• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

günaydın kızlar....

bende az önce akşam eft limitimi halletmediğim için 500 tl lik yani 99,55 tlden 5 gr altın aldım altın hesabımdan.eğer halledebilirsem bir 5 gr daha alıcam düşmüşken inş.paracıklarımı toparlayabilseydim daha güzel olacaktı ama hayırlısı.

ay topiğin ilk zamnlarında kumbaraya para koyduk kpyamadık onu sıkıntı ediyorduk,şimdi topik borsaya döndü valla.
kalbim dayanmıyor artık takip etmeye...:45:

aslında ben birazda şöyle düşünüyorum.şimdi elimizde paramız olduğunda ve gidip mesela bilezik yaptığımızda alıp kenara koyup unutuyoruz bu yatırımı.ama altın hesaplarımız olduğundan beridir,sürekli insanın gözü gr tutarlarında oluyor ister istemez.altın elimizde altın olarak var oldupunda azcık yükseldi hemen bozdurayım gibi bir düşünce olmuyor kafamızdada,hesapta olduğunda azcık oynamalarda bozdurma yada alma telaşına giriyoruz.

bu heyecana kalp dayanmaz haydi gelin hep beraber kapatalım bu hesapları:66:yoksa stresten altın topiki kalmayacak yakında:87:

şaka bir yana herkese hayırlı ve bereketli birikimler.
en doğru kararlarla inş...

günaydın kızlar....

bende az önce akşam eft limitimi halletmediğim için 500 tl lik yani 99,55 tlden 5 gr altın aldım altın hesabımdan.eğer halledebilirsem bir 5 gr daha alıcam düşmüşken inş.paracıklarımı toparlayabilseydim daha güzel olacaktı ama hayırlısı.

ay topiğin ilk zamnlarında kumbaraya para koyduk kpyamadık onu sıkıntı ediyorduk,şimdi topik borsaya döndü valla.

aslında ben birazda şöyle düşünüyorum.şimdi elimizde paramız olduğunda ve gidip mesela bilezik yaptığımızda alıp kenara koyup unutuyoruz bu yatırımı.ama altın hesaplarımız olduğundan beridir,sürekli insanın gözü gr tutarlarında oluyor ister istemez.altın elimizde altın olarak var oldupunda azcık yükseldi hemen bozdurayım gibi bir düşünce olmuyor kafamızdada,hesapta olduğunda azcık oynamalarda bozdurma yada alma telaşına giriyoruz.

bu heyecana kalp dayanmaz haydi gelin hep beraber kapatalım bu hesapları:66:yoksa stresten altın topiki kalmayacak yakında:87:

Bugün ben de almayı düşünüyorum.
Bayram sadece bize tatil. Dünya çalışmaya devam edecek.
Malum altın da dünyadan çok etkileniyor.
Eğer bayramda artış olursa işlem yapamayacağız.
Alım için şu an uygun fiyatlar bence.

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

karalahana çok doğru yazmışsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bunlar dikkate alınmalı diye düşünüyorum:38::38::38:

Bugün ben de almayı düşünüyorum.
Bayram sadece bize tatil. Dünya çalışmaya devam edecek.
Malum altın da dünyadan çok etkileniyor.
Eğer bayramda artış olursa işlem yapamayacağız.
Alım için şu an uygun fiyatlar bence.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun bitanem
bu arada branşın nedir ? meslektaşız o yüzden soruyorum.:34:

selamlar herkese bol birikimler
ay çıkar çıkar diye umut edip gittim çeyrek aldım ertesi gün düştü varmı böle bişiy yaa :(
ama hala çıkar diye umut ediyrm

selamlar herkese bol birikimler
ay çıkar çıkar diye umut edip gittim çeyrek aldım ertesi gün düştü varmı böle bişiy yaa :(
ama hala çıkar diye umut ediyrm

canım stres yapma uzun vadede elbette çıkar :34::38: bereketli olsun bitanem:nazar:

