amanın farmasi daha geçen gün 500gr değil miydi senin altının, hangi ara 567'ye çıktıhalen 567 gr ile altındayım satmaya da niyetim yok tam tersine elime para geçtikçe altın alacağım nasipse inşallah
ve kendime hedef koydum 25 ağustos 2012 de mevcut o anki durumumu burada paylaşacağım ömrüm vefa ederse inşallah
Valla hızına yetişemez olduk, seni topiğin altın kadını ilan ediyorum =))
Seneye Allah nasip ederse hepimiz karşılaştırma yapalım 25 ağustos'u hatırlatırsın sen bize. Valla çoook güzel olur. Birikime devam ....
Boşver geçmişi rabia. Bundan sonra yaparsın sen de birikimini.Selam kızlar, şu eşimde bir maaşını alamadı gitti.Yarın demişler uyanık patronlar bayramlık kimse para istemesinler diye yapıyorlar.Araya bayram girecek ben en geç pazartesi bu işleri halletmem gerekiyor.Gerçi pazartesi bankalar yarım gün açık ve ben çalışmayacağım o zaman gider altın alırım veya ben gider artık altın hesabı açtırırım başka şansım kalmadı.Oyyy kafam allak bullak kızlar ya.Şu altın çıldırtıyor beni neden zamanında param varken birikim yapmamışımda hep boşa harcamışım.9 yıldır çalışıyorum ve bakıyorum evlenene kadar hiçbirşey yapmamışım
ay kızlar bugün d.günüm
sanırım eşimi evde beklemeliyim
yoksa birikimimizle biraz altın almaya çıkmayı teklif edebilirdim
yarın söyleyeyim artık
Doğumgünün kutlu olsun sonbahar