırıyım mı gr alsammı dıye dusunuyodum hatta kararlıydım bugun bankaya hesap actırcaktım ama vazgectımm ceyreklerıme kıyamadım ..belkı ılerde actırırım dursun çeyreklerımmm dedımm..

farmasiciğim hayırlı olsun allahh daha daha çok versin inşallah...herkese bol bereketli birikimler olsunn kızlar

anladım cnm sıteye gırdım de aslında fazla fıyat koymuyor taksıte böluyosun sonucta bence mantıklı bende alıyım ıstıorum aslında bakalım düşünücem...

beklerız cnm fotoyu...bu arada güle güle kullan ıns...çeyrek konusundada ıyı yapmışsın bende bugun 6.çeyreğimi aldım...:64: evde ufak tefek bısıler yapıp satıorum kadından alıcagım parayı kadın bekletmeden bugun verdı 50 tl aldım..onu alamasaydım ceyrek alamazdım cunku elımde para kalmazdı 60 tl vardı 10 tl sını pazarda harcadım suan 50 tl var kumbarama da 10 tl attım hadı hayırlısı bak bayrama kadar alırım dıyodum aldım çeyregı..:16:

evt cnm bende bankaya hesap actırıyım mı gr alsammı dıye dusunuyodum hatta kararlıydım bugun bankaya hesap actırcaktım ama vazgectımm ceyreklerıme kıyamadım ..belkı ılerde actırırım dursun çeyreklerımmm dedımm..
ohhhhh hayırlı olsun canım daha nicelerine kavuştursun Rabbim bereketiyle inşallah:nazar::nazar::nazar:
farmasiciğim hayırlı olsun allahh daha daha çok versin inşallah...herkese bol bereketli birikimler olsunn kızlar

Allah senden razı olsun bitanem daha güzelleri sizlerin olsun :38:

violin35 çok teşekkür ederim bitanem darısı başına inşallah :38:

Son düzenleme:
kızlar işte beklenen haber

Piyasalardaki bahar havası sona erdiGüne Fed'e dair iyimserlikle başlayan küresel piyasalar daha sonra kötü gelen ekonomik göstergelerin de etkisiyle satışa döndü.

Piyasalardaki bahar havası sona erdi - Bloomberg HT

bu da bence demek oluyor ki altın yükselişe geçer
bu tamamen büyüklerin küçük yatırımcıya oynadığı oyunun resmidir.
millet küçük yatırımcıya yem attı kefal gibi oyunun içine atlayanlar boğuldular ,yem oldular.
birileri milletle çok pis dalgasını geçti ve hala da geçiyor.
hem altın yatırımcısına hem de oradan kovaladıkları borsa tuzağının içine çektikleri borsa yatırımcısıyla çok fena dalga geçtiler.
gelmeyelim bu türü oyunlara arkadaşlar elinde altını olan da hiç üzülmesin beklesin bakın bakalım asıl kazanan kim olacak.

borsada şu da oluyor adam yeri geliyor hissesini aldığınız şirketiniflasını açıklayıp borsadaki tahtasını bile kapatıveriyor bu dediğim tecrübeyle sabittir çünkü bizzat yaşadım örneğin 1999 daki ihlas finans hisselerinin akıbeti gibi ....
o gün bugündür tahtası bir kapandı açabilene aşk olsun battı gitti 4000 mark o zamanın parası.
altında hiç olmazsa elinde gramın belli bu altının gramı da 0 tl ye düşmeyeceğine göre sizce sorun var mı ? :34:

bana sorarsanız hiç ama hiç sorun yok . çünkü altın bu ve de bugün yarın ya da öbür gün olmadı 3 5 10 ay sonara da olsa alıcısıyla buluşacak talep görecek mutlaka.
sevgiyle kalın kızlar .nacizane fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim.:38::38::38:
herkese bol bereketli günler diliyorum.:34::38:

Son düzenleme:

cnm çok guzel bılezıgınnnn güle güle kulllannnn:16::kkk:

farmasi hayırlı olsun

:3:Farmasi bileziğiniz de çeyreğiniz de hayırlı olsun.
Güzel günlerde kullanın.

kızlar hepinizden de Allah razı olsun daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.:16:

Back