selam kızlar altın baya düşmüş ayy param olsa da alabilsem ama anca yarım gr parası var :26: yarım gr satılıyomu arkadaşlar bilen var mııı :44:

su an ıcın zarardayım ama uzun vadelı dusundugumden takılmıyorum
nasıpten otesı yok

halen 567 gr ile altındayım satmaya da niyetim yok tam tersine elime para geçtikçe altın alacağım nasipse inşallah
ve kendime hedef koydum 25 ağustos 2012 de mevcut o anki durumumu burada paylaşacağım ömrüm vefa ederse inşallah:34::9:

Selam kızlar, şu eşimde bir maaşını alamadı gitti.Yarın demişler uyanık patronlar bayramlık kimse para istemesinler diye yapıyorlar.Araya bayram girecek ben en geç pazartesi bu işleri halletmem gerekiyor.Gerçi pazartesi bankalar yarım gün açık ve ben çalışmayacağım o zaman gider altın alırım veya ben gider artık altın hesabı açtırırım başka şansım kalmadı.Oyyy kafam allak bullak kızlar ya.Şu altın çıldırtıyor beni neden zamanında param varken birikim yapmamışımda hep boşa harcamışım.9 yıldır çalışıyorum ve bakıyorum evlenene kadar hiçbirşey yapmamışım

halen 567 gr ile altındayım satmaya da niyetim yok tam tersine elime para geçtikçe altın alacağım nasipse inşallah
ve kendime hedef koydum 25 ağustos 2012 de mevcut o anki durumumu burada paylaşacağım ömrüm vefa ederse inşallah:34::9:

bekledıgım bır alacagım var gelırse ben de alıma devam edıcem ınsa allah

selam kızlar altın baya düşmüş ayy param olsa da alabilsem ama anca yarım gr parası var :26: yarım gr satılıyomu arkadaşlar bilen var mııı :44:

Evet satılıyor ama her kuyumcuda var mıdır bilmiyorum.

Son düzenleme:
Altın düştü yine bugün benimde işyerinden alacağım vardı, dün elime geçti çok şükür, hemen 2 gr daha altın aldım, hem hazır düşmüşken iyi oldu sanırım :66:

ay kızlar bugün d.günüm
sanırım eşimi evde beklemeliyim
yoksa birikimimizle biraz altın almaya çıkmayı teklif edebilirdim :D
yarın söyleyeyim artık

bereketli olsun canım:nazar: ben de inşallah almaya devam diyenlerdenim:21: bir iki ay öncesine kadar birikimlerim hep tl ya da döviz olarak kaldı. şimdi pişmanım her zaman altın almadığıma:19: neyse zararın neresinden dönersek kar değil mi:31: zaten uzun vadeli düşündüğüm için bundan sonra her ay altına devam:62: farmasi benim de hedeflerim var, inşallah allah kısmet ederse seneye bu zamanlarla bir karşılaştırma yaparız:46:

bereketli olsun canım:nazar: ben de inşallah almaya devam diyenlerdenim:21: bir iki ay öncesine kadar birikimlerim hep tl ya da döviz olarak kaldı. şimdi pişmanım her zaman altın almadığıma:19: neyse zararın neresinden dönersek kar değil mi:31: zaten uzun vadeli düşündüğüm için bundan sonra her ay altına devam:62: farmasi benim de hedeflerim var, inşallah allah kısmet ederse seneye bu zamanlarla bir karşılaştırma yaparız:46:

çok güzel olur sunnycim hem de çokkkkkkkkkkkk:34::38:

ay kızlar bugün d.günüm
sanırım eşimi evde beklemeliyim
yoksa birikimimizle biraz altın almaya çıkmayı teklif edebilirdim :D
yarın söyleyeyim artık

mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım
yeni yaşının hayırlara vesile olması dileğiyleeeeeeeeeee
sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yıllara bitanem:38:

Back