• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

halen 567 gr ile altındayım satmaya da niyetim yok tam tersine elime para geçtikçe altın alacağım nasipse inşallah
ve kendime hedef koydum 25 ağustos 2012 de mevcut o anki durumumu burada paylaşacağım ömrüm vefa ederse inşallah:34::9:
amanın farmasi daha geçen gün 500gr değil miydi senin altının, hangi ara 567'ye çıktı :52: :52:
Valla hızına yetişemez olduk, seni topiğin altın kadını ilan ediyorum =))
Seneye Allah nasip ederse hepimiz karşılaştırma yapalım 25 ağustos'u hatırlatırsın sen bize. Valla çoook güzel olur. Birikime devam ....

Selam kızlar, şu eşimde bir maaşını alamadı gitti.Yarın demişler uyanık patronlar bayramlık kimse para istemesinler diye yapıyorlar.Araya bayram girecek ben en geç pazartesi bu işleri halletmem gerekiyor.Gerçi pazartesi bankalar yarım gün açık ve ben çalışmayacağım o zaman gider altın alırım veya ben gider artık altın hesabı açtırırım başka şansım kalmadı.Oyyy kafam allak bullak kızlar ya.Şu altın çıldırtıyor beni neden zamanında param varken birikim yapmamışımda hep boşa harcamışım.9 yıldır çalışıyorum ve bakıyorum evlenene kadar hiçbirşey yapmamışım
Boşver geçmişi rabia. Bundan sonra yaparsın sen de birikimini.

ay kızlar bugün d.günüm
sanırım eşimi evde beklemeliyim
yoksa birikimimizle biraz altın almaya çıkmayı teklif edebilirdim :D
yarın söyleyeyim artık

Doğumgünün kutlu olsun sonbahar :71:

Venezuela, ABD ve Avrupa bankalarının kasalarında tutulan altın rezervini ülkeye getirme kararı aldı. Venezuela'nın yabancı ülkelerdeki döviz rezervlerini de Batı bankalarından çekmesi bekleniyor

Bugün ben de almayı düşünüyorum.
Bayram sadece bize tatil. Dünya çalışmaya devam edecek.
Malum altın da dünyadan çok etkileniyor.
Eğer bayramda artış olursa işlem yapamayacağız.
Alım için şu an uygun fiyatlar bence.

evet katlıyorum canım...

ay kızlar bugün d.günüm
sanırım eşimi evde beklemeliyim
yoksa birikimimizle biraz altın almaya çıkmayı teklif edebilirdim :D
yarın söyleyeyim artık

hayrılı ve uzun ömürlü yaşlara inş canım...

mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım
yeni yaşının hayırlara vesile olması dileğiyleeeeeeeeeee
sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yıllara bitanem:38:

nice senelere canım umarım herşey gönlünce olur yeni yaşındaa :71:

amanın farmasi daha geçen gün 500gr değil miydi senin altının, hangi ara 567'ye çıktı :52: :52:
Valla hızına yetişemez olduk, seni topiğin altın kadını ilan ediyorum =))
Seneye Allah nasip ederse hepimiz karşılaştırma yapalım 25 ağustos'u hatırlatırsın sen bize. Valla çoook güzel olur. Birikime devam ....

Boşver geçmişi rabia. Bundan sonra yaparsın sen de birikimini.

Doğumgünün kutlu olsun sonbahar :71:

evet katlıyorum canım...

hayrılı ve uzun ömürlü yaşlara inş canım...

sağolun kızlarrr. aminnn inş.

kızlar ben dün 14 cumhuriyet almıştım tanesi 720 tl den. altın düşùşe geçmiş sinirlerim bozuldu zarardamıyım ben . Eşimın araba parasıydı zar zor ikna etmıştm altın alalım diye ay napcam ben ya

kızlar ben dün 14 cumhuriyet almıştım tanesi 720 tl den. altın düşùşe geçmiş sinirlerim bozuldu zarardamıyım ben . Eşimın araba parasıydı zar zor ikna etmıştm altın alalım diye ay napcam ben ya

üzülme cnmmcımm uzun vadelı aldıysan elbette kı altın fıyatları yukselıcektır ayrıca benımde bankada 14 bın tl mız altında suan ne kadar ınmıstır kımbılır bende moral bozuklugu yapmıyorum ayrıcana ben kendım altın düşsün dıye dua edıyordum cunku alım zorlasmıstı...suan altın almanın tam zamanııı bırden yukselınce korkmustum asıl..
altını olan her zaman kazanır bunu unutma...
bu arada bugun gıdıp altın hesabı actırıyım dıyorummm ıns hayırlısı olur...

Zaten 1-2 ay sonra bozdururum diye almamışsındır sanırım ceyocum, şu an biraz zarardasın ama 1-2 yıl olarak düşünmelisin. Paniğe kapılmamaya çalışalım. Ben de mesela taksitle 1 tam 1 yarım aldım geçen, taksit olduğundan zaten epeeyce yüksek aldım piyasa fiyatından. Aldıktan sonra hep ufak ufak yükseldi ama ben de şimdi zarardayım. Dişimizi sıkıp biraz bekleyelim bakalım. Borsa olsun altın fonu olsun her daim riske açık ama kazandırdığında da iyi kazandırır. Vadeli mevduat daha risksiz ama şu aralar getirisi de çok düşük. Bizim yaptığımız uzun vadede karlı çünkü o paraları bunlara yatırmasak nasıl olsa harcayacağız, nakit para durmuyor Allah için illa gidecek bir yer çıkıyor bir de bakıyosun para mara kalmamış artık:53::1:

Alış (TL)
154.8700
Satış (TL)
168.0000

bn 745 almıştım:(
ama bozmuaycam 2yıl bişicik olmaz:)

kızlarrr zaten kısa vadelı altın kazandırmazzz uzun vadede ıns hepımız kazanıcazz altına yatırımın tam zamanııı ıns bu dönemı ıyı degerlendırıp yatırım yaparızz...

Zaten 1-2 ay sonra bozdururum diye almamışsındır sanırım ceyocum, şu an biraz zarardasın ama 1-2 yıl olarak düşünmelisin. Paniğe kapılmamaya çalışalım. Ben de mesela taksitle 1 tam 1 yarım aldım geçen, taksit olduğundan zaten epeeyce yüksek aldım piyasa fiyatından. Aldıktan sonra hep ufak ufak yükseldi ama ben de şimdi zarardayım. Dişimizi sıkıp biraz bekleyelim bakalım. Borsa olsun altın fonu olsun her daim riske açık ama kazandırdığında da iyi kazandırır. Vadeli mevduat daha risksiz ama şu aralar getirisi de çok düşük. Bizim yaptığımız uzun vadede karlı çünkü o paraları bunlara yatırmasak nasıl olsa harcayacağız, nakit para durmuyor Allah için illa gidecek bir yer çıkıyor bir de bakıyosun para mara kalmamış artık:53::1:

aslında bende taksıtle almayı düşünüyorum kaça aldın?ve kaç kaç taksıtle öduyorsun...bılgılendırırsen sevınırım...tahmınen h.b den mı aldın?

üzülme cnmmcımm uzun vadelı aldıysan elbette kı altın fıyatları yukselıcektır ayrıca benımde bankada 14 bın tl mız altında suan ne kadar ınmıstır kımbılır bende moral bozuklugu yapmıyorum ayrıcana ben kendım altın düşsün dıye dua edıyordum cunku alım zorlasmıstı...suan altın almanın tam zamanııı bırden yukselınce korkmustum asıl..
altını olan her zaman kazanır bunu unutma...
bu arada bugun gıdıp altın hesabı actırıyım dıyorummm ıns hayırlısı olur...

almak için para kalmadı:D

aslında bende taksıtle almayı düşünüyorum kaça aldın?ve kaç kaç taksıtle öduyorsun...bılgılendırırsen sevınırım...tahmınen h.b den mı aldın?

Evet minilya h.b.'dan aldım, beni peşin fiyatına 12 taksit olması cezbetti ama herşeyin bir bedeli var o da satış fiyatı daha yüksekti:27: Bir tam altın piyasa satış fiyatından 50 tl fazlaydı ama 12 aya böldüm ve aylık 4 tl fazladan verme gibi bir rakamı görünce aldım. Bu olay o an elinde naktin yoksa ama altın almak istiyorsan avantajlı. Ama naktin varsa gidip kuyumcudan nakitle almak daha avantajlı:21:

Aksine.
Piyasadaki altınını çekip kendi kullanımı için saklayacak.
Bu altın Amerika'nın kullanımındaydı.
Toplayıp alırsa sıkışırlar.
Biraz daha düşecek ama yükseliş yakın.

canım cevabın için sağol ya ağzından bal damlıyor
bloombergde sabah bir uzman küçük yatırımcı bu fırsatı iyi değerlendirmeli ,hazır düşükken uyanık olmalı dedi.
yılbaşından sonra altın yüksek olcak galiba :65::65::65:

ah canm 3 ay sonra boxdutcaktık biz inş. Yükselir biraz

halen 567 gr ile altındayım satmaya da niyetim yok tam tersine elime para geçtikçe altın alacağım nasipse inşallah
ve kendime hedef koydum 25 ağustos 2012 de mevcut o anki durumumu burada paylaşacağım ömrüm vefa ederse inşallah:34::9:

farmasi bu altınları evde tutmuyosun dimi canım :30:

Şu an 1734 usd. 1700 kırılacak mı derken yukarı hareket tekrar başladı. Senaryo güzel. Milleti ürküt zararına sattırt, sonra 1700 den geriye topla. İnsanın ürkmesi başka şeye benzemiyor…

Back